korakios Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 1 λεπτό πριν, kaktos77 είπε Επαναλαμβάνω από όσα έχω διαβάσει και μόνο, τα εργοστασιακά αυτοκίνητα φυσικού αερίου δεν έχουν "ειδικό" service για το φυσικό αέριο αλλά μόνο αλλαγή στις φιάλες κάθε 20 χρόνια, λάδια με συγκεκριμένες προδιαγραφές και μπουζί ιριδίου. νομίζω και τα λάδια του vag ίδια είναι με τις βενζινοκίνητες εκδόσεις 2
kaktos77 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 1 λεπτό πριν, korakios είπε νομίζω και τα λάδια του vag ίδια είναι με τις βενζινοκίνητες εκδόσεις Απλώς το έγραψα γιατί στο kamiq cng που έχω προτείνουν 0w-20 και στα βενζινοκίνητα παίρνει και 5w30.
draculias Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 Στις 27/3/2023 στις 2:03 ΜΜ, draculias είπε Για να κλειδώνει πάντως η τροφοδοσία cng, πάει να πει κάποιος έλεγχος (έστω και τυπικός) θα πρέπει να πραγματοποιηθεί. Από αυτήν την οπτική, το να το μηδενίζουν απλά (με ή άνευ κόστους δεν είναι το θέμα μας) "και γεια σας" δεν θα έλεγα ότι με καλύπτει. Εκτός αν είναι "καροτάκι" η όλη φάση για να σε κρατάνε για, έστω και περιστασιακά (αν το πας αλλού μετά τη λήξη της εγγύησης), σέρβις σε αυτούς ή να χρεώσουν κάτι τέλος πάντων... Δε ρωτάω κάτι εδώ ουσιαστικά, τροφή για σκέψη (έστω και δική μου 🙂) Καλημέρα και καλή εβδομάδα να έχουμε... Update: πήγα για το (πιθανώς) τελευταίο service στην αντιπροσωπία, όπου στις παρατηρήσεις μου ήταν και το notification για "check gas system" που μου έβγαζε στην οθόνη, το μηδένισαν τελικά και όλα ΟΚ. Επιπλέον παρατήρηση ήταν (έτσι τουλάχιστον νόμιζα) να μου δώσουν/ενεργοποιήσουν μέσω διαγνωστικού και το ρεύμα στην υποδοχή του αναπτήρα (ταξιδέψαμε προσφάτως και είχα τυχαία μαζί και διπλό usb φόρτισης για τον αναπτήρα αυτοκινήτου αλλά δεν άναβε...). Η απάντηση ήταν πως ορθώς δεν έχω ρεύμα διότι δεν υπάρχει παροχή... θα πρέπει να γίνουν ξυλώματα να περάσουν καλώδιο για να συνδεθεί για λειτουργία! Μήπως για αυτό ήταν ένα από τα φθηνότερα suv (ok, b-suv) της αγορά κάτω από 20.000 το 2019?? με ένα επιπλέον καλώδιο ανέβαινε κλάση ή φορολογική κλίμακα 😆 1
kaktos77 Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 4 λεπτά πριν, draculias είπε Καλημέρα και καλή εβδομάδα να έχουμε... Update: πήγα για το (πιθανώς) τελευταίο service στην αντιπροσωπία, όπου στις παρατηρήσεις μου ήταν και το notification για "check gas system" που μου έβγαζε στην οθόνη, το μηδένισαν τελικά και όλα ΟΚ. Επιπλέον παρατήρηση ήταν (έτσι τουλάχιστον νόμιζα) να μου δώσουν/ενεργοποιήσουν μέσω διαγνωστικού και το ρεύμα στην υποδοχή του αναπτήρα (ταξιδέψαμε προσφάτως και είχα τυχαία μαζί και διπλό usb φόρτισης για τον αναπτήρα αυτοκινήτου αλλά δεν άναβε...). Η απάντηση ήταν πως ορθώς δεν έχω ρεύμα διότι δεν υπάρχει παροχή... θα πρέπει να γίνουν ξυλώματα να περάσουν καλώδιο για να συνδεθεί για λειτουργία! Μήπως για αυτό ήταν ένα από τα φθηνότερα suv (ok, b-suv) της αγορά κάτω από 20.000 το 2019?? με ένα επιπλέον καλώδιο ανέβαινε κλάση ή φορολογική κλίμακα 😆 Σε χρέωσαν για όλα αυτά;
draculias Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 13 λεπτά πριν, kaktos77 είπε Σε χρέωσαν για όλα αυτά; όχι, το κόστος αφορούσε λάδια και φίλτρα μόνο. Εσείς τι έχετε; διακοσμητικούς car lighters, λειτουργικούς; ή καθόλου; 1
draculias Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 1 λεπτό πριν, Maurikycli είπε ^ για ποιο αυτοκίνητο μιλαμε; Seat Arona cng 2019 1
paylidis Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 6 ώρες πριν, draculias είπε Seat Arona cng 2019 Γιατί νομίζω ότι σου λένε μλκς; Δεν παίζει αυτό δε το έχω δει πουθενά 1
korakios Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 9 ώρες πριν, draculias είπε Επιπλέον παρατήρηση ήταν (έτσι τουλάχιστον νόμιζα) να μου δώσουν/ενεργοποιήσουν μέσω διαγνωστικού και το ρεύμα στην υποδοχή του αναπτήρα (ταξιδέψαμε προσφάτως και είχα τυχαία μαζί και διπλό usb φόρτισης για τον αναπτήρα αυτοκινήτου αλλά δεν άναβε...). Η απάντηση ήταν πως ορθώς δεν έχω ρεύμα διότι δεν υπάρχει παροχή... θα πρέπει να γίνουν ξυλώματα να περάσουν καλώδιο για να συνδεθεί για λειτουργία! ρώτα σε κανα fb group αν μέχρι και το panda έχει παροχή , τσέκαρε ασφάλεια ή πρόβλημα στην καλωδίωση
draculias Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, paylidis είπε Γιατί νομίζω ότι σου λένε μλκς; Δεν παίζει αυτό δε το έχω δει πουθενά καλημέρα, κι εμένα μου φαίνεται αδιανόητο εν έτει 2019 να υπάρχει διακοσμητικός ο αναπτήρας χωρίς καλωδίωση, να μην υπήρχε καθόλου θα το καταλάβαινα στα πλαίσια "καμπάνιας" κατά του καπνίσματος στα καινούργια οχήματα (δεν χρησιμεύει όμως μόνο για αυτό!). από τη άλλη, εν έτει 2019 ήδη ο εταιρείες έκοβαν για ψύλλου πήδημα το οτιδήποτε στο πλαίσιο περικοπών τους. ακόμα και να είναι έτσι τα πράγματα, δεν υπάρχει περίπτωση να το κάνω στην αντιπροσωπεία αυτό το ηλεκτρολογικό project, αρκετά δεινοπάθησα με μία αλλαγή top mount εκεί 😮(ταλαιπωρία και κοροϊδία)... πείτε όμως κι εσείς που γράφετε εδώ στο φόρουμ (έτσι να μου φύγει η απορία) στα arona tgi και αντίστοιχα kamiq/ibiza/leon cng, τι έχετε; Επεξ/σία 9 Μαΐου 2023 από draculias
terry308 Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 18 λεπτά πριν, draculias είπε πείτε όμως κι εσείς που γράφετε εδώ στο φόρουμ (έτσι να μου φύγει η απορία) στα arona tgi και αντίστοιχα kamiq/ibiza/leon cng, τι έχετε; Se style Ελληνικό και σε Γερμανικό fr ibiza 2018 δεν έχει τύχει να χρειαστώ αναπτήρα, ειχα δοκιμάσει θυμάμαι αλλά δεν έκανε τπτ και δεν ασχολήθηκα παραπάνω... τι αναπτήρα ψάχνουμε;; εδώ δεν έχει χειρολαβες οροφής... 1
draculias Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 5 λεπτά πριν, terry308 είπε Se style Ελληνικό και σε Γερμανικό fr ibiza 2018 δεν έχει τύχει να χρειαστώ αναπτήρα, ειχα δοκιμάσει θυμάμαι αλλά δεν έκανε τπτ και δεν ασχολήθηκα παραπάνω... τι αναπτήρα ψάχνουμε;; εδώ δεν έχει χειρολαβες οροφής... για τις χειρολαβές οροφής δυστυχώς το ήξερα εκ των προτέρων φίλε μου, τι να πεις. άρα ούτε σε εσένα λειτουργεί ο αναπτήρας, μάλλον θήκη για στυλό προοριζόταν.
paylidis Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 52 λεπτά πριν, draculias είπε καλημέρα, κι εμένα μου φαίνεται αδιανόητο εν έτει 2019 να υπάρχει διακοσμητικός ο αναπτήρας χωρίς καλωδίωση, να μην υπήρχε καθόλου θα το καταλάβαινα στα πλαίσια "καμπάνιας" κατά του καπνίσματος στα καινούργια οχήματα (δεν χρησιμεύει όμως μόνο για αυτό!). από τη άλλη, εν έτει 2019 ήδη ο εταιρείες έκοβαν για ψύλλου πήδημα το οτιδήποτε στο πλαίσιο περικοπών τους. ακόμα και να είναι έτσι τα πράγματα, δεν υπάρχει περίπτωση να το κάνω στην αντιπροσωπεία αυτό το ηλεκτρολογικό project, αρκετά δεινοπάθησα με μία αλλαγή top mount εκεί 😮(ταλαιπωρία και κοροϊδία)... πείτε όμως κι εσείς που γράφετε εδώ στο φόρουμ (έτσι να μου φύγει η απορία) στα arona tgi και αντίστοιχα kamiq/ibiza/leon cng, τι έχετε; Στο καμικ δούλευε κανονικά. κ είχαμε κ χειρολαβές οροφής 😂 1
draculias Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 4 λεπτά πριν, paylidis είπε Στο καμικ δούλευε κανονικά. κ είχαμε κ χειρολαβές οροφής 😂 αυτά είναι, μεγαλεία!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα