Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 ώρες πριν, babisskg είπε

Δεν μπορώ να μεταφράσω τα περί " σκούζεις " , είναι μιά δική σας ερμηνεία , καλά κάνατε και εκφράσατε την άποψη σας , το ίδιο έκανα κι' εγώ , έχω ανοίξει ένα καινούργιο θέμα , μπορείτε να συμμετέχετε . 

Δεν το απηύθυνε σε σένα Μπάμπη. Εσένα αφορά η πρώτη παράθεση που έχει κάνει στην απάντησή του, όχι η δεύτερη.

Παρεμπιπτόντως, στο σκέλος που σε αφορά, νομίζω πως αυτό που σου λέει είναι πως τείνεις να μη γίνεσαι συγκεκριμένος πράγμα το οποίο είναι και δική μου αίσθηση.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, babisskg είπε

Δεν μπορώ να μεταφράσω τα περί " σκούζεις " , είναι μιά δική σας ερμηνεία , καλά κάνατε και εκφράσατε την άποψη σας , το ίδιο έκανα κι' εγώ , έχω ανοίξει ένα καινούργιο θέμα , μπορείτε να συμμετέχετε . 

Το σκουζεις πηγαινει στον @cobain_7 φυσικα. Κατω απο το δικο του κειμενο το εγραψα.

Παρολα αυτα εξακολουθειτε να μην προτεινετε κατι συγκεκριμενο.

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Cntrl+X είπε

Δεν το απηύθυνε σε σένα Μπάμπη. Εσένα αφορά η πρώτη παράθεση που έχει κάνει στην απάντησή του, όχι η δεύτερη.

Παρεμπιπτόντως, στο σκέλος που σε αφορά, νομίζω πως αυτό που σου λέει είναι πως τείνεις να μη γίνεσαι συγκεκριμένος πράγμα το οποίο είναι και δική μου αίσθηση.

Φίλτατε , πραγματικά το κατάλαβα , βέβαια είχα ήδη απαντήσει , απευθυνόταν σε σένα , αυτό που οφείλω να διευκρινίσω / εξηγήσω , έχω ανοίξει ήδη κάποιο θέμα σχετικά , ώστε να απελευθερωθεί εδώ μέσα το ζήτημα .

Η θέση μου είναι συγκεκριμένη , ενδιαφέρομαι για την φωτογραφία πρωτίστως , δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να καθήσω να αντιπαρατίθεμαι , με την καλή έννοια , οχι την ελιτίστικη , γύρω από θέματα του είδους πόσο περισσότερο ψηλά φτάνει στην κλίμακα ISO η τάδε από την δείνα μηχανή κλπ , ακόμη περισσότερο αν δεν έχω χρησιμοποιήσει προσωπικά κάτι .

Εφόσον έχει δουλευτεί μιά μηχανή στα χέρια μου , τότε και μόνον τότε , όπως κάνω ακόμη με την Μ10 , θα προσπαθήσω να μεταφέρω τις εντυπώσεις μου από την χρήση , όχι από τα τεχνικά χαρακτηριστικά , με το σκεπτικό ότι μπορεί να φανούν σε κάποιον χρήσιμα . Άλλωστε έδωσα ήδη την ευχέρεια να δεί όποιος θελήσει φωτογραφίες μου , με τις μηχανές που έχω χρησιμοποιήσει και χρησιμοποιώ . Αν το προτιμάτε , η πρόταση που δόθηκε για μια RX 100 , δεν σχολιάστηκε καθόλου από μένα , πως θα μπορούσε άλλωστε αφού μόνο κατ' όνομα την γνωρίζω . Μια μηχανή την οποία προσωπικά δεν θα αγόραζα , για λόγους κόστους κυρίως συν κάποια άλλα .. οπότε να γράψω τι ..... γράφω γι' αυτό που γνωρίζω . Αν λοιπόν η όποια RX100 δεν προορίζεται για την τσέπη μου και ερμηνεύσετε το όπως θέλετε , αυτό σημαίνει ότι δεν μπορώ να βγάλω φωτογραφίες η αν δεν έχω στα χέρια μου μια D5 δεν πρέπει να ασχοληθώ με το αντικείμενο ...... αυτός λοιπόν που έχει την γνώση μπορεί άφοβα να την μεταδώσει , γράφοντας εμπειρίες , εξηγώντας τεχνικές , δείχνοντας εικόνες , κάτι προτιμότερο από το να αναλώνεται χρόνος σε αντιπαράθεση όποιας μορφής χωρίς να βγαίνει αποτέλεσμα .

Μία από τις μηχανές που χρησιμοποιώ ήδη , παρουσιάζεται από μένα , σαν ξεχωριστό θέμα , η συμμετοχή σας είναι ευπρόσδεκτη , ακόμη και αρνητική , όμως με καλή διάθεση πρωτίστως δλδ αν θελήσει κάποιος να σχολιάσει αρνητικά θα πρέπει να το κάνει με εποικοδομητικό τρόπο . 

Θα χαρώ να συμμετέχετε , δεν το συνεχίζω περισσότερο για την οικονομία του χώρου και του χρόνου , φιλικά Μπάμπης . 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, SeNNinhA είπε

Το σκουζεις πηγαινει στον @cobain_7 φυσικα. Κατω απο το δικο του κειμενο το εγραψα.

Παρολα αυτα εξακολουθειτε να μην προτεινετε κατι συγκεκριμενο.

Έχω ήδη ανοίξει ένα θέμα , παράλληλα είναι και πρόταση , μπορείτε να συμμετέχετε και να σχολιάσετε όπως επιθυμείτε . 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...