Προς το περιεχόμενο

Αυτοκίνητα με CNG / Φυσικό Αέριο

kostasgr78

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
47 λεπτά πριν, liopyr είπε

Όχι, δεν το έχω βάλει στο group του FB, δεν ήξερα αν επιτρέπεται!

Κάνε ένα ποστ, νομίζω ότι κάποιος έψαχνε τελευταία... κάνε μια αναζήτηση # επάνω δεξιά στην αρχική σελίδα της ομάδας έχει ένα μεγεθυντικό φακό αναζήτησης γράψε citigo 

edit https://www.facebook.com/share/p/LBG8bRKQkFUTsyrc/?

edit 2: είδα το έβαλες και messenger 👍

Επεξ/σία από terry308
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 hours ago, liopyr said:

Η πώληση του Citigo έχει καταντήσει σίριαλ..

Με τρέχει ο κάθε αργόσχολος στον μάστορά του να δει το αυτοκίνητο, πέφτουν σαν επιστήμονες CSI Καμίνια πάνω με τους φακούς και το ψάχνουν μία ώρα, λένε είναι οκ, αλλά τελικά δεν το παίρνουν γιατί ..δεν έχει a/c, που είναι το ΠΡΩΤΟ πράγμα που αναφέρω στην αγγελία ΚΑΙ στο τηλέφωνο όποτε με καλούν.

Σκέφτομαι πλέον να βάλω όρο, όποιος θέλει να το ελέγξει ευχαρίστως, αλλά αποκλειστικά σε αντιπροσωπεία VAG με δικά τους έξοδα, για να αποφύγω την φύρα, έχω χάσει 10 ώρες από την ζωή μου να τρέχω σαν μαλάκας στους κυρ-μπάμπηδες της γειτονιάς που αλλάζουν λάδια στα στάρλετ.

Εχετε κάποια καλύτερη ιδέα;

Ενα μαυρο δεν ειναι? εχω δει την αγγελια σου , πιο ξεκαθαρα δεν μπορουσες να το γραψεις. Θα στο αγοραζα εγω αυριο αν ειχε ac.

ΠΑντως αυτο με ολους τους αργοσχολους ειναι τραγικο, οταν πουλησα το scirocco προτιμησα να χασω ενα χιλιαρικο για να σταματησω το τρεξιμο με τον καθε αργοσχολο/περιεργο

Επεξ/σία από imr
  • Like 1

• 3 εβδομάδες αργότερα...
24 λεπτά πριν, Narayan είπε

Καλησπέρα, από χθες κι εγώ στην παρέα με Seat Leon ST 1.5 TGI. Αν και station wagon πολύ καλή κατανάλωση, καίει λιγότερο από όσο περίμενα.

Καλωσήρθες στο club, μπες αν δεν το έχεις κάνει ήδη στις δύο ομάδες στο fb για να ενημερώνεσε άμεσα για οτιδήποτε συμβαίνει σχετικά με πρατήρια και οτιδήποτε άλλο.

• Like 1

41 λεπτά πριν, jpater είπε

Fiat Panda 2021, 100k km
σας έχει συμβεί να μπερδεύει με αέριο και να το πετάει εκτός, βγάζοντας παράλλημα engine warning;

Κανονικά θέλει να το δείτε σε Η/Υ . Μπορεί να είναι ο αισθητήρας πίεσης .

2 ώρες πριν, jpater είπε

Fiat Panda 2021, 100k km
σας έχει συμβεί να μπερδεύει με αέριο και να το πετάει εκτός, βγάζοντας παράλλημα engine warning;

@korakios για δες λίγο το θέμα του συμφορουμιτη 😉

Στις 21/8/2024 στις 1:55 ΜΜ, jpater είπε

Fiat Panda 2021, 100k km

Κατά πάσα πιθανότητα ειναι ο πνεύμονας και δεν έχει την σωστή πίεση οπότε σου ανάβει το check engine και σε πετάει σε βενζίνη. Άλλαξε τον πνεύμονα 

• Thanks 1

Στις 3/8/2024 στις 8:57 ΜΜ, liopyr είπε

Η πώληση του Citigo έχει καταντήσει σίριαλ..

Με τρέχει ο κάθε αργόσχολος στον μάστορά του να δει το αυτοκίνητο, πέφτουν σαν επιστήμονες CSI Καμίνια πάνω με τους φακούς και το ψάχνουν μία ώρα, λένε είναι οκ, αλλά τελικά δεν το παίρνουν γιατί ..δεν έχει a/c, που είναι το ΠΡΩΤΟ πράγμα που αναφέρω στην αγγελία ΚΑΙ στο τηλέφωνο όποτε με καλούν.

Σκέφτομαι πλέον να βάλω όρο, όποιος θέλει να το ελέγξει ευχαρίστως, αλλά αποκλειστικά σε αντιπροσωπεία VAG με δικά τους έξοδα, για να αποφύγω την φύρα, έχω χάσει 10 ώρες από την ζωή μου να τρέχω σαν μαλάκας στους κυρ-μπάμπηδες της γειτονιάς που αλλάζουν λάδια στα στάρλετ.

Εχετε κάποια καλύτερη ιδέα;

Βαλε όριο ότι πας μέχρι Χ χλμ από την έδρα σου. Ούτε ένα χλμ παραπάνω κ εξαίρεση για κανέναν. Η τιμή είναι πολύ καλή για αυτό μη δέχεσαι πολλά πολλά. Μήπως να έβρισκες κανένα μάγκα μάστορα να σου κάνει μετατροπή κ να βάλει κλιματιστικό; Έτσι θα έφευγε σίγουρα πιο εύκολα αλλά δε ξέρω ποιος θα ασχολούνταν με κάτι τέτοιο (δεν είναι δύσκολο απλά χρονοβόρο)

• Like 1

Στις 21/8/2024 στις 4:22 ΜΜ, terry308 είπε

@korakios για δες λίγο το θέμα του συμφορουμιτη 😉

πολλά μπορεί να είναι , πρέπει να πάει σε συνεργείο (αερίου)

με την ευκαιρία @jpater άλλαξε και φίλτρο αερίου (πολλοί το ξεχνάνε)

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Kamig-Scala  Ibiza-Arona Polo  εχουν 9 λιτρα τεποζιτο βενζινης και 13.8 κιλα φυσικο αεριο.

Leon-Golf-Octavia που φορανε τον 1.5 130hp εχουν 9 λιτρα βενζινης και 17.3 κιλα φυσικο αεριο.

H προγουμενη γενια Leon-Octavia-Golf με τον 1.4 με τα 110 ολα εχουν 50 λιτρα τεποζιτο βενζινης και 15 κιλα φυσικο.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, fabiawrc είπε

Kamig-Scala  Ibiza-Arona Polo  εχουν 9 λιτρα τεποζιτο βενζινης και 13.8 κιλα φυσικο αεριο.

Ibiza -polo 2018 5αρι σασμάν έχει 43λτρ βενζίνης 

2019 και μετα με 6αρι σασμάν έχουν 9λτρ βενζίνης 

11 ώρες πριν, CaMp3on είπε

Παιδιά τα golf - Leon tgi 1500 με τα 130 άλογα έχουν μικρό τεπόζιτο βενζίνης ή κανονικό ;

~15 τα πρώτα  (2019 μοντέλα)

9 λίτρα τα επόμενα μέχρι σήμερα 

Επεξ/σία από terry308
  • Like 1

4 ώρες πριν, terry308 είπε

Ibiza -polo 2018 5αρι σασμάν έχει 43λτρ βενζίνης 

2019 και μετα με 6αρι σασμάν έχουν 9λτρ βενζίνης 

~15 τα πρώτα  (2019 μοντέλα)

9 λίτρα τα επόμενα μέχρι σήμερα 

Αξίζει άραγε να θυσιάσεις την πρακτικότητα ( μεγάλο τεπόζιτο ) και ισως την μεγαλύτερη  αξία μεταπώλησης για τα παραπάνω άλογα ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ όταν είχα το Citigo έκανα πολλά ταξίδια, δεν αγχώθηκα ιδιαίτερα πως θα μείνω από βενζίνη να πω την αλήθεια, κάθε 30-40 χλμ. μαξ συνήθως υπάρχει βενζινάδικο.

Απλά είναι κάπως εκνευριστικό αν έχεις πάει σε μέρος που δεν έχει Φ.Α να είσαι με το μάτι στην βελόνα ή να προγραμματίζεις 2 στάσεις αν πας Πελοπόννησο. Από την άλλη τα 110hp εμένα μου φαίνονται αρκετά αφού έχει τουρμπίνα το αυτοκίνητο και δίνει καλή ροπή στις προσπεράσεις.

Επίσης, δεν είμαι βέβαιος πως η χαρτογράφηση του αυτοκινήτου είναι στα 110hp όταν δουλεύει με βενζίνη, προσωπικά στο Golf βλέπω αρκετά μεγάλη διαφορά υπέρ της βενζίνης, ενώ στο Citigo που ήταν ατμοσφαιρικό ήταν ακριβώς το ίδιο.

Επεξ/σία από liopyr

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...