petrakiskap Δημοσ. 14 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2022 Ειπα μετά απο 2 -3 εβδομάδες να φουλάρω... Απο 13 -14 ευρώ που έδινα μέχρι πριν λίγο καιρό , έφτασα τα 19,50 σήμερα... Αν σκεφτείς μάλιστα με πόσο γέμιζες πριν 1,5 χρόνο, ένας τρόμος σε πιάνει.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
terry308 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2022 11 λεπτά πριν, petrakiskap είπε ένας τρόμος σε πιάνει.... Σκέψου ότι αυτά τα 19.5€ σε πόσα χλμ με βενζινη αντιστοιχούν και ξανά σκέψου το 😉 Φυσικά και είναι σχεδόν διπλή η διαφορά στο γέμισμα cng σήμερα, αλλά και πάλι είναι μια χαρά σε σχέση με την βενζίνη 😊 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
meletis11 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 Προτιματε συστηματα τα οποια να ρυθμιζονται, να μην ειναι κλειδωμενα απο τον εγκαταστατη. Τρια βασικα. Συστημα. Εγκαταστατης. Ρυθμιση. Το επομενο ειναι η ορθη συντηρηση του συστηματος και γενικως του αμαξιου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 Ανακοίνωση της fisikon , πάμε στα 1.30€/κιλό (1κιλό = 2*λίτρα lpg) Spoiler να δούμε και τιμές συνεργαζόμενων πρατηρίων φυσικά 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
terry308 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Κομοτηνή έτοιμη θα ανεφοδιάζει από Τρίτη -Τετάρτη με την νέα τιμή (1,30€) 💪 Αντε γιατί έχω και υπογλυκαιμίες τελευταία 😂 Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου 2022 από terry308 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
draculias Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 Ερώτηση σήμερα στον υπάλληλο στη BP Καλυψώ Ασπροπύργου, έχουν "οδηγία" για 1.45€... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
terry308 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 52 λεπτά πριν, draculias είπε Ερώτηση σήμερα στον υπάλληλο στη BP Καλυψώ Ασπροπύργου, έχουν "οδηγία" για 1.45€... Αν δεν είναι εταιρικό fisikon ή με τρακτορες τότε είναι "φυσιολογικό" Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2022 από terry308 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 2 ώρες πριν, draculias είπε Ερώτηση σήμερα στον υπάλληλο στη BP Καλυψώ Ασπροπύργου, έχουν "οδηγία" για 1.45€... καταρχάς οι υπάλληλοι έχουν μεσάνυχτα και έχει αποδειχθεί στ παρελθόν φυσικά αν ισχύσει τέτοια τιμή θα πέσουν και οι κατάλληλες αξιολογήσεις μαζικά 😁 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
draculias Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 Όχι, δεν είναι εταιρικό, χρησιμοποιεί το brand fisikon, άρα ελεύθερο προς "διαπραγμάτευση". Το ειρωνικό μου (μυστικό) χαμόγελο μάλιστα ήταν στο άκουσμα του υπαλλήλου ότι ήταν "οδηγία" της ΔΕΠΑ το 1.45... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 Βγήκαν και οι τιμές , τα περισσότερα στο 1,30 , υπάρχουν οι κλασσικοί με ~1,40+ και φυσικά οι ιδιώτες απο ~2,50 και με 3,9€/κιλό 😁 Κομοτηνή άνοιξε? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
draculias Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 @korakios Επειδή στο web με νέες τιμές cng δεν βρίσκω κάτι σχετικό (δεν έχω και πρόσβαση στο FB στο γραφείο), μπορείς να μου πεις τις τιμές για ΕΚΟ ΚΑΛΥΨΩ ΚΗΦΙΣΙΑΣ και BP ΚΑΛΥΨΩ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ; Αν σου είναι εύκολο, ευχαριστώ (πάω να φουλάρω αύριο, ε να διαλέξω τον πιο τίμιο 😎) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 28 λεπτά πριν, draculias είπε @korakios Επειδή στο web με νέες τιμές cng δεν βρίσκω κάτι σχετικό (δεν έχω και πρόσβαση στο FB στο γραφείο), μπορείς να μου πεις τις τιμές για ΕΚΟ ΚΑΛΥΨΩ ΚΗΦΙΣΙΑΣ και BP ΚΑΛΥΨΩ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ; Αν σου είναι εύκολο, ευχαριστώ (πάω να φουλάρω αύριο, ε να διαλέξω τον πιο τίμιο 😎) Κηφισια 1.30 έβαλα σήμερα ασπροπυργο επίσης διάβασα 1.3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 3 ώρες πριν, draculias είπε @korakios Επειδή στο web με νέες τιμές cng δεν βρίσκω κάτι σχετικό (δεν έχω και πρόσβαση στο FB στο γραφείο), μπορείς να μου πεις τις τιμές για ΕΚΟ ΚΑΛΥΨΩ ΚΗΦΙΣΙΑΣ και BP ΚΑΛΥΨΩ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ; Αν σου είναι εύκολο, ευχαριστώ (πάω να φουλάρω αύριο, ε να διαλέξω τον πιο τίμιο 😎) μπες εδώ γενικότερα για τιμές https://www.fueldaddy.gr/ (ή κατέβασε το app για κινητό) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
draculias Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 12 ώρες πριν, korakios είπε μπες εδώ γενικότερα για τιμές https://www.fueldaddy.gr/ (ή κατέβασε το app για κινητό) Περίφημα, ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
draculias Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Επιβεβαιώνω και από πλευράς μου, για Ασπρόπυργο, έβαλα σήμερα τελικά (1.3/κιλό) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα