mixalis6890 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα! ψάχνω ένα κινητό τηλέφωνο γύρω στα 150€. Βασικό να μην ξεφεύγει από τις 5 ίντσες, βαριά 5,2. Επίσης απαραίτητα να έχει δεύτερη sim. Θα ήθελα να αποφύγω τα Xiaomi γιατί μόλις μου χάλασε το Redmi 4x μετά από 8 μήνες η οθόνη χωρίς δικιά μου υπαιτιότητα. Σκέφτηκα να μη δώσω 70€ για να το φτιάξω αλλά να αναζητήσω ένα καινούριο. Έχετε να προτείνετε κάτι; Η χρήση που του κάνω είναι απλή. browsing και μουσική κατά κύριο λόγο. 1) Το ποσό που διαθέτουμε: 150€ - αν είναι εξαιρετική περίπτωση ίσως ανέβουμε κανένα 20άρι.. 2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): κυρίως fb, messenger, μουσική 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: 5'' (ή και 5,2'' όπως πχ το J5) 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): Δαχτυλικό αποτύπωμα αλλά όχι απαραίτητο 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; Μετά από ένα Lenovo και ένα Xiaomi έχω συνηθίσει στις κακές κάμερες, οπότε δεν είναι απαραίτητο. 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; Οπωσδήποτε! 7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; Αν είναι πάνω από 32gb η χωρητικότητα της μνήμης δε με ενοχλεί 😎 Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; Ναι 9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; Σίγουρα! 10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Android 11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; Θα έλεγα πάνω από 3000mah. Αν και το Redmi 4x που είχε 4000 δεν μου φάνηκε πολύ πειστική σαν μπαταρία 12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Κυρίως από Ελλάδα. Αλλά αν είναι αξιόπιστο το site και η εγγύηση της αντιπροσωπείας δεν έχω θέμα 13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); Όχι 14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; Καινούριο Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2018 από mixalis6890
Μακιαβέλλι Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Lenovo g5s από Ελλάδα αν το βιάζεσαι μιας και χάλασε το προηγούμενο.
mixalis6890 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Θα παρακαλούσα να γράφετε και 2-3 λόγια για το κινητό που προτείνετε για να ξέρω κάποια βασικά. Ειδικά αν έχει γίνει και χρήση του τηλεφώνου κιόλας. Ευχαριστώ
SeNNinhA Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Εαν κανεις υπομονη: Moto z2 play https://m.banggood.com/Lenovo-Moto-Z2-Play-5_5-Inch-NFC-Fingerprint-4GB-RAM-64GB-ROM-Snapdragon-626-Octa-core-4G-Smartphone-p-1278541.html?rmmds=search Moto Z https://m.banggood.com/Lenovo-Moto-Z-5_5-inch-4GB-RAM-64GB-ROM-Qualcomm-Snapdragon-820-Quad-core-4G-Smartphone-p-1274219.html?rmmds=search
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα