draculias Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Καλημέρα σε όλους, αυτό που θα γράψω μπορεί να είναι γνωστό στους περισσότερους κατόχους cng, δυστυχώς εγώ το ανακάλυψα πρόσφατα. Αναφέρομαι αποκλειστικά στα πρατήρια cng fysikon. 9/10 φορές ανεφοδιάζω στο πρατήριο BP Ασπροπύργου (καλυψώ). Με τις τιμές να παίρνουν τον ανήφορο δραματικά λόγω της ενεργειακής κρίσης, συμβιβαζόμουν (όπως και όλοι μας) με τις απανωτές αυξήσεις στο cng. 83 λεπτά σε 95 λεπτά σε 1,109 ευρώ σε 1,159 ευρώ. Έλα όμως που λόγω της κατάστασης σε κάθε επικείμενο γέμισμα αναρωτιόμουν (αναρωτιόμασταν) σε τι τιμή θα πληρώσω τον επόμενο ανεφοδιασμό του Arona περιμένοντας την νέα αυξημένη τιμή-έκπληξη που μας επιφύλασσαν τα πρατήρια, θεώρησα "φυσιολογικό" να γεμίζω ανυποψίαστος στο τελευταίο περίπου μήνα με 1,349 ευρώ το κιλό... Εντελώς τυχαία με άσχετη αφορμή, σε περιήγηση στο google maps, παρατηρώ στις αξιολογήσεις του συγκεκριμένου πρατηρίου, τον κράζουν όλοι για πρόκειται για το μοναδικό πρατήριο (στο δίκτυο fysikon στην Αττική) με την τιμή αυτή ανά κιλό. Εγώ ο ανίδεος νόμιζα ήταν στο γενικότερο πλαίσιο των διαφόρων αυξήσεων στο cng λόγω της γενικότερης κατάστασης. Μάλιστα για να το διασταυρώσω επανήλθα στο πρατήριο ΕΚΟ Κηφισιάς (καλυψώ και αυτό...) όπου και (προφανώς μέχρι νεοτέρας) παραμένει στα 1,159 ευρώ/κιλό. Και όπου θα συνεχίζω από δω και πέρα να πηγαίνω. Το μειονέκτημά του εκεί για μένα είναι (ενώ βρίσκεται κοντά στην οικία μου) πολλές νωρίς το πρωί κάνουν αλλαγή βάρδιας και μπορεί να χάσεις μέχρι και μισάωρο εκεί μέχρι να εξυπηρετηθείς και να φύγεις ή να πας απόγευμα και να συναντήσεις (κυριολεκτικά) ολόκληρο στόλο από cng ταξί ουρά.. Αυτό όμως είναι δικό μου θέμα/πρόβλημα. Μάλιστα ο τύπος/ιδιοκτήτης του πρατηρίου της αισχροκέρδειας (του Ασπροπύργου ντε), αφού (σύμφωνα με τα λεγόμενα/σχόλια των ατόμων που αξιολογούσαν στο google maps) λάβαινε μαζεμένα όλα τα παράπονα για την τιμή, το επανέφερνε στο 1,159 ευρώ για...24 ώρες και μετά (τσουπ) πάλι στα 1,349...πολλάκις. Αυτά προς ενημέρωση τυχόν ανυποψίαστων σαν εμένα.
Doubt Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 4 λεπτά πριν, draculias είπε Αυτά προς ενημέρωση τυχόν ανυποψίαστων σαν εμένα. Έχουμε το fuelgr εμείς. 😁
draculias Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 8 λεπτά πριν, Doubt είπε Έχουμε το fuelgr εμείς. 😁 Και εγώ έχω την εφαρμογή fuelgr, μα δεν προσφέρει κάτι. 1,150 γράφει για όλα τα πρατήρια BP και EKO στην Αττική...
Doubt Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Μόλις τώρα, draculias είπε Και εγώ έχω την εφαρμογή fuelgr, μα δεν προσφέρει κάτι. 1,150 γράφει για όλα τα πρατήρια BP και EKO στην Αττική... Περίεργο, τα πρατήρια μάλλον δεν ενημερώνουν. Σε βενζίνη/υγραέριο είναι αρκετά ακριβές. (Το) (fuelgr)
draculias Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 9 λεπτά πριν, Doubt είπε Περίεργο, τα πρατήρια μάλλον δεν ενημερώνουν. Σε βενζίνη/υγραέριο είναι αρκετά ακριβές. (Το) (fuelgr) Δυστυχώς, στις cng τιμές (φαίνεται να) είναι νεκρό
terry308 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Το fuelgr ΔΕΝ ενημερώνει αυτόματα τις τιμές, γιατί εισάγει τα στοιχεία από το Παρατηρητηριο τιμών του υπουργείου, στο οποίο ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ το cng, οπότε η όποια ενημέρωση τιμής είναι στη καλή θέληση των χρηστών στέλνοντας email στους δχστες του.... Υπάρχει το fueldaddy που οι δχστες του ενημερώνονται μέσω των 2 ομάδων στο Facebook και άμεσα ενημερώνουν τη εφαρμογή ακόμα και όταν κάποιο πρατήριο έχει πρόβλημα ανεφοδιασμου https://www.facebook.com/groups/338589450069216/?ref=share Είναι η ανοιχτή δημόσια ομάδα -- https://www.facebook.com/groups/737503893292658/?ref=share Είναι η κλειστή / ιδιωτική / κατόχων -- Επίσης χάρτης με τα πρατήρια γιατί δεν υπάρχει μόνο η fisikon στο παιχνίδι https://www.ngva.eu/stations-map/ Τα εκτός σωληνωτου δικτύου πρατήρια της Fisikon (ΣΕΑ Ψαθοπυργου Πάτρας και ΣΕΑ Ευαγγελισμού διόδια Μακρυχωριου Λάρισας όπως και τα της Κοζάνης, Ιωαννίνων και σύντομα της Βέροιας) έχουν τιμή περί των 1.28€ λόγω μεταφοράς του φ. α με τρακτορες. ΕΚΤΟΣ fisikon είναι και τα promethan στη Σινδο Θεσσαλονίκης και Τρικάλων , το italmetano (Πανεπιστήμιακο Νοσοκομείο Λάρισας ) Το nrg shell Αγίας Παρασκευής Αθηνών, το petrogaz Χαϊδαρίου και μάλλον μου διαφεύγει και κάποιο άλλο @korakios τα οποία έχουν μεγαλύτερη τιμή από τα fisikon Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2022 από terry308 3
draculias Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 Στις 16/3/2022 στις 12:57 ΜΜ, draculias είπε Καλημέρα σε όλους, αυτό που θα γράψω μπορεί να είναι γνωστό στους περισσότερους κατόχους cng, δυστυχώς εγώ το ανακάλυψα πρόσφατα. Αναφέρομαι αποκλειστικά στα πρατήρια cng fysikon. 9/10 φορές ανεφοδιάζω στο πρατήριο BP Ασπροπύργου (καλυψώ). Με τις τιμές να παίρνουν τον ανήφορο δραματικά λόγω της ενεργειακής κρίσης, συμβιβαζόμουν (όπως και όλοι μας) με τις απανωτές αυξήσεις στο cng. 83 λεπτά σε 95 λεπτά σε 1,109 ευρώ σε 1,159 ευρώ. Έλα όμως που λόγω της κατάστασης σε κάθε επικείμενο γέμισμα αναρωτιόμουν (αναρωτιόμασταν) σε τι τιμή θα πληρώσω τον επόμενο ανεφοδιασμό του Arona περιμένοντας την νέα αυξημένη τιμή-έκπληξη που μας επιφύλασσαν τα πρατήρια, θεώρησα "φυσιολογικό" να γεμίζω ανυποψίαστος στο τελευταίο περίπου μήνα με 1,349 ευρώ το κιλό... Εντελώς τυχαία με άσχετη αφορμή, σε περιήγηση στο google maps, παρατηρώ στις αξιολογήσεις του συγκεκριμένου πρατηρίου, τον κράζουν όλοι για πρόκειται για το μοναδικό πρατήριο (στο δίκτυο fysikon στην Αττική) με την τιμή αυτή ανά κιλό. Εγώ ο ανίδεος νόμιζα ήταν στο γενικότερο πλαίσιο των διαφόρων αυξήσεων στο cng λόγω της γενικότερης κατάστασης. Μάλιστα για να το διασταυρώσω επανήλθα στο πρατήριο ΕΚΟ Κηφισιάς (καλυψώ και αυτό...) όπου και (προφανώς μέχρι νεοτέρας) παραμένει στα 1,159 ευρώ/κιλό. Και όπου θα συνεχίζω από δω και πέρα να πηγαίνω. Το μειονέκτημά του εκεί για μένα είναι (ενώ βρίσκεται κοντά στην οικία μου) πολλές νωρίς το πρωί κάνουν αλλαγή βάρδιας και μπορεί να χάσεις μέχρι και μισάωρο εκεί μέχρι να εξυπηρετηθείς και να φύγεις ή να πας απόγευμα και να συναντήσεις (κυριολεκτικά) ολόκληρο στόλο από cng ταξί ουρά.. Αυτό όμως είναι δικό μου θέμα/πρόβλημα. Μάλιστα ο τύπος/ιδιοκτήτης του πρατηρίου της αισχροκέρδειας (του Ασπροπύργου ντε), αφού (σύμφωνα με τα λεγόμενα/σχόλια των ατόμων που αξιολογούσαν στο google maps) λάβαινε μαζεμένα όλα τα παράπονα για την τιμή, το επανέφερνε στο 1,159 ευρώ για...24 ώρες και μετά (τσουπ) πάλι στα 1,349...πολλάκις. Αυτά προς ενημέρωση τυχόν ανυποψίαστων σαν εμένα. Καλημέρα, μετά και την ανακοίνωση της Fysikon για αύξηση στην τιμή cng, η ΕΚΟ (καλυψώ) Κηφισιάς (όπως και τα περισσότερα φαντάζομαι) στο 1,349/κιλό. Αναρωτιέμαι πόσο θα το έχει πάει τώρα η BP (καλυψώ) στον Ασπρόπυργο...
terry308 Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 2 ώρες πριν, draculias είπε Καλημέρα, μετά και την ανακοίνωση της Fysikon για αύξηση στην τιμή cng, η ΕΚΟ (καλυψώ) Κηφισιάς (όπως και τα περισσότερα φαντάζομαι) στο 1,349/κιλό. Αναρωτιέμαι πόσο θα το έχει πάει τώρα η BP (καλυψώ) στον Ασπρόπυργο... Πριν 16 ώρες 1. 349€ https://www.facebook.com/groups/737503893292658/permalink/1633598740349831/ 1
korakios Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 Άνοιξε και της Χαλκίδας (τιμές fisikon 1,349) , βιάστηκαν να το ανοίξουν , ούτε 2ετία δεν πέρασε 😂 3
korakios Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 18/4/2022 στις 7:47 ΜΜ, jpater είπε Από την έναρξη των εργασιών? δε θυμάμαι , σίγουρα έτος , απο το καλοκαίρι όλα έτοιμα ήταν , κλασσικά κόλλησε στην "έγκριση" αδειών update Μάιος 2019 ξεκίνησε η αδειοδότηση που έληξε Μάιο του 2021 .... @jpater Επεξ/σία 23 Απριλίου 2022 από korakios
unforgiven Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 16/3/2022 στις 12:57 ΜΜ, draculias είπε Μάλιστα ο τύπος/ιδιοκτήτης του πρατηρίου της αισχροκέρδειας (του Ασπροπύργου ντε), αφού (σύμφωνα με τα λεγόμενα/σχόλια των ατόμων που αξιολογούσαν στο google maps) λάβαινε μαζεμένα όλα τα παράπονα για την τιμή, το επανέφερνε στο 1,159 ευρώ για...24 ώρες και μετά (τσουπ) πάλι στα 1,349...πολλάκις. Αυτά προς ενημέρωση τυχόν ανυποψίαστων σαν εμένα. Όταν χαμήλωσε την πρώτη φορά την τιμή, πολλοί έτρεξαν να αλλάξουν τις αρνητικές κριτικές τους σε θετικές Άδικα τους λέγαμε κάποιοι πως πιάστηκε ο ιδιοκτήτης με τη γίδα στην πλάτη και αναγκάστηκε να χαμηλώσει την τιμή, οπότε δεν αξίζει θετικής κριτικής και πως στην πρώτη ευκαιρία θα το ξανακάνει. Ε, δεν πέρασαν 24 ώρες... Επεξ/σία 18 Απριλίου 2022 από unforgiven 1
draculias Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 11 ώρες πριν, unforgiven είπε Όταν χαμήλωσε την πρώτη φορά την τιμή, πολλοί έτρεξαν να αλλάξουν τις αρνητικές κριτικές τους σε θετικές Άδικα τους λέγαμε κάποιοι πως πιάστηκε ο ιδιοκτήτης με τη γίδα στην πλάτη και αναγκάστηκε να χαμηλώσει την τιμή, οπότε δεν αξίζει θετικής κριτικής και πως στην πρώτη ευκαιρία θα το ξανακάνει. Ε, δεν πέρασαν 24 ώρες... εδώ και 2 εβδομάδες με ενημερώνει συνάδελφος που περνά από κει πως μέχρι στιγμής το κρατά στο 1.349. Όπως είπες όμως, δεν το έχει σε τίποτε να το αλλάξει σήμερα, το έχει επιχειρήσει ήδη πολλές φορές. Νομίζω το μόνο που δεν έκανε μέχρι τώρα είναι να σε καλημερίσει με την αντλία στο ένα χέρι και στο άλλο να στο "γυρίζει" στο... 1.959
terry308 Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 90% Έτοιμο το Ibiza tgi 2018 FR, μένουν τα χαρτιά και οι πινακίδες και είμαστε έτοιμοι για διαδρομές 3
korakios Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 8 λεπτά πριν, terry308 είπε 90% Έτοιμο το Ibiza tgi 2018 FR, μένουν τα χαρτιά και οι πινακίδες και είμαστε έτοιμοι για διαδρομές καλοτάξιδο με υγεία και οικονομικά χαρωπά χιλιόμετρα θα προλάβεις και την επιδότηση των 45€ 😁 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα