Προς το περιεχόμενο

Ταινίες Torrent σε Home cinema

Miyagki

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γειά σας.. Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση πρώτου μπω στην διαδικασία να δοκιμάσω. Πρόσφατα αγόρασα ένα home cinema της Lg 5.1 και ήθελα να ρωτήσω εάν απο ταινίες torrent σε ποιοτητα blueray μπορώ να εκμεταλευτώ και τον ήχο 5.1-dolby. Η ταινία θα τροφοδοτείται απο USB και οχι απο blueraydisk.. η μόνο απο δισκους blueraydisk Μπορώ να παρω το αποτέλεσμα αυτό;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι φίλε μου απλά πρέπει να επιλέξεις συγκεκριμένο τύπο ταινίας(συμπίεση)  αλλά θα ήθελα να σε πληροφορήσω ότι πλέον δεν υπάρχει πληθώρα ταινιών σε torrent

Φυσικά να συμπληρώσω ότι πρέπει να έχει και την δυνατότητα αναπαραγωγής του συγκεκριμένου αρχείου το μηχάνημα σου....

Επεξ/σία από Lakou
  • Confused 2

4 ώρες πριν, Lakou είπε

αλλά θα ήθελα να σε πληροφορήσω ότι πλέον δεν υπάρχει πληθώρα ταινιών σε torrent

Δηλαδή; Κάντο πιο λιανά, είμαι περίεργος

5 ώρες πριν, Lakou είπε

Ναι φίλε μου απλά πρέπει να επιλέξεις συγκεκριμένο τύπο ταινίας(συμπίεση)  αλλά θα ήθελα να σε πληροφορήσω ότι πλέον δεν υπάρχει πληθώρα ταινιών σε torrent

Φυσικά να συμπληρώσω ότι πρέπει να έχει και την δυνατότητα αναπαραγωγής του συγκεκριμένου αρχείου το μηχάνημα σου....

Μπορείς να δώσεις λεπτομεριες; Σε τι τυπο format Μιλαμε? Το rarbg εχει ταινιες blueray μεχρι και 80giga.. που έχω δει...αλλα δεν εχω μπει στην διαδικασια να κατεβασω..

Δεν είναι τόσο δύσκολο φίλε μου απλά στις λεπτομέρειες τις ταινίας  προσεχείς audio 5.1 ή dts  τα υπόλοιπα δεν  θα σε ικανοποιούν ΑΛΛΑαν δεν δοκιμάσεις δεν θα ξέρεις σίγουρα....

Όπως στα είπαν και όλοι οι προηγούμενοι. Απλά ψάχνεις για ταινίες με ήχο DD, DTS, 5.1 ή κάτι παρόμοιο. Αν μας πεις ακριβώς και το μοντέλο του home cinema θα σου πούμε και περισσότερα...

Στις 9/9/2018 στις 12:07 ΜΜ, Lakou είπε

Δεν υπάρχει πληθώρα ταινιών τι εννοείς ;

Στις 9/9/2018 στις 5:20 ΜΜ, Miyagki είπε

Μπορείς να δώσεις λεπτομεριες; Σε τι τυπο format Μιλαμε? Το rarbg εχει ταινιες blueray μεχρι και 80giga.. που έχω δει...αλλα δεν εχω μπει στην διαδικασια να κατεβασω..

Τι τηλεόραση έχεις ; fhd? 4K?

Πιο  home cinema έχεις ; 

Στις 9/9/2018 στις 12:02 ΜΜ, Miyagki είπε

Γειά σας.. Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση πρώτου μπω στην διαδικασία να δοκιμάσω. Πρόσφατα αγόρασα ένα home cinema της Lg 5.1 και ήθελα να ρωτήσω εάν απο ταινίες torrent σε ποιοτητα blueray μπορώ να εκμεταλευτώ και τον ήχο 5.1-dolby. Η ταινία θα τροφοδοτείται απο USB και οχι απο blueraydisk.. η μόνο απο δισκους blueraydisk Μπορώ να παρω το αποτέλεσμα αυτό;

Mην μπαινεις στο κοπο να κατεβαζεις AVC αρχεια ειναι τεραστια ,  προτιμησε ματροσκες (MKV) που εχουν εξαιρετικη ποιοτητα και ειναι στο 1/5 του μεγεθους , προσεχε παντα τι φορματ ηχου θα κατεβασεις  διοτι υπαρχουν πολλα (DD-DTS-TRUEHD -DTSMA)

Φανταζομαι το συστημα σου να υποστηριζει Dolby Digital @ DTS

Κατεβαζωντας τις ταινιες πρεπει να βαζεις και υποτιτλους ειδαλλως δεν θα βλεπεις Ελληνικα , προσωπικα χρησιμοποιω το ΜKV Toolniix για αυτη την δουλεια που τα κανει ολα ευκολα 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...