korakios Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 3 ώρες πριν, fabiawrc είπε Οταν καποτε ειχε 88 λεπτα ηταν κορυφη.Τωρα σε σχεση με το υγραεριο αντε να κερδισεις το μηνα 20-30 ευρω δεν αξιζει καν. Επαρχία το βαράνε το υγραέριο , δεν είναι όπως Αθήνα .... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
terry308 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Το υγραέριο έχει άλλα έξοδα συντήρησης Τιμή 0.83 στη Βέροια νομίζω 63.000χλμ σε ούτε 2.5 χρόνια το 2ο ibiza tgi +170.000χλμ το 1ο από 5/2019 Ήμουν κάτοχος υγραέριου για περισσότερες από 250.000χλμ, brc τοποθέτηση το 2010 περίπου Ο καθένας τα ζυγίζει αναλόγως Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου από terry308 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 27 λεπτά πριν, korakios είπε Επαρχία το βαράνε το υγραέριο , δεν είναι όπως Αθήνα .... Ω ναι.. 65 λεπτά στην Αθήνα, 85 μόλις βγεις λίγο πιο έξω. (όχι πως και τα 85 είναι άσχημα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
triple_sec Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) καλησπέρα σε όλους. έχω βρει ένα Ibiza παραγωγής 2019 σε συμπαθητική μάλλον τιμή (13.000), από όσο καταλαβαίνω είναι με το τεπόζιτο βενζίνης των 9 λίτρων. το θεωρείτε μεγάλο αντικίνητρο για την αυτονομία; υπάρχει πρατήριο κοντά στο σπίτι και στη δουλειά (εταιρικό ΕΚΟ - Θεσσαλονίκη). Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου από triple_sec Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kaktos77 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 9 λεπτά πριν, triple_sec είπε καλησπέρα σε όλους. έχω βρει ένα Ibiza παραγωγής 2019 σε συμπαθητική μάλλον τιμή (13.000), από όσο καταλαβαίνω είναι με το τεπόζιτο βενζίνης των 9 λίτρων. το θεωρείτε μεγάλο αντικίνητρο για την αυτοομία; υπάρχει πρατήριο κοντά στο σπίτι και στη δουλειά (εταιρικό ΕΚΟ - Θεσσαλονίκη). Καλησπέρα, Όπως το πάρει κανείς, εγώ είμαι στην Αθήνα και το χρησιμοποιώ μέσα στην πόλη, δεν έχω αισθανθεί την έλλειψη του ντεπόζιτου ποτέ, σε ταξίδι όμως που δεν είναι στο δρόμο που έχει πρατήρια ή σε νησιά ναι θα είναι πρόβλημα και θα πρέπει κάθε 100-120 χλμ να βάζεις βενζίνη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, triple_sec είπε καλησπέρα σε όλους. έχω βρει ένα Ibiza παραγωγής 2019 σε συμπαθητική μάλλον τιμή (13.000), από όσο καταλαβαίνω είναι με το τεπόζιτο βενζίνης των 9 λίτρων. το θεωρείτε μεγάλο αντικίνητρο για την αυτονομία; υπάρχει πρατήριο κοντά στο σπίτι και στη δουλειά (εταιρικό ΕΚΟ - Θεσσαλονίκη). δες προηγούμενη σελίδα (odb11) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Οι πωλήσεις είναι σχεδον μηδενικές γ ιχ cng βάση ΣΕΑΑ εδω κ πολλους μηνες γ αυτο κ οι περισσοτερες εταιρειες(vw group) τα εβγαλαν τα περισσοτερα απο καταλoγους... δεν πρόκειται να ξοδέψει κάποιος για νέο πρατήριο... <<υπουργός Υποδομών και μεταφορών ξεκαθάρισε ότι από την από την 1/1/2026 θα είναι υποχρεωμένοι να αγοράζουν μόνο ηλεκτρικά καινούρια Ταξί.>> Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου από kage Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 7 λεπτά πριν, kage είπε δεν πρόκειται να ξοδέψει κάποιος για νέο πρατήριο... έτσι λέγαν απο τότε που το vag τα σταμάτησε (και πριν η fiat) αλλά άνοιξαν Φυσικά δεν αγοράζει κάποιος cng αν δεν υπάρχουν πρατήρια στη διαδρομή του ... τα λεφτά τα έφαγε η ΔΕΠΑ εδώ και καιρό , τώρα κάνουν αλχημείες 11 λεπτά πριν, kage είπε Οι πωλήσεις είναι σχεδον μηδενικές γ ιχ cng βάση ΣΕΑΑ εδω κ πολλους μηνες έχει καιρό που σταμάτησε η παραγωγή , όχι μήνες ....εντύπωση μου κάνει που λες σχεδόν μηδενικές , μάλλον ακυρωμένες παραγγελίες πρέπει να ήταν και πάλι έχει περάσει χρόνος που τότε παίζαν τελευταία ελάχιστα κομμάτια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Φυσικό αέριο (αμιγώς ή διπλού καυσίμου) 0,0% Αύγουστος 2024 και 0.3% Αυγουστος 2023 Υγραέριο(αμιγώς ή διπλού καυσίμου)2,6% Αύγουστος 2024 και 1.9% Η κατηγορία στην σεαα για ταξινομησεις περιεχει κ τα διπλου καυσιμου.. αρα τα tgi στα vwgroup... αν εννοείς ότι σταμάτησαν να πουλιούνται κ τα διπλού καυσίμου εδω κ κανα χρονο δεν το ηξερα.. αν ισχύει αυτό κάποια χρονιά θα σταματήσουν κ τα εργοστασιακά ανταλακτικα κ θα παίζουν μόνο τύπου oem Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου από kage Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 50 λεπτά πριν, kage είπε αν εννοείς ότι σταμάτησαν να πουλιούνται κ τα διπλού καυσίμου εδω κ κανα χρονο δεν το ηξερα.. τα διπλού του vag έχουν απο το ~2019 σταματήσει τα μονού παραπάνω απο χρόνο , απλά πέρυσι ξέμειναν τα τελευταία octavia και ένα απο τα kamiq ή scala (δε θυμάμαι ποιο απο τα 2 Η Fiat τα σταμάτησε νωρίτερα και να έχουν ξεμείνει (πέρυσι) 3-4 panda 50 λεπτά πριν, kage είπε αν ισχύει αυτό κάποια χρονιά θα σταματήσουν κ τα εργοστασιακά ανταλακτικα κ θα παίζουν μόνο τύπου oem δε σε απασχολεί αν είναι εργοστασιακό , φυσικά αφορά το σύστημα αερίου και μόνο , όλα τα υπόλοιπα είναι κοινά με την έκδοση βενζίνης, αλλά και πάλι δεν έβγαζε το vag δικό του σύστημα . Δεν ξέρω τι φορά (νομίζω η fiat έβαζε landirenzo) Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου από korakios 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
terry308 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 19 ώρες πριν, triple_sec είπε καλησπέρα σε όλους. έχω βρει ένα Ibiza παραγωγής 2019 σε συμπαθητική μάλλον τιμή (13.000), από όσο καταλαβαίνω είναι με το τεπόζιτο βενζίνης των 9 λίτρων. το θεωρείτε μεγάλο αντικίνητρο για την αυτονομία; υπάρχει πρατήριο κοντά στο σπίτι και στη δουλειά (εταιρικό ΕΚΟ - Θεσσαλονίκη). Αν έχει 6αρι σασμάν ΝΑΙ έχει 9λτρ βενζίνης,θεωρείται μονού καυσίμου,,πληρώνει τέλη κυκλοφορίας και το μόνο θετικό (για εμένα) είναι τα έξτρα χιλιόμετρα που βγάζει σε σχέση με τα 2 του 2018 που έχω 16 ώρες πριν, kage είπε Φυσικό αέριο (αμιγώς ή διπλού καυσίμου) 0,0% Αύγουστος 2024 και 0.3% Αυγουστος 2023 Έχουν σταματήσει την σειρά παραγωγής αφού.... Ανταλλακτικά είναι κοινά με τα της βενζίνης,εκτός του συστήματος φ.α. που εδώ και 6.5 χρόνια δεν έχει γίνει καμία επέμβαση/επισκευή και στα 2 Ibiza που έχουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Parolos4 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Στις 18/9/2024 στις 12:47 ΜΜ, triple_sec είπε καλησπέρα σε όλους. έχω βρει ένα Ibiza παραγωγής 2019 σε συμπαθητική μάλλον τιμή (13.000), από όσο καταλαβαίνω είναι με το τεπόζιτο βενζίνης των 9 λίτρων. το θεωρείτε μεγάλο αντικίνητρο για την αυτονομία; υπάρχει πρατήριο κοντά στο σπίτι και στη δουλειά (εταιρικό ΕΚΟ - Θεσσαλονίκη). Υπάρχει ενδεχόμενο να δώσω το δικό μου (θα εξαρτηθεί από τη δουλειά μου). Είναι του 2018 με το μεγάλο ντεπόζιτο και με LED φώτα. Αν δεν το βιάζεσαι σε λίγο καιρό θα ξέρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 18 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου Παρατήρησα ένα γουργούρισμα στις χαμηλές στροφές (μέχρι 2500 π.χ) μόνο όταν το αυτοκίνητο δουλεύει με αέριο. Όταν γυρνάει βενζίνη δεν ακούγεται τίποτα. Δεν είναι πολύ έντονο, δηλαδή θα πρέπει να έχω κλειστά παράθυρα και ραδιόφωνο για να το ακούσω. Το γουργούρισμα δεν ξέρω πως να το περιγράψω ακριβώς, σαν κάτι να βρίσκει κάπου; Σαν τον ήχο που κάνει ένα κλαταρισμένο λάστιχο; Αυξομειώνεται ανάλογα με τις στροφές του κινητήρα. Έχει αντιμετωπίσει κάποιος κάτι παρόμοιο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Να τους χαιρόμαστε : Spoiler https://diavgeia.gov.gr/doc/Ρ21Μ465ΧΘΞ-ΤΛΖ?inline=true επειδή είναι άσχετοι ή τα κάνανε πλακάκια με τους εγκαταστάτες δεν το γλυτώνουμε το 40+άρι ανα 4ετία ωστε ο μπαρμπα-Μήτσος να κοιτά αν η φιάλη που έβαλε το εργοστάσιο είναι καλή Τουλάχιστον δε θα βγάζει πλέον χαρτί καλής λειτουργίας να λέει οτι το εργοστάσιο έκανε καλή δουλειά (MitsosApproval®) Το ΚΤΕΟ απλά θα ξανακοιτά απο κάτω αν όλα καλά για να επιβεβαιώσει τον Μητσάρα που επιβεβαιώνει την εργοστασιακή κατασκευαστή 🍌🍌🍌 Αναρωτιέμαι πως και αφήσαν τα εργοστασιακά lpg σε ησυχία Επεξ/σία 25 Οκτωβρίου από korakios λινκ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Τα έγραφα πριν μερικούς μήνες που πέρασα ΚΤΕΟ.. Τραγικές καταστάσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα