Επισκέπτης Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Εύκολα κάνω 30Κ το χρόνο, σπίτι σχολείο μικρού, δραστηριότητες σπίτι είναι 500 χλμ την εβδομάδα. Έχουμε πωλητές που κάνουν 60Κ το χρόνο, στην 5ετια αυτά γυρνάνε πίσω στο leasing, τα αγοράζουν μαντραδες και η συνέχεια γνωστή.
zio10 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 30 και 40 χιλιάδες το χρόνο δεν είναι και πολύ συνηθισμένο πάντως, δύσκολα γίνονται σε νορμάλ συνθήκες. 1
terry308 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Προσωπικά 150χλμ/ημέρα, 5/7 ημέρες το χρόνο φτάνω 25- 30Κ, ήδη έχω 12Κ από 25/5... Για άλλον 150χλμ είναι του μήνα... και αν... 1
paylidis Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 απεφυγε το μεταχειρισμενο πετρελαιο καλυτερα... επισης αν ολα πανε καλα τα πετρελαια τους θα παρουν ποδι απο τις πολεις επιτελους ξανα σε μερικά χρονια...μπας και μπορεσουμε να αναπνευσουμε....
Green Dragon Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Παιδιά σκέφτομαι να μη μπλέξω με μαντράδες. Με τους ιδιώτες νομίζω είναι πιο απλά τα πράγματα. Μια καθαρή άδεια κυκλοφορίας, ένα επιμελημενο βιβλίο service, μια καλή εικόνα εσωτερικά και εξωτερικά και έχεις την πρώτη εντύπωση. Από εκεί και πέρα είναι ο έλεγχος από το συνεργείο μου. Ο χρόνος δεν με πιέζει καθόλου και δεν έχω συγκεκριμένη προτίμηση και τα χρήματα στο χέρι. Βάζω τα κριτήρια μου στο car.gr ( ιδιώτης, hatchback, 2012 και μετά, μέχρι 90 Χιλ. Km, χειροκίνητο κιβώτιο, βενζίνη μάλλον, Αττική, 6.500-7.000 η τιμή) και όταν κάτσει κάτι το βλέπω. Θα παίζουν σίγουρα yaris, corsa, fiesta, Hyundai I 20, το 207, picanto, fabia, jazz. Αυτό που θέλω από εσάς είναι πια από τα παραπάνω θα προτείνατε και ποια θα αποκλείατε. Επίσης αν το σκεπτικό σας φαίνεται σωστό. 1
Liverpool89 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Απο ολα αυτα πανε σε i20, jazz,fiesta. Το τζαζ χανει λιγο σε ομορφια, αλλα και τα τρια είναι αξιόπιστα, εχει γεμισει ο κοσμος κε τετοια. Φθηνά ανταλλακτικά το 1ο και 3ο. Ήμουν στο ίδιο δηλλιμα και γω εδω και δυο εβδομαδες. Εχεις μεγαλο πλεονεκτημα που δεν το βιαζεσαι. Σε αντιθεση με μενα. Πετρελαιο μην βλέπεις. Βενζινη. Μια αντλια ή μπεκ μα σου χαλασουν, εφόσον δεν εισαι επαγγελματιας να παιρνεις το φπα πισω και να κανεις πολλα χιλιόμετρα, οσα κερδισεις σε καυσιμο θα τα δωσεις εκει. Υ.Γ ο ιδιωτης καλος χρυσος, αλλα πηγα σε μερικούς και εβλεπα κατι αμαξια χρεπια, σπασμενους προφυλακτηρες, να εχει καει η φλατζα από το καπακι των βαλβιδων, να το δίνει καμια 6500, χωρις παζαρι και οι ζημιες να σου τις παρουσιαζει σαν ανουσιες. Μιλαω κυριως για το φιεστα που εψαχνα. Τελικα εκανα πισω στην ομορφια, βλεποντας εσωτερικο και να μην θελω να το αλλαξω σε δυο χρονια και πηρα honda civic 08 1,4. Δες τον αν παρεις το facelift ειναι πολυ πιο ομορφο. 1
Liapisftw Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Πήραμε για την κοπέλα μου ένα seat ibiza του 2010, 1200cc τρικυλινδρο. Μια χαρά αμαξάκι και δεν καίει τίποτα.. στα 5.300€ η αγορά . 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα