Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
13 ώρες πριν, le vent nous porterAAAA είπε

κάπου πάει το μυαλό μου αλλά πριν εκφέρω γνώμη, καλό θα ήταν να μας φωτογραφίσεις και κομμένα νύχια καθώς και χρησιμοποιημένες μπατονέτες

Και ελεγα δεν θα πεταχτει καποιο ασχετο σχολιο.Ευχαριστω για το χρονο σου.

Να ευχαριστησω τα παιδια που μπηκαν στον κοπο να μοιραστουν τις αποψεις και τις εμπειριες τους, με βοηθησατε πολυ.

xristosp59 Εγω οπως με βλεπεις ανησυχω και ειμαι δεκα χρονια μεγαλυτερος.Εαν ο πατερας σου (αν και αποσα διαβαζω περισσοτερο σημασια εχει απο πλευρας μητερας ο παππους)δεν εχει πολυ μαλλι κανε οτι μπορεις( απο πλευρας διατροφης , ψυχολογιας ) για να διατηρισεις οτι εχεις οσο το δυνατον περισσοτερο.

Βεβαια google διαβασα πως περαν της μεταμοσχευσης στη χειροτερη , δυο φαρμακα εχουν αποδειχθει να βοηθανε στην τρυχοπτωση.Ψαξε google για Finasteride Propecia και Minoxidil Rogaine.

Απο κει και περα ισως μια επισκεψη σε καποιον ειδικο ισως χρειαστει αν δεις πως τα πραγματα δεν πανε καλα.

• Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, xristosp59 είπε

Μιας που το βρήκα ας ρωτήσω κι εγώ εδώ.

Είμαι 19 ετών και μου έχουν πει ότι έχω πολύ λεπτή τρίχα, από μικρός είχα πολύ λαδερά μαλλιά και ο πατέρας μου δεν θα μπορούσα να πω ότι έχει και πολλά μαλλιά εκεί πάνω...

Στην πρώτη φώτο τα άνοιξα εγώ έτσι για να φανεί παραπάνω λίγο η κανονική πυκνότητα, η δεύτερη είναι κανονικά. Όταν πέφτει πολύ φως στο κεφάλι μου φαίνεται παραπάνω σαν αραίωση.

Τί πιστεύεται ότι θα έπρεπε να κάνω; Να ψάξω για κάποιο συμπλήρωμα διατροφής ή να συμβουλευτώ κάποιον δερματολόγο; Αν το δεύτερο, ξέρει κανείς κάποιον καλό στο κέντρο Θεσσαλονίκης που να μην τρώει μια περιουσία την επίσκεψη καθώς είμαι φοιτητής;  

Επίσης δεν χρησιμοποιώ ούτε πιστολάκι ούτε κάποιο υλικό στα μαλλιά μου.

41412411_294477874679468_1707065692739600384_n.jpg

41374825_1865847313484588_1786292974468988928_n.jpg

Και εγώ στην ίδια κατηγορία με σένα είμαι. Λεπτή τρίχα και πολλη λιπαρότητα. Και εγώ  ίδιο μαλλί επίσης  με τον μπαμπά μου. Ο μπαμπάς στα 57 του πλέον έχει μια σεβαστή αραίωση αλλά όχι καράφλα. Ελπίζω να του μοιάσω! 

Πάντως ακόμα μαλλί δεν έχω χάσει. Οπότε από προσωπική εμπειρία θα σου έλεγα ότι το παχος της τρίχας δεν σημαίνει αραίωση. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ParhsG είπε

Ασπρα μαλλια στη κεφαλη κακα μαντατα...

HOAX φιλε μου ! Το σωστο ειναι Μαλλι βαμβακι Ψ... φαρμακι 😄. Εγω ειχα ασπρες τριχες στο πλαι απ τα 18!! αλλα τωρα στα 40 η κατασταση εχει επιδεινωθει ελαχιστα σε σημειο που απορω.

• Like 1
Δημοσ.

Λιγο ασχετο αλλα βγαζω 3-4 ξανθιες τριχες στο φρυδι...αρκετα μεγαλες και τις τραβαω αλλα μετα απο κανα μηνα να τες παλι. Γιατι;

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Hellaslover είπε

Λιγο ασχετο αλλα βγαζω 3-4 ξανθιες τριχες στο φρυδι...αρκετα μεγαλες και τις τραβαω αλλα μετα απο κανα μηνα να τες παλι. Γιατι;

Και γω βγαζω κατι τετοιες φυσιολογικο ειναι.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παιδιά γνωρίζει κανείς που πωλείται Regaine αυτή τη στιγμή στην Αθήνα;

Ψάχνω skroutz, ψάχνω best price, ψάχνω online φαρμακεία, τίποτα...

Δημοσ.

Κι εγω χανω πολλες τριχες τωρα αυτη την εποχη ο πατερας μου στα 86 ειχε μαυρα μαλλια αλλα ο παππους απο τη μητερα μου κιλιμαντζαρο οποτε το συμπερασμα καραφλα;

• 7 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα γκάις. 2 μικρές απορίες 

Καταρχήν φυσικά και ξερω ό,τι ο χρόνος πίσω δεν γυρίζει. Επίσης δεν ψάχνω εξτριμ και περίεργες λύσεις όπως προϊόντα βαφής η επέμβαση με εισαγωγή τριχών από αλλά σημεία. Στόχος είναι απλά να το καθυστερήσω. 

1)Για να περιορίσω όσο γίνεται την τριχόπτωση να ταξυρισω? Ισχύει αυτό που λένε περι ανανέωσης ρίζας έστω σε μικρό βαθμό? 

2)κάτι δημοφιλή σαμπουάν πολύ πουλάνε και σε μάρκετ και σε φαρμακεία κάνουν δουλειά? 

Δημοσ.

Εγω σωθηκα και εχω πυκνο φουντωτο μαλλι αν και γκριζαρει ...κοντο κοψιμο και καθε πρωι επαλειψη με Vicks...σε 15 μερες θα εχεις διπλο γερο μαλλι. Εγγυημενο γκουγκλαρισε / utube το αν εχεις αμφιβολια. Vicks hair strength...η καπως ετσι. Καλοχτενιστα.

• Like 1
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, rudigarcia222 είπε

Καλησπέρα γκάις. 2 μικρές απορίες 

Καταρχήν φυσικά και ξερω ό,τι ο χρόνος πίσω δεν γυρίζει. Επίσης δεν ψάχνω εξτριμ και περίεργες λύσεις όπως προϊόντα βαφής η επέμβαση με εισαγωγή τριχών από αλλά σημεία. Στόχος είναι απλά να το καθυστερήσω. 

1)Για να περιορίσω όσο γίνεται την τριχόπτωση να ταξυρισω? Ισχύει αυτό που λένε περι ανανέωσης ρίζας έστω σε μικρό βαθμό? 

2)κάτι δημοφιλή σαμπουάν πολύ πουλάνε και σε μάρκετ και σε φαρμακεία κάνουν δουλειά? 

Το ξύρισμα δεν έχει κανένα απολύτως αποτέλεσμα, είναι μύθος.

Υπάρχουν τρία πράγματα μέχρι στιγμής που αποδεδειγμένα, (και όχι τύπου τα πουλάει ο Βελλόπουλος) βοηθάνε στην τριχόπτωση.

1) Φιναστερίδη, χάπια με 1% περιεκτικότητα, βρίσκεις και γενόσημα. Σε ελάχιστες των ελαχίστων περιπτώσεων έχει παρατηρηθεί μειωμένη libido το πρώτο διάστημα λήψης η οποία φεύγει αν συνεχίσεις τη θεραπεία (και εννοείται αν διακόψεις). Μαλλιά απ' το μηδέν δε βγάζεις αλλά η τριχόπτωση σταματάει πλήρως ή σχεδόν πλήρως.

2) Μινοξιδίλη, 5% σε σπρέυ ή αφρό. Σε σπρέυ βρίσκεις και γενόσημα, σε αφρό δε νομίζω . Ενισχύει την τριχοφυΐα και ελαττώνει σημαντικά την τριχόπτωση. 

3) Κετοκοναζόλη, συνήθως 2% αν θυμάμαι καλά, σε σαμπουάν. Είναι ο μόνος τύπος σαμπουάν που ενδέχεται να έχει αποτέλεσμα σε τριχόπτωση, ό,τι άλλο βλέπεις είναι τύπου pantene pro-v. Μία δύο φορές χρήση την εβδομάδα ή και καθόλου, ο συνδυασμός των δύο πρώτων είναι πολύ ισχυρός και δε χρειάζεται κάτι παραπάνω.

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, obby είπε

Το ξύρισμα δεν έχει κανένα απολύτως αποτέλεσμα, είναι μύθος.

Υπάρχουν τρία πράγματα μέχρι στιγμής που αποδεδειγμένα, (και όχι τύπου τα πουλάει ο Βελλόπουλος) βοηθάνε στην τριχόπτωση.

1) Φιναστερίδη, χάπια με 1% περιεκτικότητα, βρίσκεις και γενόσημα. Σε ελάχιστες των ελαχίστων περιπτώσεων έχει παρατηρηθεί μειωμένη libido το πρώτο διάστημα λήψης η οποία φεύγει αν συνεχίσεις τη θεραπεία (και εννοείται αν διακόψεις). Μαλλιά απ' το μηδέν δε βγάζεις αλλά η τριχόπτωση σταματάει πλήρως ή σχεδόν πλήρως.

2) Μινοξιδίλη, 5% σε σπρέυ ή αφρό. Σε σπρέυ βρίσκεις και γενόσημα, σε αφρό δε νομίζω . Ενισχύει την τριχοφυΐα και ελαττώνει σημαντικά την τριχόπτωση. 

3) Κετοκοναζόλη, συνήθως 2% αν θυμάμαι καλά, σε σαμπουάν. Είναι ο μόνος τύπος σαμπουάν που ενδέχεται να έχει αποτέλεσμα σε τριχόπτωση, ό,τι άλλο βλέπεις είναι τύπου pantene pro-v. Μία δύο φορές χρήση την εβδομάδα ή και καθόλου, ο συνδυασμός των δύο πρώτων είναι πολύ ισχυρός και δε χρειάζεται κάτι παραπάνω.

Ευχαριστώ μαν/για αρχή θα ακολουθήσω το βήμα 3 καθώς χάπια η σπρέι δεν θέλω να βάλω. 

Μπορείς να μου προτείνεις κάποιο συγκεκριμένο? Να πάρω ένα apivita που το χω δει σε διαφημίσεις? 

Επισκέπτης
Δημοσ.
3 ώρες πριν, obby είπε

3) Κετοκοναζόλη, συνήθως 2% αν θυμάμαι καλά, σε σαμπουάν. Είναι ο μόνος τύπος σαμπουάν που ενδέχεται να έχει αποτέλεσμα σε τριχόπτωση,

Σε κάποιους έχει το αντίθετο αποτέλεσμα όμως

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...