terry308 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 11 λεπτά πριν, XronisR είπε Cng είναι αυτό; Ωωω γιέα ίδιο με το "προηγούμενο" ... FR είναι η έκδοση εξοπλισμού , δεν αλλάζει κάτι μηχανικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
XronisR Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Κατάλαβα μόνο εξωτερικό βγαίνει αυτό;;Εδώ Ελλάδα μας στέλνουν όλα τη σαβουρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
terry308 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 3 λεπτά πριν, XronisR είπε Κατάλαβα μόνο εξωτερικό βγαίνει αυτό;;Εδώ Ελλάδα μας στέλνουν όλα τη σαβουρα Στη 1η γενιά έφερναν style εκδόσεις , μετά πρόσθεσαν style 1 / style 2 /style plus κτλ με κάποιες προσθήκες , αλλιώς πήγαινες σε style με έξτρα εργοστασίου επί παραγγελία ... τώρα πρέπει να φέρνουν και Fr , σίγουρα φέρνουν business & optimum καπως έτσι . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 12 ώρες πριν, XronisR είπε Σκέφτομαι και εγώ για cng μιας και άνοιξε πρατηριο κοντά στο σπίτι μου επιτέλους(10χλμ απόσταση ). Το lpg γενικά δεν μου άρεσε ποτέ. Υπάρχει διαθεσιμότητα αυτοκίνητων cng στην αγορά;Για καινούριο πάντα. Δυστυχώς έχω σκεφτεί να δώσω το δικό μου,με την βενζίνη πάνω από 2€ δεν γίνεται να προχωρήσουμε έτσι.Εχουμε ανεβάζει κατά 50% τα έξοδα μετακίνησης για εμενα αξιζει... το γκρουπ εχει σχεδον ετοιμοπαραδοτα μοντελα οπως ειπωθηκε (πχ kamiq gtec ~1 Μηνα) 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
terry308 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Βέροια ΟΝ Ωράριο λειτουργίας CNG Δευτέρα - Σάββατο : 6:00 - 22:30 Κυριακή : 07:00 - 22:30 2 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
XronisR Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 12 ώρες πριν, paylidis είπε για εμενα αξιζει... το γκρουπ εχει σχεδον ετοιμοπαραδοτα μοντελα οπως ειπωθηκε (πχ kamiq gtec ~1 Μηνα) Kamiq έχει πάει στα 23k. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jpater Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Θεσσαλονίκη ετοιμάζονται ακόμη 2. Ένα στην Αναγεννησεως 32 &, Φιντίου, Θεσσαλονίκη 546 27 και ένα στη Πόντου Καλοχώρι. Άντε, μπας και γλυτώσουμε τις άπειρες χαμένες ώρες του ανεφοδιασμού 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 11 ώρες πριν, XronisR είπε Kamiq έχει πάει στα 23k. ισχύει... αλλα ολα εχουν ανεβει... αρα; τιποτα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 Πάμε στα 1,75-1,80€/κιλό για της Fiikon πρατήρια , πλέον πάμε με ίδιες τιμές υγραερίου και σε λίγο diesel Στα εκτός fisikon έχουν >2€ και 2,40, εκεί θα μείνει η οικολογική συνείδηση 😁 @XronisR 1 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
μπαρμπαγιωργος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 12 ώρες πριν, korakios είπε Πάμε στα 1,75-1,80€/κιλό για της Fiikon πρατήρια , πλέον πάμε με ίδιες τιμές υγραερίου και σε λίγο diesel Στα εκτός fisikon έχουν >2€ και 2,40, εκεί θα μείνει η οικολογική συνείδηση 😁 @XronisR πηγε ή θα παει; πως το ξερεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, μπαρμπαγιωργος είπε πηγε ή θα παει; πως το ξερεις; https://www.fisikon.gr/ έχει μια λεζάντα και γράφει τιμές εβδομάδας , 1,75€ , βιάστηκε ένα πρατήριο και το πήγε 1,78 απο χθες τα άλλα απο ποστ στο fb group, αναρωτιέμαι η promethan (Τρίκαλα,Σϊνδο) ποσο να το πήγε (μπορεί και 2,90 😂) Επεξ/σία 2 Αυγούστου 2022 από korakios 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
terry308 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Πρόλαβα και γέμισα Σταυρούπολη με 1,389 το πρωί κατα τις 0930 ... γεροί να είμαστε αν πάνε όλα καλά , επόμενο γέμισμα Κομοτηνή-Ξάνθη όπως είπαν εντός μηνός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 8 λεπτά πριν, terry308 είπε Πρόλαβα και γέμισα Σταυρούπολη με 1,389 το πρωί κατα τις 0930 ... γεροί να είμαστε αν πάνε όλα καλά , επόμενο γέμισμα Κομοτηνή-Ξάνθη όπως είπαν εντός μηνός και μένα με έτρωγε χθες και πήγα και φουλάρισα .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
μπαρμπαγιωργος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Εγώ εν τω μεταξύ περίμενα να πέσει αφού είναι όλα "πεσμένα" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, μπαρμπαγιωργος είπε Εγώ εν τω μεταξύ περίμενα να πέσει αφού είναι όλα "πεσμένα" ποιο να πέσει , η τιμή αερίου ????? 6 ώρες πριν, korakios είπε αναρωτιέμαι η promethan (Τρίκαλα,Σϊνδο) ποσο να το πήγε (μπορεί και 2,90 😂) 2,795€ , τους αδίκησα 😁 Επεξ/σία 2 Αυγούστου 2022 από korakios 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα