Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Spoiler

5 λεπτά πριν, Uberalles_gr είπε

Όχι δεν έχω κλείσει, έχω άλλο ένα 6μηνο συμβόλαιο.

Μπα παραπάνω είμαι για τον Νοέμβριο

οι περισσότεροι το σπάσανε το συμβόλαιο μιας και ήταν ψίχουλα μπροστά στα 0,10 που έρχονται

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, jpater είπε

πάμε και στα 1,7Ε στο ιδιωτικό της Θεσσαλονίκης

έχει κανα μήνα , όπως Τρίκαλα απο promethan είναι , στα ίδια με το υγραέριο βγαίνει σχεδόν

με αυτή την τιμή

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Έχω ψηθεί πολύ για να αγοράσω για δεύτερο ένα μεταχειρισμένο Panda CNG.
Στην Ελλάδα, όλα εισαγωγής και σε τσιμπημένες τιμές, με πολύ πάνω από 100.000χμ.

Οπότε διάβασα για τη λύση της Ολλανδίας, παίζουν κάτω από 8 χιλιάρικα με καμιά 60ρια χιλιάδες χμ. Και η εισαγωγή, μαζί με τη μεταφορά, πάει στα 1300 ευρώ περίπου και σκέφτομαι να προσανατολιστώ προς εκεί.

Δημοσ.

Καλό το Panda αλλά προσωπικά θα κοιτούσα το 500L  με ηλιοροφή, το κοιτάω βασικά, εάν πάμε για 2ο σε cng και μεταχειρισμένο 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, terry308 είπε

Καλό το Panda αλλά προσωπικά θα κοιτούσα το 500L  με ηλιοροφή, το κοιτάω βασικά, εάν πάμε για 2ο σε cng και μεταχειρισμένο 

γλυκάθηκες επειδή μόλις πήρε ένας στο group  😁

πάντως η πανοραμική τα σπάει

Επεξ/σία από korakios
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, korakios είπε

γλυκάθηκες επειδή μόλις πήρε ένας στο group  😁

πάντως η πανοραμική τα σπάει

Το έβλεπα και παλιότερα, το είδα και ζωντανά πρόσφατα, σε σχέση με το Panda, το 500L μου αρέσει περισσότερο, αλλά τα εσωτερικά τους είναι λίγο περίεργα 😂, αγαπώ Fiat, είχα punto και το έλιωσα και με βενζινη και με υγραέριο, σχεδόν 300.000χλμ, εκείνο είχε όμορφο εσωτερικό (ταμπλό εννοώ) 😂 αν και μονδελο 2002... 

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, kostasgr78 είπε

Πάει άκλαυτη κι αυτή η λύση, παρά την όποια προοπτική της για λίγο.

Ποιος το λέει και με τι σοβαρά στοιχεία ;

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, terry308 είπε

θα διάβασε κανα τίτλο "άρθρων" , υποθέτω , αλλά δεν πειράζει , πολλοί μαζευτήκαμε 😁

• Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, terry308 είπε

Ίσως γιατί το 2021 σε σύνολο ~9,7 εκατομμυρίων νέων πωλήσεων αμαξιών, πουλήθηκαν μόλις 43000 με φυσικό αέριο και τα 31000 από αυτά ήταν στην Ιταλία. Νούμερα ACEA.

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, NT1G είπε

Ίσως γιατί το 2021 σε σύνολο ~9,7 εκατομμυρίων νέων πωλήσεων αμαξιών, πουλήθηκαν μόλις 43000 με φυσικό αέριο και τα 31000 από αυτά ήταν στην Ιταλία. Νούμερα ACEA.

αν εννοείς για μαζική παραγωγή  και αντικατάσταση βενζίνης/πετρελαίου , καλύτερα λίγα μοντέλα και λίγα πρατήρια , όπως και το υγραέριο πριν 20 χρόνια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...