ctasis Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, Petrosmou είπε Αν τα δούλευες εσύ τα λεφτά, δεν θα έλεγες έριξα και εγώ μια παραγγελία έτσι για να λέμε ότι πήρα κάτι σε προσφορά. Οι προσφορές βγαίνουν και είναι καλές για κάποιον που ψάχνει πχ συγκεκριμένα ακουστικά και αντί να περιμένει ένα χρόνο να πέσει η τιμή τους , περιμένει μια προσφορά για να τα πάρει φθηνότερα Διάβασες πουθενά να γράφω:"έριξα και εγώ μια παραγγελία"? και στο κάτω κάτω μπορεί κάποιος να θέλει να τα κάνει δώρο ή να ήταν σε δίλημμα αν θα πρέπει να αντικαταστήσει αυτά που έχει και να του δόθηκε το κίνητρο. Και στο κάτω κάτω δεν είναι δικά σου τα χρήματα ούτε του πατέρα σου οπότε κουμάντο στην δικιά σου τσέπη. Βγαίνει ο καθένας και μας το παίζει συνειδητοποιημένος καταναλωτής και ηθικολόγος... 1
manosmanos13 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Νομίζω ότι η καθημερινότητα μας μας έχει κάνει πολύ νευρικούς και ξεσπάμε όπου νάναι. Είναι σοβαρό τώρα να τσακώνεστε σε φόρουμ τεχνολογίας?δηλαδη είναι πλέον να μας κάνετε να σκεφτόμαστε αν θα ανεβάσουμε προσφορά για το τι θα δούνε τα ματάκια μας από κάτω. Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2018 από manosmanos13 10
polaki Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 8 ώρες πριν, stavag είπε Σε αυτή την τιμή βγαίνουν και αυτά https://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/portable-audio/akoustika/161114-marley-midnight με εκπληκτικό μπάσο και πολύ καλή ποιότητα κατασκευής Τα συγκεκριμένα τα είχα ψάξει αρκετά και παντού διάβαζα ότι είναι ενοχλητικά στο κεφάλι και κουράζουν/πονάνε.
Petrosmou Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 47 λεπτά πριν, ctasis είπε Διάβασες πουθενά να γράφω:"έριξα και εγώ μια παραγγελία"? και στο κάτω κάτω μπορεί κάποιος να θέλει να τα κάνει δώρο ή να ήταν σε δίλημμα αν θα πρέπει να αντικαταστήσει αυτά που έχει και να του δόθηκε το κίνητρο. Και στο κάτω κάτω δεν είναι δικά σου τα χρήματα ούτε του πατέρα σου οπότε κουμάντο στην δικιά σου τσέπη. Βγαίνει ο καθένας και μας το παίζει συνειδητοποιημένος καταναλωτής και ηθικολόγος... Βρε πέτα τα καψτα μωρε καημενε , αλλα συνήθως κάτι τέτοιοι σαν και σενα τους γυρνας αναποδα και δεν πεφτει ευρω 3 1
alexakos89 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν καταλαβαίνω πως κάνετε κουμάντο στην τσέπη του καθενός. Ανέβηκε μία προσφορά σου αρέσει την αγοράζεις δε σου αρέσει δεν την αγοράζεις. Από κει και πέρα συζητάς για το θέμα. Chill ! Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2018 από alexakos89 2 1
avacan23 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 8 ώρες πριν, Looter είπε Φίλε μην συγκρίνεις ασύρματα με ενσύρματα. Έχεις κάτι αντίστοιχο να προτείνεις στα 85 που να είναι και ασύρματο; Σοβαρο ήχο και ασυρματα ακουστικα στα 100 ευρώ δύσκολα...ενσυρματα ναι. εχω τα https://www.skroutz.gr/s/9815036/Apple-AirPods.html για ασυρματα και έχω δοκιμάσει και αυτά https://www.skroutz.gr/s/8079165/Jam-Transit-City.html που ήταν πολύ τίμια. Στο κοτσο στα 85+ ευρώ ασύρματα βλέπω μονο τα https://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/portable-audio/akoustika/186446-sennheiser-hd-4.40-wireless https://headphonereview.com/over-ear/sennheiser-hd-440-bt-review/ Για τα beats στα θετικά ειναι η αυτονομια η γρηγορη φόρτιση, η συμβατοτητα με apple ecosystem αρνητικά δεν ειναι άνετα και αν τα συγκρίνεις με άλλα σε ποιότητα ήχου χανουν... Στην τιμή αυτή μπράβο σε οσους παραλαβουν 1
Chrisl7 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Να κάνω μια ερώτηση? Αν βάλεις το στικάκι που έχουν μέσα σε smart tv θα δουλέψουν?
vickjim Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Έπεσε άκυρο με παραλαβή από το κατάστημα Λυπούμαστε λάθος Τιμή. Στα 249 το θέλετε? Το ψεματακι οπως μου είπαν είναι ότι έχουν ειδοποιηθεί όλοι Εκτός από εμένα..χαχα Get ready
alexakos89 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Εμένα ακόμα τίποτα. Καμία ειδοποίηση.
Ίων Δραγούμης Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Άκυρο δυστυχως αλλά πρέπει να αντιδράσουμε. Το είδα στον λογαριασμό μου στο σάιτ του Κωτσο. Μαζική αντίδραση από όλους μας παίδες.
Thanasis159 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Άκυρο τηλεφωνικό και σε εμένα μόλις τώρα...
touristas1985 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Εμενα εχει κατασταση παραγγελιας εχει παραληφθει - Το πηρα και δε το ξερω Κατάσταση Παραγγελίας: Έχει παραληφθεί
alexakos89 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, touristas1985 είπε Εμενα εχει κατασταση παραγγελιας εχει παραληφθει - Το πηρα και δε το ξερω Κατάσταση Παραγγελίας: Έχει παραληφθεί Το πήρε κανένας υπάλληλος για εσένα ! αν μένει κοντά κανείς στο mega Χαϊδάριου του δινω κωδικό παραγγελίας και πάει να προσπαθήσει αν θέλει. Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2018 από alexakos89
Kanou13 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Άκυρο και σε μένα πως θα βεβαιωθώ οτι θα πάρω πισω τα χρηματά μου ?
Mr_Terror Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Φανταζομαι πληρωσες με καρτα.Θα παρεις τηλεφωνο το τηλεφωνικο κεντρο να σου πουν ποτε θα γινει η επιστροφη στην καρτα. Οποιος εβαλε δοσεις στη καρτα, σε δοσεις θα επιστραφει το ποσο.Πχ 6 δοσεις βαλατε,σε 6 δοσεις θα μπει το ποσο στη καρτα. Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2018 από Mr_Terror
Προτεινόμενες αναρτήσεις