Jos3ph Δημοσ. 21 Απριλίου 2021 Δημοσ. 21 Απριλίου 2021 48 λεπτά πριν, alejsalonica είπε Αν περιμένεις κατανάλωση πόλης ~4 lt/100 km με το yaris νομίζω ότι θα απογοητευτείς πάρα πολύ. έχεις δεδομένα ή βασίζεσαι στο προηγούμενο μοντέλο ; το καινούριο που ήρθε πέρυσι βγάζει πολύ καλά νούμερα εντός πόλεως, δεν έχει και αρκετά αυτοκίνητα στο spritmonitor , αλλά έχει και με 3,6 , έχει και με 5,9 ( μπορεί να ταξιδεύει συνέχεια σε αυτοκινητόδρομο σε αυτή την περίπτωση )
alejsalonica Δημοσ. 21 Απριλίου 2021 Δημοσ. 21 Απριλίου 2021 Δεν έχω δεδομένα, θεωρώ όμως ότι στο sprit το 5+ είναι πολύ πιο κοντά στην πραγματικότητα. Βέβαια μεγάλο ρόλο θα παίξει και το μοτίβο κυκλοφορίας που θα έχεις. Για παράδειγμα εγώ με το CNG μέσα στην Θεσσαλονίκη έχω δει και 9,0 kg/100 km (Τσιμισκή κάργα μποτιλιάρισμα και start/stop off).
Jos3ph Δημοσ. 21 Απριλίου 2021 Δημοσ. 21 Απριλίου 2021 8 ώρες πριν, alejsalonica είπε Δεν έχω δεδομένα, θεωρώ όμως ότι στο sprit το 5+ είναι πολύ πιο κοντά στην πραγματικότητα. Βέβαια μεγάλο ρόλο θα παίξει και το μοτίβο κυκλοφορίας που θα έχεις. Για παράδειγμα εγώ με το CNG μέσα στην Θεσσαλονίκη έχω δει και 9,0 kg/100 km (Τσιμισκή κάργα μποτιλιάρισμα και start/stop off). κυκλοφορεί γνωστός από το καλοκαίρι με το καινούριο στην Αττική , τα νούμερα είναι χαμηλά 4άρια. Το sprit δεν έχει ακόμα όγκο αυτοκινήτων. Σε γενικές γραμμές ότι υπόσχεται , το δίνει το yaris. Απλά τα 22.000 ευρώ είναι τσιμπιμένη τιμή.
alejsalonica Δημοσ. 22 Απριλίου 2021 Δημοσ. 22 Απριλίου 2021 Είναι όντως πολύ τσιμπημένη, σε αυτά τα λεφτά πήρα το 2016 το Golf TGI 1.4 110PS. 1
terry308 Δημοσ. 23 Απριλίου 2021 Δημοσ. 23 Απριλίου 2021 @thrylos_7 Συνάδελφος που ενδιαφέρεται για το χειροκινητο leon tgi αναφέρει στη ομάδα φ. α. : Οπότε πολύ πιθανόν η "νέα" τριάδα (ibiza - arona - leon manual) της εταιρείας να έρθει παρέα
korakios Δημοσ. 20 Μαΐου 2021 Δημοσ. 20 Μαΐου 2021 Άνοιξε και στην Κοζάνη νέο πρατήριο , σε αναμονή Σταυρούπολη (Θεσ/κη) ,άντε και η Χαλκίδα να ακολουθήσει 3
terry308 Δημοσ. 20 Μαΐου 2021 Δημοσ. 20 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, korakios είπε Άνοιξε και στην Κοζάνη νέο πρατήριο , σε αναμονή Σταυρούπολη (Θεσ/κη) ,άντε και η Χαλκίδα να ακολουθήσει Κοιλα Κοζάνης Επεξ/σία 20 Μαΐου 2021 από terry308 1
korakios Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 Και με γοργούς ρυθμούς ,μόλις άνοιξε της Σταυρούπολης ,λογικά θα έχει κίνηση αρκετή 1
terry308 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 56 λεπτά πριν, korakios είπε Και με γοργούς ρυθμούς ,μόλις άνοιξε της Σταυρούπολης ,λογικά θα έχει κίνηση αρκετή https://maps.app.goo.gl/uoUDKnFepvQQy1eq8 Εσυ θα γράφεις τα πρατήρια κι εγώ θα βάζω τα στίγματα 😂 1
korakios Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 25 λεπτά πριν, terry308 είπε https://maps.app.goo.gl/uoUDKnFepvQQy1eq8 Εσυ θα γράφεις τα πρατήρια κι εγώ θα βάζω τα στίγματα 😂 χαμοοοοοοοος ! Πάντως το κόβω να έχει ουρές απο αύριο κιόλας
terry308 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 24 λεπτά πριν, korakios είπε χαμοοοοοοοος ! Πάντως το κόβω να έχει ουρές απο αύριο κιόλας Θα έχει σίγουρα, λόγω σημείου , είναι λίγο στενά τα πράγματα στο μέρος που είναι, δεν ξέρω πως έχει γίνει το νέο πρατήριο...
terry308 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2021 @thrylos_7 Φαίνεται ότι το παγκόσμιο πρόβλημα έλλειψης chips χτυπάει το νέο leon tgi, ήδη όσοι έχουν παραγγείλει το εν λόγω μοντέλο δέχονται ενημέρωση ότι η παραγωγή & παραλαβή τους θα αργήσει... καθώς η γραμμή παραγωγής του tgi σταμάτησε και βγήκε από τις επιλογές των Configurator's την εταιρείας. 1
Metoo Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 Κάτοχος panda cng εδώ! Μήπως γνωρίσουμε που προμηθευόμαστε το χαρτί καλής λειτουργίας του cng που είναι απαραίτητο για το ΚΤΕΟ και που κάνουμε το service του συστήματος cng για να είμαστε και οκ με εγγύηση κτλ;;
korakios Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 6 λεπτά πριν, Metoo είπε Κάτοχος panda cng εδώ! Μήπως γνωρίσουμε που προμηθευόμαστε το χαρτί καλής λειτουργίας του cng που είναι απαραίτητο για το ΚΤΕΟ και που κάνουμε το service του συστήματος cng για να είμαστε και οκ με εγγύηση κτλ;; το 99% των συνεργείων που ασχολούνται με αέριο ,βγάζουν αυτό το χαρτί που θες Δεν είναι κάτι εξεζητημένο δηλαδή! Κοστος Αθήνα/Θεσ/κη γύρω στο 20ρικο , επαρχία δεν ξέρω τιμές ,αλλά δε νομίζω πάνω απο 35€ Αν έχεις fb ,μπες στο group μιας και παίζει αρκετή ενημέρωση . Spoiler https://www.facebook.com/groups/338589450069216/ δημόσια ομάδα https://www.facebook.com/groups/737503893292658/ ιδιωτική όσο για το service του αερίου , ένα απλό φθηνό φίλτρο είναι , απλά παίρνει ώρα η αλλαγή επομένως θα σε χρεώσουν αρκετά εργατικά . Πάλι σε συνεργείο που να ασχολείται με μετατροπές lpg/cng
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα