mgiorgos984 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Καλησπέρα. Συνδέω έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο σε έναν υπολογιστή και, ενώ τον αναγνωρίζει, δεν εμφανίζεται στο "Ο Υπολογιστής μου" και δεν μπορώ να τον χρησιμοποιήσω. Τι πρέπει να κάνω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Πήγαινε στο Computer Management->Storage->Disk Management και δες αν υπάρχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mgiorgos984 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 25 λεπτά πριν, elorant είπε Πήγαινε στο Computer Management->Storage->Disk Management και δες αν υπάρχει. Υπάρχει αλλά δε μου το εμφανίζει στο "ο υπολογιστής μου". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@topos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 12 ώρες πριν, mgiorgos984 είπε Καλησπέρα. Συνδέω έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο σε έναν υπολογιστή και, ενώ τον αναγνωρίζει, δεν εμφανίζεται στο "Ο Υπολογιστής μου" και δεν μπορώ να τον χρησιμοποιήσω. Τι πρέπει να κάνω; Πριν τον αναγνωριζε η ειναι απλα καινουργιος? Εαν το 2ο θελει φορματ το οποιο θα το κανεις απο το disk managment. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mgiorgos984 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 5 ώρες πριν, @topos είπε Πριν τον αναγνωριζε η ειναι απλα καινουργιος? Εαν το 2ο θελει φορματ το οποιο θα το κανεις απο το disk managment. Καλημέρα. Πριν τον αναγνώριζε. Τώρα τίποτα. Πώς κάνω φορμάτ από το disk managment; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crybal Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δεξι κλικ πανω στο drive που θελεις και διαμορφωση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZELOMOTH Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Αν εχεις αρχεια μεσα και δεν θελεις να τα χασεις, τοτε κανε δεξι κλικ πανω του και δωσε του ενα γραμμα γιατι μαλλον πρεπει να ειναι αβαπτιστος.... Αλλιως αναγκαστικά θα πρεπει να κανεις φορματ αν δεν τον βλεπει παλι για να δεις τι γινεται.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα