Green Dragon Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ενδιαφέρομαι για την αγορά ενός μικρού ή μικρομεσαίου αυτοκινήτου 5 έως 6 ετών. Για κίνηση στην πόλη κατά 80% και που και που κανένα μικρό ταξίδι, αντε 150 έως 200 km. Να έχει μηχανικό κιβώτιο και καύσιμο βενζίνη. Ζητάω αξιοπιστία, ασφάλεια και λογικό κόστος συντήρησης. Στην τιμή έχω μια ευελιξία, ανάλογα τι θα βρω. Το θέλω για την κόρη μου, που έχει εμπειρία οδήγησης μερικών χρόνων. Να σκεφτείτε ότι μου άρεσε το Mitsubishi space star, https://www.mitsubishi-motors.gr/space-star-my16/ σε καινούργιο λόγω αξιοπρεπών επιδοσεων και καλής τιμής, αλλά σκέφτηκα ότι με λιγότερα χρήματα θα εύρισκα ένα καλύτερο μεταχειρισμένο. Τι λέτε;;; Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2018 από Green Dragon
terry308 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 150-200km ταξίδι ειναι μικρό για κάποιους και γι άλλους είναι Οδύσσεια Πόσα χλμ/έτος θα γίνονται ; Γιατί λέτε μονο με βενζίνη ... Βλέπω Αγία Παρασκευή και μικρό και σκέφτομαι vw eco up (Φ.Α) 1
Green Dragon Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, terry308 είπε 150-200km ταξίδι ειναι μικρό για κάποιους και γι άλλους είναι Οδύσσειαοκκ Πόσα χλμ/έτος θα γίνονται ; Γιατί λέτε μονο με βενζίνη ... Βλέπω Αγία Παρασκευή και μικρό και σκέφτομαι vw eco up (Φ.Α) Τα χιλιόμετρα που θα γίνονται ετησίως, ζήτημα είναι να φτάνουν τις 8 με 10 χιλιάδες. Εξού και προτιμώ βενζίνη, γιατί με τόσα λίγα χιλιόμετρα δεν κάνει απόσβεση της αυξημένης αξίας που έχουν τα πετρελαιοκίνητα. Μπορεί και να κάνω και λάθος. Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2018 από Green Dragon
d_gkal Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Εφόσον κοιτάς μεταχειρισμένο, προτείνω να δεις diesel Και ας κάνεις λίγα χλμ 1
Green Dragon Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Είναι προτιμότερο να κοιτάξω σε μία αντιπροσωπεία, από πλευράς ότι θα πληρώσω κάτι παραπάνω, αλλά θα πάρω εγγυημένο αυτοκίνητο ατρακάριστο και ελεγμένο σε καλή κατάσταση;; Ή δεν παίζει ρόλο σε σχέση με μάντρα; Επίσης η αντιπροσωπεία επιτρέπει τον έλεγχο από δικό μου μηχανικό; Κοιτάω πρός Hundai I20 και Suzuki swift Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2018 από Green Dragon
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ψάξε από ιδιώτη i20, στα 7.000 με υπομονή θα βρεις ένα καλό ελληνικό πετρέλαιο.( σε μεταχειρισμένο δεν έχει σοβαρή διαφορά πετρέλαιο με βενζίνη) Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2018 από Επισκέπτης
Green Dragon Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, amagawd είπε Ψάξε από ιδιώτη i20, στα 7.000 με υπομονή θα βρεις ένα καλό ελληνικό πετρέλαιο.( σε μεταχειρισμένο δεν έχει σοβαρή διαφορά πετρέλαιο με βενζίνη) Πιστεύεις φίλε amagard, ότι το Hundai I20 χρονολογίας 2013-2014 σε πετρέλαιο είναι καλή επιλογή;;; Αν σου έλεγα να μου πρότεινες ένα ακόμη μοντέλο με παρόμοια χαρακτηριστικά, ποιό θα ήταν αυτό; Εννοείτε ότι η ερώτηση απευθύνεται και σε όποιον ασχοληθεί με το θέμα μου.
Green Dragon Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Ρε φίλε τι σχέση έχει αυτό που πόσταρες με το θέμα;;;;;;
mclein Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 9 ώρες πριν, Green Dragon είπε Ρε φίλε τι σχέση έχει αυτό που πόσταρες με το θέμα;;;;;; εδω ψαχνεις γνωμη/προταση γι'αμαξι χωρις να ορισεις μπατζετ κ ρωτας φιλε μου τι σχεση εχει το πικαντο ; δινεις 1000 ή 10.000 για το καροτσι που ψαχνεις ; αυτο που ποσταρα ξεκινα απο 10.000 καινουριο. μπορεις να το βρεις μεταχ απο 5.500 και νομιζω ειναι ιδανικο για την πολη. 1 1
Green Dragon Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, mclein είπε εδω ψαχνεις γνωμη/προταση γι'αμαξι χωρις να ορισεις μπατζετ κ ρωτας φιλε μου τι σχεση εχει το πικαντο ; δινεις 1000 ή 10.000 για το καροτσι που ψαχνεις ; αυτο που ποσταρα ξεκινα απο 10.000 καινουριο. μπορεις να το βρεις μεταχ απο 5.500 και νομιζω ειναι ιδανικο για την πολη. Συγγνώμη φίλε μου, σε αδίκησα. Πίστευα - λανθασμένα - ότι δεν θα μπορούσα να βρω 5-6 ετων μεταχειρισμένο και αφετέρου - σωστά - ότι είναι μόνο πόλης. Όσο για το budget μπορώ να πάω μέχρι 7χιλ. και με πολύ ζόρι να φτάσω τις 8. Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2018 από Green Dragon 1
mclein Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 46 λεπτά πριν, Green Dragon είπε Συγγνώμη φίλε μου, σε αδίκησα. Πίστευα - λανθασμένα - ότι δεν θα μπορούσα να βρω 5-6 ετων μεταχειρισμένο και αφετέρου - σωστά - ότι είναι μόνο πόλης. Όσο για το budget μπορώ να πάω μέχρι 7χιλ. και με πολύ ζόρι να φτάσω τις 8. παρολο που ημουν μεγαλος μαχητης των κορεατων & τον καροτσιων τους, ομολογω οτι με το Picanto & to Picanto GT εχω ενθουσιαστει. μη φανταστεις οτι μιλαμε για τερας τεχνολογιας ή ποιοτητας μερσεντες (εσωτερικα γιατι κ οι γερμανοι φτιαχνουν ορισμενα parts χειροτερα απο lada new gen) ! ομως !!!!!!!! ειναι ευελικτο, εχει καλες αποκρισεις, το τιμονι κοβει αρκετα για να παρκαρεις αναμεσα σε 2 που χωρας ισα - ισα & τελος η καταναλωση ειναι αστεια αμα το ποδι δεν ειναι τουβλο. φυσικα ως λατρης των μεγαλων κυβικων δυσκολα θα πηγαινα ταξιδι με το απλό αλλά μεχρι το ξυλοκαστρο πχ τη βγαζεις ανετα τη διαδρομη αν δεν εισαι για πανω απο 120km/h. ειδα στο car πριν γραψω οτι υπαρχουν 2-3 μεταχ κοντα στα 5.5 ~6.5 και νομιζω αν εξωτερικα σε καλυπτει μπορεις να του ριξεις μια σοβαροτερη ματια. 1
Green Dragon Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Το picanto θα το δω. Κοιτάω και το Hyundai I 20, μοντέλο 13-14. Είναι μεγαλύτερο από το picanto Έχετε κάποια γνώμη γιαυτό; Είναι αξιόπιστο; Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2018 από Green Dragon
lele322 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 honda jazz 2010-11 . Δεν υπαρχει πιο αξιοπιστο. Και δεν καιει με νορμαλ οδηγηση. 1
Green Dragon Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Βρίσκω μικρομεσαία αυτοκίνητα του 2013 και του 2014 με 140 και 160 χιλιάδες χιλιόμετρα. Πως γίνονται αυτά τα χιλιόμετρα;;; Τι αυτοκίνητα είναι αυτά; Ενοικιαζόμενα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα