Προς το περιεχόμενο

Ip camera


olgaolga

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σας . 

Δεν έχω τεχνικες γνώσεις και δυστυχώς διαβάζω κριτικές . Αποτέλεσμα να μπλέκομαι πολύ . Θέλω μια ip camera ίσως περιστρεφόμενη για εσωτερική χρήση - απλή εποπτεία . Και πάνω που καταλήγω σε κάποια που οι κριτικες λένε οτι δεν κολλάει , έχει καλή εικόνα ημέρα και νύχτα πετάγονται τα εξης σχόλια : 

1 δεν είναι ασφαλες το site που φιλοξενεί τα video 

2 που ειναι οι server για το cloud με τι ασφάλεια 

3 αποθηκευει στην κάρτα , αν σου κλέψουνε το σπίτι και την κάμερα ποιο το όφελος ; ( σε αυτο το σχολιο αναρωτιέμαι δεν στέλνουν εικόνες στο email  ; ) 

4 πόσο κοστίζει το cloud συνήθως ; 

5 θέλει να τρέχει συνέχεια η εφαογή στο κινητό για ειδοποιήσεις 

Συγνώμη αλλά μπερδεύτηκα . Έβλεπα xiaomi - lightinthebox ,   tp link nc450 ,   victory amazon και  ebay , robocam 5 και  logitech . Κάτι μέχρι 100 ευρω αν είναι πολυ καλό αν και με τις τιμες στα ξένα site μου φαίνονται πολλά . Ευχαριστώ πολύ . 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

οι καινούργιες ΙΡ κάμερες plug and play έχουν αυτόματο cloud configuration ακριβώς για χρήστες σαν και σένα (και μένα), που δεν γνωρίζουμε τεχνικές λεπτομέρειες. Συνδέεις την κάμερα και το κινητό που έχει την εφαρμογή της στο ίδιο wifi και γίνεται αυτόματα το εξής: η κάμερα βρίσκει δίοδο στο ιντερνετ από το ρουτερ σου και δίνει την εικόνα στον server της εταιρίας της κάμερας. Εσύ από το κινητό μπαίνεις στο site της εταιρίας και με το προσωποποιημένο σου log in βλέπεις την εικόνα που δίνει η κάμερα σου εκεί. Μόλις σεταριστεί αυτό, μπορείς να μπαίνεις στο site της εταιρίας από οπουδήποτε (κινητό μέσω gsm, pc σε ιντερνετ καφέ κτλ) και βλέπεις την εικόνα που δίνει.

Είναι προφανές οτι την εικόνα σου μπορούν να την δουν και όσοι έχουν πρόσβαση στον σερβερ αυτόν (νόμιμη ως εργαζόμενοι ή μη νόμιμη ως χακερς!), αυτό είναι το κόστος της εύκολης εγκατάστασης. Ο μόνος τρόπος να μειώσεις το ρίσκο σου σε αυτό είνια να εμπιστευτείς επώνυμες εταιρίες όπως η TP link ή η Foscam που σου προτείνω να δεις, η xiaomi είναι αξιόπιστη αλλά κυκλοφορούν τόσα imitation προϊόντα του brand αυτού που θα πρέπει να είσαι σίγουρος οτι είναι αυθεντική συσκευή. Επίσης, το να διαλέξεις επώνυμη εταιρία σημάινει οτι και το αντίστοιχο app για το κινητό θα είναι πολύ σοβαρότερης ποιότητας από τα no name.

Εγώ έχω 3 χρόνια σχεδόν τo προηγούμενο μοντέλο αυτής https://www.foscam.com/FI9826P.html και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος, την είχα αγοράσει από Ελληνικό μαγαζί με συστήματα ασφαλείας γύρω στα 70 ευρώ (από Κίνα έπαιζε 50-55 αλλά δεν είσαι σίγουρος οτι δεν είνια μαϊμού και αν σου κάτσει τελωνείο τώρα πια, έυκολα ξεπερνάς την Ελληνική τιμη), έχει motion detection με email notification με επισυναπτομενα captures, καταγράφει σε sd ή στο cloud (αν αγοράσεις υπηρεσία) ή και στα δύο, infrared για να βλέπει στο σκοτάδι, κτλ. Τώρα έχω παραγγείλει και μια C1 (https://www.foscam.com/C1.html ) η οποία μπορεί να μην έχει μοτεράκι για να γυρίζει, αλλά έχει φακό με μεγάλο εύρος και έχει και ανεξάρτητο ανιχνευτή κίνησης PIR, ώστε να δίνει έγκυρα notification. Το app της foscam έχει εξελιχθεί αρκετά και παίζει σίγουρα ικανοποιητικά σε android, και γενικά είνια μια Κινέζικη εταιρία που βελτίωσε την αξιοπιστία της τα τελευταία χρόνια και πουλάει αυτόνομα πια και σε Αγγλία και Γερμανία.

 

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ! ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΜΟΝΟ ΣΕ  SD ΣΤΟ EMAIL ΤΙ ΣΤΕΛΝΕΙ ; ΑΠΛΗ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ; ΟΧΙ ΕΙΚΟΝΑ ; ΓΙΑΤΙ ΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΑΝ ΣΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ Η ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ . 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

email notification με επισυναπτομενα captures, στο γράφω και πιο πάνω. Οι κάμερες δεν αποτελούν πια εργαλεία αναγνώρισης του ΠΟΙΟΣ αφού είτε στην πάρουν μαζί με την sd είτε όχι, αν φοράνε κουκούλα και γυαλιά δεν αναγνωρίζονται. Με την κάμερα κάνεις απλή επιτήρηση και ανίχνευση κίνησης. όιτ άλλο ερω΄τημα έχεις απευθύνσου σε αυτό το thread

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...