μπαρμπαγιωργος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2024 Έχει κανείς κωδικό ανταλλακτικού για τον αισθητήρα θερμοκρασίας; έχω ακούσει, διαβάσει κτλ οτι θέλει αλλαγή στις 100χλμ. Σε ΟΟΛΑ τα μοτέρ χαλάει στις 100?
korakios Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2024 4 λεπτά πριν, μπαρμπαγιωργος είπε Έχει κανείς κωδικό ανταλλακτικού για τον αισθητήρα θερμοκρασίας; έχω ακούσει, διαβάσει κτλ οτι θέλει αλλαγή στις 100χλμ. Σε ΟΟΛΑ τα μοτέρ χαλάει στις 100? αντί να ζητάς εδώ κωδικούς , ζήτα απο αντιπροσωπεία και αν δε σου δίνουν ζήτα όλους τους κωδικούς όπου και μάλλον θα τους ψάχνεις αργότερα , μέσω Συνήγορου του Καταναλωτή Πάντως κακώς δεν το πήγες για έλεγχο
terry308 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2024 7 ώρες πριν, korakios είπε αντί να ζητάς εδώ κωδικούς , ζήτα απο αντιπροσωπεία και αν δε σου δίνουν ζήτα όλους τους κωδικούς όπου και μάλλον θα τους ψάχνεις αργότερα , μέσω Συνήγορου του Καταναλωτή Πάντως κακώς δεν το πήγες για έλεγχο Κάτσε δε το αγόρασε ακόμα
μπαρμπαγιωργος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2024 7 hours ago, korakios said: αντί να ζητάς εδώ κωδικούς , ζήτα απο αντιπροσωπεία και αν δε σου δίνουν ζήτα όλους τους κωδικούς όπου και μάλλον θα τους ψάχνεις αργότερα , μέσω Συνήγορου του Καταναλωτή Πάντως κακώς δεν το πήγες για έλεγχο Πιο πολύ εμπειρία ζητάω, για το συγκεκριμένο θέμα. Και επί της ευκαιρίας και τον κωδικό 😋 1
draculias Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2024 Σε άλλα νέα, 1,153€/κιλό (αν και όπως έμαθα, ισχύει εδώ και μία εβδομάδα)
paylidis Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2024 6 λεπτά πριν, draculias είπε Σε άλλα νέα, 1,153€/κιλό (αν και όπως έμαθα, ισχύει εδώ και μία εβδομάδα) που θα επρεπε βασει ttf να ειναι μαξ 0.9 αλλα φευ, ελλαδαρα εισαι 1
μπαρμπαγιωργος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) είναι φυσιολογικο να ανάβει το ⚠️ (τριγωνακι με !) οταν η σταθμη cng ειναι χαμηλη; γιατι συμβαινει αυτο; σαν να σου λεει "δεν κανει να μεινεις απο cng" Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2024 από μπαρμπαγιωργος
korakios Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2024 4 ώρες πριν, μπαρμπαγιωργος είπε είναι φυσιολογικο να ανάβει το ⚠️ (τριγωνακι με !) οταν η σταθμη cng ειναι χαμηλη; γιατι συμβαινει αυτο; σαν να σου λεει "δεν κανει να μεινεις απο cng" απο την αντιπροσωπία τι σου είπανε ?
μπαρμπαγιωργος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2024 24 minutes ago, korakios said: απο την αντιπροσωπία τι σου είπανε ? το αμαξι ειναι εξω δεν υπαρχει δυνατοτητα για αντιπροσωπεια
korakios Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2024 5 λεπτά πριν, μπαρμπαγιωργος είπε το αμαξι ειναι εξω δεν υπαρχει δυνατοτητα για αντιπροσωπεια τότε το αφήνεις και κοιτάς άλλο που μπορείς να το ελέγξεις , αυτονόητο ....
μπαρμπαγιωργος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2024 1 minute ago, korakios said: τότε το αφήνεις και κοιτάς άλλο που μπορείς να το ελέγξεις , αυτονόητο .... μπορω να το ελεγξω με ανεξαρτητο μηχανικο αυτο για το τριγωνακι τι σου λεει; δεν ειναι φυσιολογικο; το εχω δει σε πολλα αμαξια
korakios Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2024 12 λεπτά πριν, μπαρμπαγιωργος είπε μπορω να το ελεγξω με ανεξαρτητο μηχανικο αυτο για το τριγωνακι τι σου λεει; δεν ειναι φυσιολογικο; το εχω δει σε πολλα αμαξια καλύτερα να σου απαντήσει κάποιος που το έχει , εμένα μου μοιάζει οτι θα κλειδώσει το σύστημα αερίου και θέλει reset στον εγκέφαλο (υποτίθεται γίνεται έλεγχος στα vag του συστήματος ανα περίοδο 2 ή 4 χρόνια δε θυμάμαι)
μπαρμπαγιωργος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) 1 minute ago, korakios said: καλύτερα να σου απαντήσει κάποιος που το έχει , εμένα μου μοιάζει οτι θα κλειδώσει το σύστημα αερίου και θέλει reset στον εγκέφαλο (υποτίθεται γίνεται έλεγχος στα vag του συστήματος ανα περίοδο 2 ή 4 χρόνια δε θυμάμαι) ok, anyone με LEON 1.4? just curious, εσυ τι εχεις; Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2024 από μπαρμπαγιωργος
korakios Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2024 4 λεπτά πριν, μπαρμπαγιωργος είπε just curious, εσυ τι εχεις; panda 2
paylidis Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2024 3 ώρες πριν, μπαρμπαγιωργος είπε ok, anyone με LEON 1.4? just curious, εσυ τι εχεις; Απόλυτα φυσιολογικό. Σε όλα του γκρουπ το κάνει αυτό με το τριγωνάκι. Μη ξεχνάς ότι το κύριο καυσιμο είναι το αέριο όποτε σου λέει μεγάλε δεν έχεις αέριο προσεχε 2 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα