Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, korakios είπε

καλοτάξιδο με υγεία και οικονομικά χαρωπά χιλιόμετρα :)

θα προλάβεις και την επιδότηση των 45€ 😁

21 λίτρα... όσα έβαλα χθες για να κατέβω από πάνω, ευχαριστώ πολύ 

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, terry308 είπε

21 λίτρα... όσα έβαλα χθες για να κατέβω από πάνω, ευχαριστώ πολύ 

40 λιτρο είναι ή 9άρι βενζίνης ?

Δημοσ.

Καλοτάξιδο!

Καλημέρα και Χρόνια Πολλά σε όλους.

Αθήνα - Κοζάνη, φορτωμένο 1000cc Arona όσο δε πάει με παιδιά βαλίτσες (όχι μπαγκαζιέρες/ποδήλατα)

Σκοπός να κινηθώ αποκλειστικά με cng.

35 ευρώ στο πήγαινε, σχεδόν 30 ευρώ στην επιστροφή (ελαφρά κίνηση, κατηφόρα 😎).

105-110 cruise control

Ανεφοδιασμοί (συμπληρώματα βασικά)

σε Λαμία-Στυλίδα 1,4/κιλό

Σ.Ε.Α. Ευαγγελισμού 1,396/κιλό

Κοίλα Κοζάνης (Jetoil) 1.479/κιλό

Ήθελα να αποφύγω Βόλο και Λάρισα για ανεφοδιασμό λόγω του ότι βρίσκονται εκτός Εθνικής και εντός πόλης (της Λαμίας το πρατήριο βρίσκεται στο τελείωμα της εξόδου "Αγία Παρασκευή" η οποία και ουσιαστικά "καταλήγει" στο πρατήριο της BP, φουλάρεις και επιστρέφεις άμεσα στην Εθνική)

Μια χαρά

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
Στις 27/4/2022 στις 8:15 ΠΜ, terry308 είπε

43 λτρ, 2018 μοντέλο, 5αρι σασμάν, 0€τέλη κυκλοφορίας 

Καλορίζικο & Καλοτάξιδο !!!

Σκέφτομαι & εγώ να πάρω το αντίστοιχο μοντέλο ( FR ) σε Arona ομως...

To πήρες απο εδώ ή το έφερες απ' εξω ??? 

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 28/4/2022 στις 10:37 ΠΜ, draculias είπε

Καλοτάξιδο!

Καλημέρα και Χρόνια Πολλά σε όλους.

Αθήνα - Κοζάνη, φορτωμένο 1000cc Arona όσο δε πάει με παιδιά βαλίτσες (όχι μπαγκαζιέρες/ποδήλατα)

Σκοπός να κινηθώ αποκλειστικά με cng.

35 ευρώ στο πήγαινε, σχεδόν 30 ευρώ στην επιστροφή (ελαφρά κίνηση, κατηφόρα 😎).

105-110 cruise control

Ανεφοδιασμοί (συμπληρώματα βασικά)

σε Λαμία-Στυλίδα 1,4/κιλό

Σ.Ε.Α. Ευαγγελισμού 1,396/κιλό

Κοίλα Κοζάνης (Jetoil) 1.479/κιλό

Ήθελα να αποφύγω Βόλο και Λάρισα για ανεφοδιασμό λόγω του ότι βρίσκονται εκτός Εθνικής και εντός πόλης (της Λαμίας το πρατήριο βρίσκεται στο τελείωμα της εξόδου "Αγία Παρασκευή" η οποία και ουσιαστικά "καταλήγει" στο πρατήριο της BP, φουλάρεις και επιστρέφεις άμεσα στην Εθνική)

Μια χαρά

Feedback Και απο εμενα με τις νεες τιμες

ανεφοδιασμος κατα σειρά κηφισια, ευαγγελισμος, σταυρουπολη, σταυρουπολη, λαμια, κηφισια

συνολο 1420 χλμ, 2 ατομα, με καυσιμο αξιας 69,47, με cruise control σταθερα 120 στην ανοδο και στην καθοδο πατηματα εως 165 κατα σημεια (στην καθοδο ανοιχτός και κλιματισμός). Καθολου ασχημα... Οχι βεβαια εκει που ημασταν παλια με το 0.83 αλλα και παλι ουτε 5€ τα 100 χλμ...

edit: αυτο που συμπερανα βασει των ανεφοδιασμων ειναι οτι το trip computer δειχνει μεγαλυτερη καταναλωση σε σχεση με την πραγματικοτητα (τουλ. 0,4 κιλά). Επισης στην επιστροφη στα πλακωματα πρεπει να εκαψε και λιγο βενζίνη γιατι κουνηθηκε ελαφρως ο δεικτης χωρις να εχει τελειωσει το ΦΑ

Επεξ/σία από paylidis
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, g_kor06 είπε

Καλορίζικο & Καλοτάξιδο !!!

Σκέφτομαι & εγώ να πάρω το αντίστοιχο μοντέλο ( FR ) σε Arona ομως...

To πήρες απο εδώ ή το έφερες απ' εξω ??? 

Ευχαριστώ πολύ 

Γερμανικό είναι,το κατέβασα εγώ, με βοήθεια φίλου που ασχολείται, φορτωμένο με καλό εξοπλισμό, Ελλάδα δεν ερχόταν, μόνο style τότε, όπως πήρα το 1ο 

Επεξ/σία από terry308
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 2/5/2022 στις 11:05 ΠΜ, μπαρμπαγιωργος είπε

Άρα κατανάλωση περίπου 5.5 και 4.7 αντίστοιχα; 

Πολύ δεν είναι; 

Καλημέρα, για μέση κατανάλωση είχα ξεκινήσει από Αθήνα με 4.5 και επέστρεψα με 4.7.

Στιγμιαία προφανώς δεν πρόσεχα να δω, κρατούσα μόνο τις αποδείξεις για υπολογισμό μετά την επιστροφή.

1000άρης κινητήρας τρικύλινδρος και φορτωμένος με αρκετό βάρος, πολύ καλά είναι/ήταν.

edit: 530 x 2 = 1060 χλμ + περίπου 20-30 χλμ τοπικές βόλτες.

Επεξ/σία από draculias
Δημοσ.
3 ώρες πριν, paylidis είπε

Επισης στην επιστροφη στα πλακωματα πρεπει να εκαψε και λιγο βενζίνη γιατι κουνηθηκε ελαφρως ο δεικτης χωρις να εχει τελειωσει το ΦΑ

πιστεύω αυτήν την περίοδο η βενζίνη είναι μάπα τελείως και απλά εξατμίζεται

μήπως έβαλες 100άρα ?

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, korakios είπε

μήπως έβαλες 100άρα ?

μπα, 98αρα βαζουμε, εχω την αισθηση οτι στα πλακωματα ριχνει κ λιγο βενζινη χωρις να γυρισει κανονικα σε βενζινη γιατι δεν ειχε καν ζεστη (εβρεχε) σε αντιθεση με οταν ανεβαινα που ειχε 28 βαθμους και δεν εκαψε καθολου (πηγαινα κυριος βεβαια 120-130)

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, paylidis είπε

μπα, 98αρα βαζουμε, εχω την αισθηση οτι στα πλακωματα ριχνει κ λιγο βενζινη χωρις να γυρισει κανονικα σε βενζινη γιατι δεν ειχε καν ζεστη (εβρεχε) σε αντιθεση με οταν ανεβαινα που ειχε 28 βαθμους και δεν εκαψε καθολου (πηγαινα κυριος βεβαια 120-130)

δε νομίζω να γυρνάν ποτέ σε βενζίνη του vag group , μπορεί να κάνουν παράλληλο ψεκασμό σε ζόρια (δεν είναι κακό) , πάντως αν βλέπεις τη βενζίνη να συνεχίζει να πέφτει ήταν "ποιότητας" 😁

Δημοσ.
Μόλις τώρα, korakios είπε

δε νομίζω να γυρνάν ποτέ σε βενζίνη του vag group , μπορεί να κάνουν παράλληλο ψεκασμό σε ζόρια (δεν είναι κακό) , πάντως αν βλέπεις τη βενζίνη να συνεχίζει να πέφτει ήταν "ποιότητας" 😁

ναι ισως έκανε παραλληλο ψεκασμο αυτο εννοω... δε γυρισε στα σιγουρα γιατι θα φαινοταν ξεκαθαρα στο καντραν...

απο ποιοτητα ειναι οκ τσεκαρισμενο απο συγκεκριμενο πρατηριο που βαζω χρόνια χωρις προβλημα ποιοτητας/ποσοτητας 

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, korakios είπε

μήπως έβαλες 100άρα ?

Άλλαξε υψόμετρο το kamiq γι αυτό ;) 

Δημοσ.
Στις 3/5/2022 στις 2:05 ΜΜ, paylidis είπε

Στις 3/5/2022 στις 2:09 ΜΜ, korakios είπε

Καλημέρα, παρόλο που συμφωνώ πως δεν είναι κακό να γίνεται παράλληλος ψεκασμός σε μεγάλες ταχύτητες, δεν νομίζω να ισχύει/υποστηρίζεται από πουθενά αυτό, ειδικά για εργοστασιακά οχήματα με κατάλληλες επενδύσεις υλικών για να υποδέχονται (συγκεκριμένα) φυσικό αέριο ως κύριο μάλιστα καύσιμο κίνησης.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...