Προς το περιεχόμενο

Αγορά smartphone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα! ψάχνω ένα κινητό τηλέφωνο γύρω στα 150€. Βασικό να μην ξεφεύγει από τις 5 ίντσες, βαριά 5,2. Επίσης απαραίτητα να έχει δεύτερη sim. Θα ήθελα να αποφύγω τα Xiaomi γιατί μόλις μου χάλασε το Redmi 4x μετά από 8 μήνες η οθόνη χωρίς δικιά μου υπαιτιότητα. Σκέφτηκα να μη δώσω 70€ για να το φτιάξω αλλά να αναζητήσω ένα καινούριο. Έχετε να προτείνετε κάτι;

Η χρήση που του κάνω είναι απλή. browsing και μουσική κατά κύριο λόγο.

1) Το ποσό που διαθέτουμε: 150€ - αν είναι εξαιρετική περίπτωση ίσως ανέβουμε κανένα 20άρι..
2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): κυρίως fb, messenger, μουσική
3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: 5'' (ή και 5,2'' όπως πχ το J5)
4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): Δαχτυλικό αποτύπωμα αλλά όχι απαραίτητο
5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; Μετά από ένα Lenovo και ένα Xiaomi έχω συνηθίσει στις κακές κάμερες, οπότε δεν είναι απαραίτητο.
6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; Οπωσδήποτε!
7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; Αν είναι πάνω από 32gb η χωρητικότητα της μνήμης δε με ενοχλεί
😎 Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; Ναι
9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; Σίγουρα!
10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Android
11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; Θα έλεγα πάνω από 3000mah. Αν και το Redmi 4x που είχε 4000 δεν μου φάνηκε πολύ πειστική σαν μπαταρία
12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Κυρίως από Ελλάδα. Αλλά αν είναι αξιόπιστο το site και η εγγύηση της αντιπροσωπείας δεν έχω θέμα
13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); Όχι
14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; Καινούριο

Επεξ/σία από mixalis6890
Δημοσ.

Θα παρακαλούσα να γράφετε και 2-3 λόγια για το κινητό που προτείνετε για να ξέρω κάποια βασικά. Ειδικά αν έχει γίνει και χρήση του τηλεφώνου κιόλας. Ευχαριστώ :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...