Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 111
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, touristas1985 είπε

Εμενα εχει κατασταση παραγγελιας εχει παραληφθει - Το πηρα και δε το ξερω :)

Κατάσταση Παραγγελίας:

Έχει παραληφθεί

Και σε μένα τα ίδια....

Δημοσ.

αναμενομενο η λάθος τιμή ...

άλλα μαγαζια δινουν βεβαια ενα κουπονι 10%

Για μενα η αλήτεία - αθεμιτη πράξη είναι να βαζεις προσφορά σε ακουστικά που την κυριακή το βράδυ εχουν τιμή 52 ευρώ

να τα πουλάς τη δευτέρα  στα 75 ευρώ και με παζάρι στα 53 ευρώ...

https://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/portable-audio/akoustika/186448-sennheiser-hd-200-pro

• Like 2
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, recon3 είπε

Και σε μένα τα ίδια....

7 λεπτά πριν, Xristos-pap είπε

Έχει παραληφθεί και σε μένα 

Η παραγγελία έχει παραληφθεί (από το σύστημά τους) - όχι το προϊόν, μην μπερδεύεστε.

Δημοσ.

το έχει παραληφθεί κάποιες φορές το βγάζει και όταν ακυρωθεί από την πλευρά του καταστήματος μια παραγγελία

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Άκυρο και εδώ και με υφάκι η τηλεφωνήτρια που μου έκανε την ανακοίνωση.

ΔΕΝ με ενημέρωσε ότι η κλήση καταγράφεται ως όφειλε και όταν τη ρώτησα μου είπε «εννοείται»!!!!

Την ενημέρωσα λοιπόν την αγαπητή τηλεφωνήτρια που μου ανέφερε ότι η εταιρία «είναι καλυμμένη» 2-3 φορές , ότι δεν αποδέχομαι την ακύρωση της παραγγελίας , ότι οι όροι του site που αναφέρει ενδέχεται να είναι καταχρηστικοί και να μην ισχύουν στην ολότητα τους , ότι ενδέχεται να λάβουν καταγγελία σε περίπτωση ακύρωσης και ότι επιφυλάσσομαι κάθε νόμιμου δικαιώματος μου.

Ζητησα να μιλήσω με υπεύθυνο και αρνήθηκε και δεν έδωσαν ΚΑΝΕΝΑ compensation για ένα «λάθος» που ήταν πάνω από 12 ώρες στο site. Ούτε ένα κουπόνι 5 ευρώ...

Εχω πάρει ευκαιρίες από Κώτσο αρκετές αλλά το σημερινό ήταν ξεφτίλα...

Επεξ/σία από Looter
  • Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.

Είναι κάπως έτσι η φάση όταν φέυγουν τα τελευταία κομμάτια αέρα. Κάτι τέτοιο μου έτυχε με το Lenovo Yoga Book  που το είχε σε ξεφτύλα τιμή. Πήγα από το μαγαζί και μου είπαν σε ποια υπάρχει διαθέσιμο. Μάλιστα, σε μαγαζί του Πειραιά που μου υποδείχθηκε σαν εκθεσιακό, ήταν τελικά σφραγισμένο και το πήρα επιτόπου.

Στις μεγάλες ευκαιρίες γίνεται κομμάτι χάος.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...