Επισκέπτης Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Γνωρίζει κανείς πως να το χρησιμοποιήσω;. Ενώ η Xiaomi λέει πως υποστηρίζεται από την συσκευή εγώ δεν την βρίσκω πουθενά!.
saruman123 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Όρισε μια κλειδαριά οθόνης. Έπειτα - "Κλείδωμα οθόνης & κωδικός πρόσβασης" - διαχείριση δεδομένων προσώπου
stavros750 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Πρέπει να αλλάξεις τοποθεσία πχ Ινδία επειδή δεν το έχει διαθέσει ακόμη το Feature η Xiaomi σε χώρες της ΕΕ. Επίσης με αυτόν τον τρόπο θα ξεκλειδωθούν και περισσότερα θέματα αλλά θα κατέβουν και κάποιες επιπλέον εφαρμογες. Γνώμη μου πάντως μιας και είναι 2D και όχι 3D το face unlock,καλύτερα να μείνεις με fingerprint. Εγω προσωπικά δεν πρόκειται να το βάλω μόλις μου έρθει.
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 15 λεπτά πριν, saruman123 είπε Όρισε μια κλειδαριά οθόνης. Έπειτα - "Κλείδωμα οθόνης & κωδικός πρόσβασης" - διαχείριση δεδομένων προσώπου Δε το έχει...
saruman123 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Τότε κάνε αυτό που είπε ο stavros750 Ή περίμενε μπας και το βάλουν στην Miui 10
coxy13 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Βάλτο καλύτερα Γαλλία το region γιατί Ινδία σου βάζει και ένα app store που δεν απεγκαθιστάται. Μετά πήγαινε εκεί που σου είπε ο saruman.
AggelosTz Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Ενεργοποιείται μόνο αν είσαι πολύ όμορφος
trigman Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Και σε μένα υπάρχει θέμα.. xiaomi mi8 pro..αγορά από το εξωτερικό...Σήμερα εγκαταστάθηκε η νέα έκδοση 10.2.2, αλλά και πάλι δεν έχει στις επιλογές του το τηλέφωνο την αναγνώριση προσώπου... Δεν μπορώ να καταλάβω...Έπρεπε πριν την κάνω εγκατάσταση να βάλω Γαλλία????? Θα μπει με άλλη ενημέρωση - αναβάθμιση??? Γιατί αυτός ο διαχωρισμός???? Μπορεί κάποιος παρακαλώ να με βοηθήσει???? Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2019 από trigman διόρθωση - συμπλήρωση
saruman123 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 9 ώρες πριν, trigman είπε Και σε μένα υπάρχει θέμα.. xiaomi mi8 pro..αγορά από το εξωτερικό...Σήμερα εγκαταστάθηκε η νέα έκδοση 10.2.2, αλλά και πάλι δεν έχει στις επιλογές του το τηλέφωνο την αναγνώριση προσώπου... Δεν μπορώ να καταλάβω...Έπρεπε πριν την κάνω εγκατάσταση να βάλω Γαλλία????? Θα μπει με άλλη ενημέρωση - αναβάθμιση??? Γιατί αυτός ο διαχωρισμός???? Μπορεί κάποιος παρακαλώ να με βοηθήσει???? Δεν είναι διαθέσιμο σε χώρες της Ε.Ε Κάνε μια επαναφορά των εργοστασιακών ρυθμίσεων και στην χώρα βάλε άλλη. Και στο δικό μου(1+6) όταν άλλαξα χώρα είχε κανονικά,αν και δεν μου χρειάζεται.
trigman Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!!!! Να είσαι καλά!!!! Ξέρεις ποια χώρα να βάλω, που να μην με γεμίσει με άχρηστα apps??? Διάβασα για την Ινδία παραπάνω.... Είναι κάτι άλλο που πρέπει να ξέρω για το mi 8 pro???? π.χ., Αν βάλω τζαμάκι προστασίας οθόνης ( full cover), ΔΕΝ λειτουργεί ή υπολειτουργεί η αυτόματη φωτεινότητα!!!!! Ξέρεις κάτι γι αυτό??? Υπάρχουν και άλλα τέτοια θέματα????? Και πάλι σε ευχαριστώ.. Υπόχρεος.... Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2019 από trigman διόρθωση
saruman123 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 5 ώρες πριν, trigman είπε Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!!!! Να είσαι καλά!!!! Ξέρεις ποια χώρα να βάλω, που να μην με γεμίσει με άχρηστα apps??? Διάβασα για την Ινδία παραπάνω.... Είναι κάτι άλλο που πρέπει να ξέρω για το mi 8 pro???? π.χ., Αν βάλω τζαμάκι προστασίας οθόνης ( full cover), ΔΕΝ λειτουργεί ή υπολειτουργεί η αυτόματη φωτεινότητα!!!!! Ξέρεις κάτι γι αυτό??? Υπάρχουν και άλλα τέτοια θέματα????? Και πάλι σε ευχαριστώ.. Υπόχρεος.... Βάλε την Ινδία. Για το τζαμί δεν έχω ακούσει κατι και γενικά για αλλά θέματα.
trigman Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Σε ευχαριστώ πολύ...Εάν δεν γίνομαι κουραστικός...στην εργοστασιακή επαναφορά σβήνουν όλα τα apps που έχω εγκαταστήσει???? θα πρέπει από την αρχή να βάλω λογαριασμούς και εφαρμογές??? Υπάρχει τρόπος να το αποφύγω αυτό και να διατηρηθούν οι εφαρμογές μου , απλά να αλλάξει το λειτουργικό?????
AntiCambeR Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 23 ώρες πριν, trigman είπε Σε ευχαριστώ πολύ...Εάν δεν γίνομαι κουραστικός...στην εργοστασιακή επαναφορά σβήνουν όλα τα apps που έχω εγκαταστήσει???? θα πρέπει από την αρχή να βάλω λογαριασμούς και εφαρμογές??? Υπάρχει τρόπος να το αποφύγω αυτό και να διατηρηθούν οι εφαρμογές μου , απλά να αλλάξει το λειτουργικό????? Σβήνονται όλα τα αρχεία που υπάρχουν στην εσωτερική μνήμη του κινητού συν οι εφαρμογές.Ομως υπάρχει ρύθμιση να κάνεις αντίγραφο ασφαλείας έτσι ώστε όταν ξανακατεβάσεις τις εφαρμογές να έχουν τις ρυθμίσεις που είχες πρίν. Σχετικά με το Google account αν δεν το σβήσεις πριν το reset,θα σου ζητήσει τα στοιχεία για να λειτουργήσει το κινητό.Αν το σβήσεις δεν θα τα ζητήσει αλλά μετά θα πρέπει να τον καταχωρήσεις πάλι.Είναι θέμα ασφάλειας που έθεσε η Google από το Android 6 και μετά. Οπότε δεν χρειάζεται να τον σβήσεις πιο πριν,μόνο σε περίπτωση που θα ήθελες να πουλήσεις το κινητό. Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2019 από AntiCambeR
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα