Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, AristidisZ είπε

Τόσο χάλι ε ; 

Αντιστέκομαι με νύχια και με δόντια να μη πάω να το δώ :D :D

Εγώ το βλέπω στο δρόμο και παθαίνω κλειστοφοβία 😛

Αλλά σαν οδηγός δεν έχεις πρόβλημα ... 

Είναι σχεδιασμένο για να βάζεις τη πεθερά πίσω 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, terry308 είπε

Αλλά σαν οδηγός δεν έχεις πρόβλημα ... 

Έτσι μου είπε και ο κουμπάρος μου όταν το συζητάγαμε...

"Τι σε νοιάζει ρε, εσύ μπροστά δε θα κάθεσαι πάντα ; " 

:D :D

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, turbat0s είπε

To nissan micra τί σχέση έχει με τα υπόλοιπα που αναφέρεις στη λίστα?

Αν σε καλύπτει το micra τότε μπαίνουν στη μέση και σχεδόν όλα τα supermini.

Ειναι

Screenshot_2018-09-09-15-07-56-594_com.android.chrome.png

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Heartl3ss21 είπε

Δεν έχει καμία σχέση. Απλά είναι από τα αυτοκίνητα που είδα από κοντά και μου άρεσαν.

Το αναφέρω παραπάνω ότι δεν δεσμεύομαι σε συγκεκριμένο τύπο αυτοκινήτου, επομένως φυσικά και παίζουν όλα τα supermini! 😉

Βασικά πρέπει να κατασταλάξεις τί μεγέθους αυτοκίνητο σου χρειάζεται, αλλιώς δεν έχει νόημα η κουβέντα!

Έτσι όπως σε έκοψα,  σε καλύπτει ένα οποιοδήποτε supermini, και πολύ αργότερα ίσως μια μπαγκαζιέρα στην οροφή. Θα μείνουν και ρέστα και επιπλέον δε βλέπω λόγο να σέρνεις άσκοπα επιπλέον κιλά και μέγεθος στην παρούσα φάση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γιατί να πάρεις suv? 

https://www.4troxoi.gr/odigoyme/dokimes/odigoyme-toyota-c-hr-12t

Η καταναλωση λογικά θα είναι μεγάλη εντός πόλης και το πορτ μπαγκαζ σχετικά μικρό 

Εμενα πάντως τα περισσότερα ασιατικά μου φαίνονται κακασχημα εκτρώματα. Αλλά γούστα είναι αυτά. 

Επεξ/σία από adi32
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα σ έλεγα το νεο civic που είναι φοβερό αλλά το νησί με σταματάει... Δεν είναι σκάφος για νησί, σε όσα νησιά έχω οδηγήσει δε πιστεύω ότι θα είναι για μεγάλο σκάφος γενικά, ειδικά όταν φέτος το καλοκαίρι στη Χίο νοικιάσαμε το Picanto και κινούμασταν τέλεια (2 άτομα), στη Μυτιλήνη που πήρα το ξαδέλφου το προηγούμενο civic οδηγούσα μαζεμένα λόγω σκάφους...κι ας ήξερα του δρόμους.. 

Αν και για δρόμο νησιώτικο επαρχιακό και με λακκούβες κτλ ένα μικρου σκάφος suv φαντάζει ιδανικό.. Κατανοώ πλήρως το πρόβλημα που έχεις να λύσεις.. 

Επεξ/σία από terry308
Δημοσ.
15 ώρες πριν, terry308 είπε

Θα σ έλεγα το νεο civic που είναι φοβερό αλλά το νησί με σταματάει... Δεν είναι σκάφος για νησί, σε όσα νησιά έχω οδηγήσει δε πιστεύω ότι θα είναι για μεγάλο σκάφος γενικά, ειδικά όταν φέτος το καλοκαίρι στη Χίο νοικιάσαμε το Picanto και κινούμασταν τέλεια (2 άτομα), στη Μυτιλήνη που πήρα το ξαδέλφου το προηγούμενο civic οδηγούσα μαζεμένα λόγω σκάφους...κι ας ήξερα του δρόμους.. 

Αν και για δρόμο νησιώτικο επαρχιακό και με λακκούβες κτλ ένα μικρου σκάφος suv φαντάζει ιδανικό.. Κατανοώ πλήρως το πρόβλημα που έχεις να λύσεις.. 

Ρόδο μένω, το νησί είναι μεγάλο με ανοιχτούς δρόμους και ευθείες. Καμία σχέση με την Χίο και Μυτιλήνη, οπότε δεν τίθεται τέτοιο θέμα. 

Παρόλα αυτά το Civic έτσι και αλλιώς το βλέπω πολύ ακριβό. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Heartl3ss21 είπε

Ρόδο μένω, το νησί είναι μεγάλο με ανοιχτούς δρόμους και ευθείες. Καμία σχέση με την Χίο και Μυτιλήνη, οπότε δεν τίθεται τέτοιο θέμα. 

Παρόλα αυτά το Civic έτσι και αλλιώς το βλέπω πολύ ακριβό. 

Όντως το οδικό δίκτυο της Ρόδου δεν έχει καμία σχέση , δυστυχώς η γκάμα των επιλογών σου παραμένει μεγάλη :)

Δημοσ.

Αν σε παιρνει για CHR πας εκει χωρις 2η κουβεντα.

Το αυτοκινητο ειναι αλλου κι απο εμφανιση κι απο χωρους κι απο μοτερ.Κι εγγυηση Toyota.

Μονο την αξια μεταπωλησης να βαλεις οταν καποια στιγμη το πουλησεις φτανει.

Δεν το συστηνω αλλα εγω θα εριχνα και μια ματια σε μεταχειρισμενο CHR Hybrid.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Fronimitis είπε

Αν σε παιρνει για CHR πας εκει χωρις 2η κουβεντα.

Το αυτοκινητο ειναι αλλου κι απο εμφανιση κι απο χωρους κι απο μοτερ.Κι εγγυηση Toyota.

Μονο την αξια μεταπωλησης να βαλεις οταν καποια στιγμη το πουλησεις φτανει.

Δεν το συστηνω αλλα εγω θα εριχνα και μια ματια σε μεταχειρισμενο CHR Hybrid.

Το κοίταξα ήδη. Αλλά πάλι δυστυχώς ξεφεύγει πολύ απο θέμα τιμής. Μόνη ελπίδα αν το βρώ σε test drive από την αντιπροσωπεία και το δώσει σε καλή τιμή. 

Μήπως ρε παιδιά να μην κοιτάω σε κάτι τόσο ακριβό εφόσον οι τσέπη μου οριακά το φτάνει και θα έχω και 4 χρόνια δόσεις; Μήπως να πάρω κάτι πιο οικονομικό που δεν θα με στριμώξει τόσο και βάλω τα χρήματα στην άκρη για άλλον σκοπό; (πχ. να κάνω σιγά σιγά ένα σπίτι). Νομίζω τα λεφτά είναι πολλά για οποιονδήποτε αλλά όπως και να το κάνουμε, είναι κάτι σημαντικό που θα μου μείνει.

Σκέφτομαι ότι είναι φυσικά το πρώτο μου αμάξι και είμαι άτομο που ότι παίρνω, δεν το δίνω (εκτός αν υπάρξει ανάγκη φυσικά). Δένομαι συναισθηματικά, οπότε θέλω να το κρατήσω 10-20 χρόνια, όσο αντέξει τέλος πάντων. Φυσικά είναι θετικό που θα κρατάει αξία, οπότε αν δεν είμαι ευχαριστημένος και θέλω να το δώσω, να μην χάσω τόσα πολλά χρήματα. 

Δύσκολα τα πράγματα. 

Δημοσ.

Εσύ αποφασίζεις όχι εμείς δικιά σου ειναι η επιλογή εμείς ότι και να πούμε είμαστε απέξω ότι σου αρέσει πέρνεις 

Δημοσ.

Αφού θες να το κρατήσεις 10 χρόνια τουλάχιστον , αυτή είναι η περίοδος που υπολογίζουμε όλοι σχεδόν , γιατι μετά αν με το καλό αποκτήσεις οικογένεια και παιδιά (ΕΙΔΙΚΑ) θα θέλεις σα πατέρας (πέρα από την (ΚΑΙ)μάλλον γκρίνια της συζύγου ) θα κοιτάξετε κάτι σε ποιο νέο και πιο ασφαλές.

Ότι και να αποφασίσεις θα πρεπει να έχει τα περισσότερα σημερινα "αξεσουάρ" ασφάλειας και χώρους για οικογένεια , εντάξει για ταξίδι με γυναίκα φτάνει (συνήθως) και το micra που έβαλες στη λίστα.

Δημοσ.

Θέλω και σε κάτι άλλο την ειλικρινή σας γνώμη.

Μετά από το σκάνδαλο που είχε γίνει με την VW το '15 με τους πετρελαιοκινητήρες, είχα αποφασίσει να μποϊκοτάρω τον συγκεκριμένο όμιλο και να αποτρέπω γνωστούς και συγγενής να δίνουν τα λεφτά τους σε τέτοιες εταιρίες. Το ίδιο φυσικά θα έκανα και εγώ και μέχρι και σήμερα, δεν μπήκα καν στον κόπο να τσεκάρω τις προτάσεις από VW, Audi, Seat κτλ. 

Βέβαια το Seat Arona που έχω στην λίστα το έβαλα με βαριά καρδιά αλλά πραγματικά είναι καλή πρόταση.

Και σήμερα απο περιέργεια είδα ότι και η VW έχει ωραίες προτάσεις στο T-Roc, Polo και Golf. 

Λέτε να αφήσω τα κόμπλεξ μου πίσω και να δώσω και εκεί μία ευκαιρία; Ίσα ίσα πως μετά από όλο το σοκ που θα έχει πάθει σαν εταιρία με το σκάνδαλο, θα πρέπει να έχει στρώσει.

Επίσης, αξίζει να κοιτάξω και προς Opel μεριά; 

Δημοσ.

τύπε νομίζω το εχεις περιορισει λιγο το όλο θεμα, μην εισαι κλειστομυαλος, εγω θα κοίταζα και μηχανές και ποδήλατα και γουρούνες και πατίνια και γιατι οχι και κανένα μικρό ιστιοφόρο 

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Heartl3ss21 είπε

Θέλω και σε κάτι άλλο την ειλικρινή σας γνώμη.

Μετά από το σκάνδαλο που είχε γίνει με την VW το '15 με τους πετρελαιοκινητήρες, είχα αποφασίσει να μποϊκοτάρω τον συγκεκριμένο όμιλο και να αποτρέπω γνωστούς και συγγενής να δίνουν τα λεφτά τους σε τέτοιες εταιρίες. Το ίδιο φυσικά θα έκανα και εγώ και μέχρι και σήμερα, δεν μπήκα καν στον κόπο να τσεκάρω τις προτάσεις από VW, Audi, Seat κτλ. 

Βέβαια το Seat Arona που έχω στην λίστα το έβαλα με βαριά καρδιά αλλά πραγματικά είναι καλή πρόταση.

Και σήμερα απο περιέργεια είδα ότι και η VW έχει ωραίες προτάσεις στο T-Roc, Polo και Golf. 

Λέτε να αφήσω τα κόμπλεξ μου πίσω και να δώσω και εκεί μία ευκαιρία; Ίσα ίσα πως μετά από όλο το σοκ που θα έχει πάθει σαν εταιρία με το σκάνδαλο, θα πρέπει να έχει στρώσει.

Επίσης, αξίζει να κοιτάξω και προς Opel μεριά; 

Στο θεμα των μετρησεων για τους ρυπους, "ο αναμαρτητος πρωτος τον λιθον βαλετω". Ολοι το κανουν, απλα οι Αμερικανοι πρωτα πιασανε τη VW που για τη γερμανικη αυτοκινητοβιομηχανια ειναι "βιτρινα" , καθως προκειται για εναν απο τους μεγαλυτερους κατασκευαστες οχηματων παγκοσμιως. 

Να παρεις το αυτοκινητο που σου αρεσει, χωρις κολληματα. 

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...