Varnavas89 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Χαίρετε. Εχω ford fusion του 11. Ακομη εχω κάνει μονο 140000 κμ περίπου, του χρόνου σκεφτομαι να το κανω lpg/cng. Πιστεύετε αξίζει; Είχε μετατρέψει κανείς αυτής της γενιάς αμαξι aftermarket; Ή να πάω στην πεπατημένη του lpg που εχω και στο αλλο αμαξι 10 χρόνια; Απλώς στην πόλη μου εχω ενα δυο πρατήρια αλλα θα συνεχίσουν να υπάρχουν ; Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2024 από Varnavas89
korakios Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2024 3 ώρες πριν, Varnavas89 είπε Χαίρετε. Εχω ford fusion του 11. Ακομη εχω κάνει μονο 140000 κμ περίπου, του χρόνου σκεφτομαι να το κανω lpg/cng. άργησες 3 ώρες πριν, Varnavas89 είπε Πιστεύετε αξίζει; για να μη σπαζοκεφαλιάζεις , η μετατροπή σε cng δεν είναι εύκολη απο την άποψη οτι θα χάσεις τεράστιο χώρο στις αποσκευές . Δλδ στην καλύτερη θα είσαι κάπως έτσι : Spoiler επίσης με τη ΔΕΠΑ να μας αρμέγει στο αέριο , συν του οτι το lpg έχει πέσει αρκετά , αυτό το διάστημα είναι μικρή η διαφορά στο τελικό κόστος . 1
Varnavas89 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2024 16 ώρες πριν, korakios είπε άργησες για να μη σπαζοκεφαλιάζεις , η μετατροπή σε cng δεν είναι εύκολη απο την άποψη οτι θα χάσεις τεράστιο χώρο στις αποσκευές . Δλδ στην καλύτερη θα είσαι κάπως έτσι : Απόκρυψη περιεχομένων επίσης με τη ΔΕΠΑ να μας αρμέγει στο αέριο , συν του οτι το lpg έχει πέσει αρκετά , αυτό το διάστημα είναι μικρή η διαφορά στο τελικό κόστος . Για το άργησες που λες το πήρα μεταχειρισμένο από συγγενή πριν 3 χρόνια και το είχα εφεδρικό, οπότε εχει μια ζωή ακόμη μπροστά.. ελπίζω
korakios Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Θα ανοίξει "σύντομα" και άλλο ένα νέο πρατήριο (BP) Λεωφ. Αμφιθέας Ave. 32, Παλαιό Φάληρο 175 64 Στις 15/2/2023 στις 4:31 ΜΜ, Maurikycli είπε Με αυτό στην Αμφιθέας στο Παλιό Φάληρο, έχουμε καμία εξέλιξη; Στις 2/11/2023 στις 10:17 ΠΜ, kaktos77 είπε Ακόμα της Αμφιθέα που είναι δίπλα στο σπίτι μου ανοίγει εδώ και 1.5 χρόνο. Οι άνθρωποι είναι αίσχος. φαγωθήκατε , μπορεί και να ανοίξει πριν το 2025 , 2€ το κιλό θα πάει στο τέλος 😛 Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2024 από korakios 2
kaktos77 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, korakios είπε Θα ανοίξει "σύντομα" και άλλο ένα νέο πρατήριο (BP) Λεωφ. Αμφιθέας Ave. 32, Παλαιό Φάληρο 175 64 Ανυπομονώ πως και πως, μένω δίπλα και θα γλιτώσω τον Ρέντη. Είναι στην Αμφιθέας, αριθμός 69 και όχι αυτό που είναι στον αριθμό 32: https://maps.app.goo.gl/MLNDKFpaGbRsK6JE7 🙂 Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2024 από kaktos77 1
jpater Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2024 Στις 21/8/2024 στις 2:37 ΜΜ, meletis_m είπε Κανονικά θέλει να το δείτε σε Η/Υ . Μπορεί να είναι ο αισθητήρας πίεσης . Εγώ να πω ότι από 21 Αυγούστου, μετά από 6 επισκέψεις στην αντιπροσωπεία με αντικατάσταση αισθητήρα πίεσης και μείγματος αερίου ακόμη δεν έχω τελειώσει με τη βλάβη. Πλέον, τους έχει μείνει το αμάξι από σετ συμπλέκτη και με ενημέρωσαν ότι θα χρειαστεί 2 εβδομάδες για την αντικατάστασή του ώστε να συνεχιστεί ο έλεγχος. Δεν έχω καθόλου αμάξι εδώ και τρεις εβδομάδες.... Έχει κανείς παρόμοια εμπειρία με αντιπρόσωπο;
korakios Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2024 2 λεπτά πριν, jpater είπε Έχει κανείς παρόμοια εμπειρία με αντιπρόσωπο; Εξαρτάται το συνεργείο της εκάστοτε αντιπροσωπείας . Βασικά εξειδικευμένα είναι που παράλληλα πουλάνε αμάξια … θα σου πρότεινα να ψαχτείς σε εξωτερικό συνεργείο που κάνει εγκαταστάσεις . Αν πλήρωσες μέχρι στιγμής οτιδήποτε , εννοείται πας ΣτΚ
Parolos4 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2024 Έρχεται σιγά σιγά η αλλαγή λαδιών. Έχουμε εικόνα από κόστος σε αντιπροσωπεία Seat και τί λάδι βάζουν?
liopyr Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2024 Συνήθως οι αντιπροσωπιες βάζουν Castrol. Εγώ τελευταία φορά έβαλα liqui molly molygen next gen 5w40 και είμαι πολύ ευχαριστημένος, δεν έκαψε γραμμάριο, αθόρυβος κινητήρας, οπότε θα επιμείνω σε αυτά. 1
kostasgr78 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2024 Για μεταχειρισμένο Skoda Kamiq G-TEC, πόσο είναι μια λογική τιμή, ανάλογα με τα χιλιόμετρα; Έχει βγάλει προβλήματα;
meletis11 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2024 Στις 31/10/2024 στις 7:52 ΜΜ, Varnavas89 είπε Χαίρετε. Εχω ford fusion του 11. Ακομη εχω κάνει μονο 140000 κμ περίπου, του χρόνου σκεφτομαι να το κανω lpg/cng. Πιστεύετε αξίζει; Είχε μετατρέψει κανείς αυτής της γενιάς αμαξι aftermarket; Ή να πάω στην πεπατημένη του lpg που εχω και στο αλλο αμαξι 10 χρόνια; Απλώς στην πόλη μου εχω ενα δυο πρατήρια αλλα θα συνεχίσουν να υπάρχουν ; Ναι σε focus 2017. Lpg (υγραεριο) προτιμοτερη ειναι μετατροπη.
Varnavas89 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2024 3 ώρες πριν, meletis11 είπε Ναι σε focus 2017. Lpg (υγραεριο) προτιμοτερη ειναι μετατροπη. Ναι φιλε θα παιξω στη σιγουριά και θαλπωρή του lpg 1
korakios Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2024 11 ώρες πριν, Parolos4 είπε Έρχεται σιγά σιγά η αλλαγή λαδιών. Έχουμε εικόνα από κόστος σε αντιπροσωπεία Seat και τί λάδι βάζουν? για το κόστος απαραίτητα πάρε τηλ μιας και σφάζουν οι περισσότερες Spoiler Αν είσαι στην εγγύηση εννοείται οτι αλλάζεις όπου θες αρκεί να κρατάς απόδειξη για τα περαστικά και τα λάδια (να αναγράφεται κωδικός λαδιού) Αν φοβάσαι οτι σε περίπτωση στραβής θα πρέπει να τρέχεις με ΣτΚ κατά της αντιπροσωπίας που θα το παίζει τρελίτσα , απλά πάρε εσύ τα λάδια και ρώτα τιμές για περαστικά (φυσικά κρατάς απόδειξη απο τα λάδια ζητώντας να αναγράφεται και ο κωδικός , αν και στην αντιπροσωπία δε θα μπορούν να ισχυριστούν οτι σου βάλανε λάδια εκτός προδιαγραφών, αλλά να είσαι καλυμμένος κάπως ) 4 ώρες πριν, kostasgr78 είπε Για μεταχειρισμένο Skoda Kamiq G-TEC, πόσο είναι μια λογική τιμή, ανάλογα με τα χιλιόμετρα; Έχει βγάλει προβλήματα; τιμές βλέπεις στο car.gr σε κάποια vag βγάζαν θέμα με το δίσκο , αλλά λογικά θα τον έχουν αλλάξει 1
terry308 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 5/30 edge professional long life μου έβαζαν στην αντιπροσωπεία της Θεσσαλονίκης,έχω ανεβάσει στην ομάδα του Facebook την απόδειξη του 2020... λάδια,φίλτρο λαδιού,αέρος,καμπίνας, μπουζί κ κάτι ψιλά καθαριστικα κτλ 249€ Έχω 2 χρόνια τουλάχιστον,που πάω εκτός αντιπροσωπείας... Προχθές έβαλα (σε απλό συνεργείο) πάλι castrol 5 30, με φίλτρο αέρος,λαδιού και 3 μπουζί 130€ με τα "εργατικά" (επαρχία) Ibiza 💪 Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2024 από terry308 1
Parolos4 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Θα πήγαινα σε εξωτερικό αλλά δεν περνάνε τα σέρβις στον εγκέφαλο δυστυχώς. Άσε που το προηγούμενο (Polo 2006) που το πήγαινα σε εξωτερικό συνεργείο vag κάτω από 250€ δεν πλήρωσα ποτέ ακόμη και για απλό σέρβις. Θα ρωτήσω από βδομάδα χρέωση στην αντιπροσωπεία και θα σας πω κόστος. Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2024 από Parolos4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα