alejsalonica Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Ναι, όντως άνοιξαν δύο νέα και ξεκίνησε πάλι της promethan. Ανατολικά όμως δεν έχουμε παρά μόνο ένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
terry308 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 3 ώρες πριν, alejsalonica είπε Ναι, όντως άνοιξαν δύο νέα και ξεκίνησε πάλι της promethan. Ανατολικά όμως δεν έχουμε παρά μόνο ένα. Θααα ανοίξει κι άλλο κααααααποια στιγμή (ΒΡ επί της Μουδανιών, απέναντί από το Κατάκη περίπου) BP Autogas Makedonia - Τριανταφύλλου Α. & Δ. Ο.Ε. 231 080 5210 https://maps.google.com?q=Α/Δ Θεσσαλονίκης Ν. Μουδανιών 8,5 χλμ, Πυλαία 570 01&ftid=0x14a8408c2c594a27:0xa675681e66e8d167&hl=el-GR&gl=gr&entry=gps&lucs=47062720&g_st=ic 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maurikycli Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Με αυτό στην Αμφιθέας στο Παλιό Φάληρο, έχουμε καμία εξέλιξη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kaktos77 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 16 λεπτά πριν, Maurikycli είπε Με αυτό στην Αμφιθέας στο Παλιό Φάληρο, έχουμε καμία εξέλιξη; Έχουν τελειώσει με την εγκατάσταση, αλλά δεν έχει ανοίξει ακόμα. Κάθε μέρα περνάω επειδή μένω δίπλα, αλλά τίποτα. Όταν ανοίξει θα ενημερώσω, είχαν πει για Μάρτιο, οπότε αναμένουμε... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, Maurikycli είπε Με αυτό στην Αμφιθέας στο Παλιό Φάληρο, έχουμε καμία εξέλιξη; Σταμάτησα τυχαία για βενζίνη το Σάββατο το βράδυ κ είναι όλα έτοιμα, περιμένουν λέει…ανάθεμα και αν ήξεραν τι περιμενουν 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 20 λεπτά πριν, paylidis είπε Σταμάτησα τυχαία για βενζίνη το Σάββατο το βράδυ κ είναι όλα έτοιμα, περιμένουν λέει…ανάθεμα και αν ήξεραν τι περιμενουν τι πρατήριο είναι ? (bp, elin κτλ) με fisikon θα συνεργαστεί ? και αν έχεις λινκ να στείλω ένα email 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maurikycli Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 BP, fisikon μάλλον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 3 ώρες πριν, korakios είπε τι πρατήριο είναι ? (bp, elin κτλ) με fisikon θα συνεργαστεί ? και αν έχεις λινκ να στείλω ένα email 26 λεπτά πριν, Maurikycli είπε BP, fisikon μάλλον Ναι fisikon. Έβαλε κ ταμπέλα ήδη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 20 ώρες πριν, Maurikycli είπε BP, fisikon μάλλον 20 ώρες πριν, paylidis είπε Ναι fisikon. Έβαλε κ ταμπέλα ήδη έχετε διεύθυνση απο το πρατήριο ? δε βοηθά το google 😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maurikycli Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 13 λεπτά πριν, korakios είπε έχετε διεύθυνση απο το πρατήριο ? δε βοηθά το google 😁 https://goo.gl/maps/TCocSdXUiDPzvoC79 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jpater Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Στις 15/2/2023 στις 12:40 ΜΜ, alejsalonica είπε Ναι, όντως άνοιξαν δύο νέα και ξεκίνησε πάλι της promethan. Ανατολικά όμως δεν έχουμε παρά μόνο ένα. Γνωρίζεις που βρίσκονται; Για το ΕΚΟ που βρίσκεται στην αναγεννήσεως ξέρω αλλά τα Shell? 1 λεπτό πριν, jpater είπε Γνωρίζεις που βρίσκονται; Για το ΕΚΟ που βρίσκεται στην αναγεννήσεως ξέρω αλλά τα Shell? sorry, είχε σημείο ο φίλος πιο πριν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
draculias Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Καλημέρα μας, Ετοιμαζόμαστε σε καμιά δεκαριά χιλιάδες χλμ να βγούμε εκτός εγγυήσεως και "οραματίζομαι" τη συνέχεια της συντήρησης σε εκτός αντιπροσωπείας συνεργείο... Σε συντήρηση cng αυτοκινήτου (Seat Arona tgi), πέρα από μπουζί ιριδίου και αλλαγή δεξαμενής(νων) στα 20 έτη, τι άλλο διαφοροποιεί την συντήρησή του σε σχέση με λοιπούς θερμικούς κινητήρες? Εν ολίγοις, ένα εξωτερικό συνεργείο που επιμελείται βενζινο-deiselο-lpg οχήματα χρειάζεται κάποιες περαιτέρω γνώσεις για συντήρηση εργοστασιακού cng? Από αντιπροσωπεία είμαι απλά ευχαριστημένος, για επίπεδα αντιπροσωπείας σχετικά καλές τιμές, προφανώς όμως θέλουμε να "κατέβουμε" τιμολογιακά, χωρίς όμως να στερηθώ (στοιχειώδους) ποιότητας service. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kaktos77 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 22 λεπτά πριν, draculias είπε Καλημέρα μας, Ετοιμαζόμαστε σε καμιά δεκαριά χιλιάδες χλμ να βγούμε εκτός εγγυήσεως και "οραματίζομαι" τη συνέχεια της συντήρησης σε εκτός αντιπροσωπείας συνεργείο... Σε συντήρηση cng αυτοκινήτου (Seat Arona tgi), πέρα από μπουζί ιριδίου και αλλαγή δεξαμενής(νων) στα 20 έτη, τι άλλο διαφοροποιεί την συντήρησή του σε σχέση με λοιπούς θερμικούς κινητήρες? Εν ολίγοις, ένα εξωτερικό συνεργείο που επιμελείται βενζινο-deiselο-lpg οχήματα χρειάζεται κάποιες περαιτέρω γνώσεις για συντήρηση εργοστασιακού cng? Από αντιπροσωπεία είμαι απλά ευχαριστημένος, για επίπεδα αντιπροσωπείας σχετικά καλές τιμές, προφανώς όμως θέλουμε να "κατέβουμε" τιμολογιακά, χωρίς όμως να στερηθώ (στοιχειώδους) ποιότητας service. Αγόρασα το περασμένο καλοκαίρι ένα skoda kamin cng. Από όσα έχω μάθει μέχρι στιγμής, το service αυτοκινήτου φυσικού αερίου δεν διαφοροποιείται σχεδόν σε τίποτα από το service βενζινοκίνητων εκτός από αυτά τα δύο που ανέφερες. Νομίζω δεν θα έχουμε πρόβλημα στα service εκτός αντιπροσωπείας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
draculias Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Αυτή την εντύπωση έχω και εγώ, το ποστάρω μπας και μας διαφεύγει κάτι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 49 λεπτά πριν, draculias είπε Σε συντήρηση cng αυτοκινήτου (Seat Arona tgi), πέρα από μπουζί ιριδίου και αλλαγή δεξαμενής(νων) στα 20 έτη, τι άλλο διαφοροποιεί την συντήρησή του σε σχέση με λοιπούς θερμικούς κινητήρες? Αν υπάρχει φίλτρο καυσίμου (CNG) βάλε κι αυτό. Δεν ξέρω πως λειτουργεί ακριβώς το σύστημα του CNG, έχει "πνεύμονα" όπως το LPG? Αν έχει, θα πρέπει να γίνεται συντήρηση κι εκεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα