Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, alx301 είπε

Σκεφτομαι την λύση του υγραεριου στο υπαρχον αμαξι και οσο κρατησει (μεχρι να χρειαστεί ανοιγμα το μοτερ δηλαδη) 

σε λάθος νήμα είσαι , εδώ είναι για cng όχι lpg :)

https://www.insomnia.gr/forums/topic/185683-αυτοκίνητα-με-υγραέριο-γνώμες/?do=getNewComment

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, stivi1981 είπε

Έλιν στην Μάνδρα θα ξεκινήσει 11 Δεκεμβρίου είπαν!!

αυτού του έτους ? είμαστε σίγουροι ? 😛

πάντως με τις τιμές που έχουν πλέον , αδιάφορα (για μένα) τα νέα πρατήρια που ανοίγουν σιγά-σιγά

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, korakios είπε

αυτού του έτους ? είμαστε σίγουροι ? 😛

πάντως με τις τιμές που έχουν πλέον , αδιάφορα (για μένα) τα νέα πρατήρια που ανοίγουν σιγά-σιγά

Έτσι είπαν ότι θα ανοίξει...πάντως το τελευταίο δίμηνο άνοιξαν αρκετά για τα δεδομένα που μας είχανε συνιθησει οπότε το πιστευω...χαχα

Ελαφρώς ανεβασμένος οι τιμές αλλά πάλι η διαφορά με την βενζίνη είναι χαοτική.

Η κατανάλωση στο cng είναι αρκετά χαμηλότερη.

Το υγραέριο είναι άλλο θέμα που έχει αναλυθεί σε άλλες συζητήσεις 

Επεξ/σία από stivi1981
Δημοσ.
Spoiler
25 λεπτά πριν, stivi1981 είπε

Ελαφρώς ανεβασμένος οι τιμές αλλά πάλι η διαφορά με την βενζίνη είναι χαοτική.

Η κατανάλωση στο cng είναι αρκετά χαμηλότερη.

Το υγραέριο είναι άλλο θέμα που έχει αναλυθεί σε άλλες συζητήσεις 

για μένα η βενζίνη πέθανε 20+ χρόνια πριν , δεν υπάρχει περίπτωση να κάνω σύγκριση με αυτό το καύσιμο .

• Like 1
Δημοσ.

Το λοιπόν άλλαξα λάδια στην αντιπροσωπεία στο Ibiza, από 0-40 που ειχε σε 5-30. Με των 184€ παρακαλώ (απίστευτα πράγματα) λες και πήγα στη Rolls Royce για αλλαγή λαδιών. Έχε χάρη που ήθελα να έχει ηλεκτρονικό σωστό ιστορικό το αυτοκίνητο, αλλιώς θα το πήγαινα εκτός με δικά μου αναλώσιμα.

Τέλος πάντων παρατήρησα μικρή αύξηση κατανάλωσης, και μια ελάχιστη διαφορά απόδοσης στο γκάζι. Λογικό βέβαια στο 5-30. Από θερμοκρασίες λαδιού νομίζω στα ίδια τα δύο λάδια.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Parolos4 είπε

Το λοιπόν άλλαξα λάδια στην αντιπροσωπεία στο Ibiza, από 0-40 που ειχε σε 5-30.

Γιατί η αλλαγή; Τι λέει το βιβλίο του κατασκευαστή;

Δημοσ.

5-30 λέει ο κατασκευαστής, στο γκρουπ βέβαια όλοι συστήνουν 5-40, όμως το ζήτησα και μου είπαν όχι, βάζουν μόνο 5-30.

0-40 είχε από την αντιπροσωπεία της Γερμανίας, όπου θεωρείται το σωστό για πιο ψυχρό κλίμα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πάντως μετά από αλλαγή σε 5-30 από 0-20 έχω μεγαλύτερη κατανάλωση μέσα στην πόλη σίγουρα (Leon 1.5 TGI MK3.5)..

Στις 6/12/2024 στις 8:17 ΠΜ, Parolos4 είπε

Το λοιπόν άλλαξα λάδια στην αντιπροσωπεία στο Ibiza, από 0-40 που ειχε σε 5-30. Με των 184€ παρακαλώ (απίστευτα πράγματα) λες και πήγα στη Rolls Royce για αλλαγή λαδιών. Έχε χάρη που ήθελα να έχει ηλεκτρονικό σωστό ιστορικό το αυτοκίνητο, αλλιώς θα το πήγαινα εκτός με δικά μου αναλώσιμα.

Τέλος πάντων παρατήρησα μικρή αύξηση κατανάλωσης, και μια ελάχιστη διαφορά απόδοσης στο γκάζι. Λογικό βέβαια στο 5-30. Από θερμοκρασίες λαδιού νομίζω στα ίδια τα δύο λάδια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...