terry308 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, korakios είπε δεν έχω ακούσει ποτέ κάτι για αλλαγή , αλλά δε γνωρίζω να σου πω την αλήθεια . Καλύτερα ρώτα σε κανα συνεργείο μετατροπών , υποθέτω είναι πριν τον πνεύμονα ? Μήπως εννοεί το φίλτρο του φ.α. που γράφουν κατά καιρούς στις ομάδες στο fb; Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2023 από terry308
draculias Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Καλημέρα μας, ενημερωτικά, 1.065€/κιλό από την προηγούμενη εβδομάδα
kloklo50 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 24/9/2023 στις 8:44 ΜΜ, korakios είπε ναι , η seat τα σταματά εντελώς και η skoda τουλάχιστον στην Ελλάδα μόνο το Kamiq φέρνει αν και απο κεντρικά (εξωτερικό) μου είπαν θα συνεχίζουν Βέβαια με τις τιμές αυτές σαν καινούρια , κλάιν , cng παίρνει κάποιος για οικονομία , δε θα σκάσει 32 χιλιάρικα για octavia και να κάνει οικονομία , απλά θα πάρει μτχ ... δεν έχω ακούσει ποτέ κάτι για αλλαγή , αλλά δε γνωρίζω να σου πω την αλήθεια . Καλύτερα ρώτα σε κανα συνεργείο μετατροπών , υποθέτω είναι πριν τον πνεύμονα ? είναι ένα φίλτρο μπροστά στον ρυθμιστή πίεσης κεραμικό . διαστάσεις 18 mn 14mm 13mm Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2023 από kloklo50
korakios Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 7 λεπτά πριν, kloklo50 είπε είναι ένα φίλτρο μπροστά στον ρυθμιστή πίεσης κεραμικό . διαστάσεις 18 mn 14mm 13mm θεωρητικά ανα 30000χλμ , αλλά πρακτικά κανένας δεν το κάνει ,όπως δυστυχώς και πολλά άλλα που προβλέπονται για το σύστημα cng πάντως αν δεν έχει αλλαχτεί και είναι μτχ καλό είναι να το αλλάξεις να δεις αν έχει μαυρίλες απο λάδια των συμπιεστών Spoiler πάμθηνο είναι , δεν ξέρω εργατικά πόσο θα σου πάρει (στα Panda λένε είναι δύσκολη η πρόσβαση) 1
Niptikos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Στις 15/2/2023 στις 3:48 ΜΜ, terry308 είπε Θααα ανοίξει κι άλλο κααααααποια στιγμή (ΒΡ επί της Μουδανιών, απέναντί από το Κατάκη περίπου) BP Autogas Makedonia - Τριανταφύλλου Α. & Δ. Ο.Ε. 231 080 5210 https://maps.google.com?q=Α/Δ Θεσσαλονίκης Ν. Μουδανιών 8,5 χλμ, Πυλαία 570 01&ftid=0x14a8408c2c594a27:0xa675681e66e8d167&hl=el-GR&gl=gr&entry=gps&lucs=47062720&g_st=ic ΕΙΔΗΣΙΣ! Υπολογίζουν ότι θα λειτουργήσει εντός Δεκεμβρίου 2023 2
korakios Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 2 λεπτά πριν, Niptikos είπε ΕΙΔΗΣΙΣ! Υπολογίζουν ότι θα λειτουργήσει εντός Δεκεμβρίου 2023 αν δεν πέσει το γρηγορόσημο μην ελπίζεις 😁
draculias Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα μας κύριοι, Ερωτήσεις για διαστήματα service πέρα των λαδιών... Στο owner's manual παραθέτει διαστήματα service μόνο για λάδια, για οτιδήποτε άλλο καμία αναφορά. Έψαχνα στο internet για service manual μπας και μαζέψω τις πληροφορίες που θέλω, βρίσκω pdf αλλά δυστυχώς μόνο για πληρωμή (οκ, καμία έκπληξη, κι ούτε είναι το θέμα μου εδώ που ρωτώ). Για πχ. μπουζί που χρησιμοποιεί ιριδίου είναι αν θυμάμαι καλά ανά 60 χιλ. χλμ. Για ιμάντα που είχα ρωτήσει αντιπροσωπία, μου είπε ο υπεύθυνος ότι ο κατασκευαστής λέει στα ...180 χιλ. χλμ 😶. Δεν ξέρω με νέα αυτοκίνητα τι παίζει (του 2019 το δικό μου) αλλά μου φαίνεται πολύ... Ο υπεύθυνος στην αντιπροσωπία συστήνει στα 120 χιλ. χλμ, οκ σε λιγότερα περίμενα κι εγώ. Απλά προφανώς δεν ξέρω που να στηριχτώ. Έχει κανείς να μου παραθέσει πληροφορία για διαστήματα αλλαγής ιμάντα χρονισμού ή γενικά πίνακα διαστημάτων αλλαγής σημαντικών αναλωσίμων σε Seat Arona TGI (κινητήρας KJ, 91.000 χλμ μέχρι στιγμής)? Είμεθα πια εκτός εγγύησης και σκοπεύω να το πάω εκτός για service από δω και πέρα. Τα φώτα σας παρακαλώ για όποιον τα έχει 🙂 EDIT: αν είναι να ανοίξω ξεχωριστό νήμα για service arona tgi μου λέτε Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2023 από draculias
korakios Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 15 λεπτά πριν, draculias είπε EDIT: αν είναι να ανοίξω ξεχωριστό νήμα για service arona tgi μου λέτε θεωρώ οτι έχει τα ίδια σέρβις με το βενζινοκίνητο , βασικά το ίδιο μοτέρ είναι απλά τα μπουζί υποθέτω είναι ιριδίου με διαφορετικές αλλαγές , δηλαδή κάνε ότι βρεις για το tsi 17 λεπτά πριν, draculias είπε Είμεθα πια εκτός εγγύησης και σκοπεύω να το πάω εκτός για service από δω και πέρα. και πριν μπορούσες απλά η μόνη κάλυψη θα ήταν αν σου κάνανε χοντράδα στο σέρβις και ζημιά στο αμάξι θα στο καλύπτανε πιο άνετα σε σχέση με το να έκανε ζημιά ένα εξωτερικό συνεργείο
draculias Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Μπορεί να έγραψα κατεβατό και να μην ήμουν ακριβής στο post μου, σε ευχαριστώ για την απάντηση, απλά η ερώτηση είναι αν έχει κανείς κάποιο πίνακα/πληροφορία που αναφέρει στα πόσα χλμ χρειάζεται αλλαγή στον ιμάντα (και άλλα αναλώσιμα) να έχω έναν έγκυρο μπούσουλα
korakios Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 5 λεπτά πριν, draculias είπε Μπορεί να έγραψα κατεβατό και να μην ήμουν ακριβής στο post μου, σε ευχαριστώ για την απάντηση, απλά η ερώτηση είναι αν έχει κανείς κάποιο πίνακα/πληροφορία που αναφέρει στα πόσα χλμ χρειάζεται αλλαγή στον ιμάντα (και άλλα αναλώσιμα) να έχω έναν έγκυρο μπούσουλα ζήτα απο αντιπροσωπία για τις αλλαγές των parts και κωδικούς τους , αν δε σου δώσουν ζήτα μέσω Συνήγορου του Καταναλωτή . Όσο είδα στο ίντερνετ , όντως στα 120000χλμ αναφέρθηκε γιατί έχουν "ενισχυμένη" , δεν είσαι στο fb group να ρωτήσεις εκεί ? 1
paylidis Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 11 λεπτά πριν, draculias είπε Μπορεί να έγραψα κατεβατό και να μην ήμουν ακριβής στο post μου, σε ευχαριστώ για την απάντηση, απλά η ερώτηση είναι αν έχει κανείς κάποιο πίνακα/πληροφορία που αναφέρει στα πόσα χλμ χρειάζεται αλλαγή στον ιμάντα (και άλλα αναλώσιμα) να έχω έναν έγκυρο μπούσουλα γενικα οι ιμαντες αυτοι δεν ειναι οπως οι παλιοι, το 180Κ που λενε ισχυει γιατι απο οτι μου ειχαν πει ειναι βουτηγμένοι στο λαδι και δε ξεραινονται (δε ξερω αν ισχυει κ τι ακριβως ισχυει). Προσωπικά θα το πηγαινα ειτε στην 6ετία είτε στις 150Κ, δεν ειναι κ τοσο δυσβασταχτο το κοστος... Τα μπουζι επισης καλο ειναι να τα αλλαζεις ανα 45000 1
korakios Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Μόλις τώρα, paylidis είπε γενικα οι ιμαντες αυτοι δεν ειναι οπως οι παλιοι, το 180Κ που λενε ισχυει γιατι απο οτι μου ειχαν πει ειναι βουτηγμένοι στο λαδι και δε ξεραινονται (δε ξερω αν ισχυει κ τι ακριβως ισχυει). μήπως είχε καδένα το δικό σου και όχι ιμάντα ?
paylidis Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 4 λεπτά πριν, korakios είπε μήπως είχε καδένα το δικό σου και όχι ιμάντα ? Ιμάντα. Κ εμένα με παραξένεψε δε ξέρω τι ισχύει. Πάντως σίγουρα είναι long life (180000 km) 1
paylidis Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Μόλις τώρα, draculias είπε εδώ λέει 240.000 χλμ 😝 Δε νομίζω ότι ισχύει γιατί κ φίλτρο αέρα λέει ανά 90000 που στη πραγματικότητα το αλλάζουν στις 30000
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα