Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, djkokalis είπε

Έριξα κι εγώ μια παραγγελία με την πιστωτική μου σε 6 άτοκες 😋

Thanks TS

Και θα το πάρεις το ποσό πίσω σε 6 δόσεις σε περίπτωση ακυρου.

• Απαντ. 111
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, bahamut_zero είπε

Εγω εχω κανει παραγγελια απο εχθες, απο το απογευμα ηταν ανοιχτη η προσφορα, την βρηκα αλλου βεβαια. Ελπιζω να παραλαβουμε η τιμη ειναι σουπερ!

Η καρτα μου εχει χρεωθει ηδη, κ εχει ερθει και μηνυμα επιβεβαιωσης. Θα ενημερωσω για την εξεληξη.

Χθες δε σκέφτηκες το φόρουμ όμως.:-D

Δημοσ.
4 ώρες πριν, StigmaX είπε

Πίστεψε το... Με το ίδιο σκεπτικό αν ξεχάσει κανένα μηδενικό στο τέλος ο υπάλληλος τού εκάστοτε καταστήματος αγοράζεις και τηλεόραση 90% κάτω της τιμής.

Καμία υποχρέωση δεν έχει να σου στείλει η να δεχθεί τα χρήματα σου σε περίπτωση που το κατάστημα κρίνει ότι έχει γίνει λάθος σε τιμή η στοκ. Γέμισε ο τόπος δικηγόρος του καταναλωτή.... Δουλειά κάνει ο άλλος να βγάλει 5€, όχι αγαθοεργία.

Κανείς λάθος και κανεις και τον πονηρό. 

Δημοσ.

Τα ειχα και τα χαρισα. Με πονουσαν στα αυτια :P

Δημοσ.
5 ώρες πριν, ctasis είπε

Πως ξέρεις εσύ τις ανάγκες του καθενός?

Αν τα δούλευες εσύ τα λεφτά, δεν θα έλεγες έριξα και εγώ μια παραγγελία έτσι για να λέμε ότι πήρα κάτι σε προσφορά. Οι προσφορές βγαίνουν και είναι καλές για κάποιον που ψάχνει πχ συγκεκριμένα ακουστικά και αντί να περιμένει ένα χρόνο να πέσει η τιμή τους , περιμένει μια προσφορά για να τα πάρει φθηνότερα

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, Petrosmou είπε

Αν τα δούλευες εσύ τα λεφτά, δεν θα έλεγες έριξα και εγώ μια παραγγελία έτσι για να λέμε ότι πήρα κάτι σε προσφορά. Οι προσφορές βγαίνουν και είναι καλές για κάποιον που ψάχνει πχ συγκεκριμένα ακουστικά και αντί να περιμένει ένα χρόνο να πέσει η τιμή τους , περιμένει μια προσφορά για να τα πάρει φθηνότερα

Φίλε μου μην κρίνεις από τα δικά σου δεδομένα. Ο καθένας έχει τα δικά του δεδομένα και ανάγκες που καλύπτει με όσα έχει. Οι προσφορές είναι για όσους τις προλάβουν και δεν έχουν σχέση με ανάγκες...

Φιλικα.

• Like 1
Δημοσ.

Έβαλα κι εγώ από νωρίς 2 διαφορετικές παραγγελίες. Το ένα για μένα,το άλλο θα το δώσω για δώρο. 

Για όσους λέτε πως θα πέσει άκυρο,πέρυσι τέτοιο καιρό πως έβγαλε το logitech g810 orion spectrum στα 89,ενώ skroutz είχε 189? Τότε δεν έπεφτε έξω;

Τέσπα δε ξέρω τι θα γίνει,αλλά θα είναι απαράδεκτο για τέτοιο μεγάλο παίκτη να μην τηρήσει τις αγορές.

Εγώ νομίζω θα παραλάβουμε και ας ελπίσουμε να μην μας απογοητεύσει.

Δημοσ.

Γίνεται όλοι δικηγόροι.... Εάν κάποιο προϊόν στο νετ  το έχει το διαφορετική  τιμή από το κατάστημα το κατάστημα σου δίνει το προϊόν στην τιμή του site δούλευα σε public και το ξέρω από πρώτο χέρι....

• Like 1
Δημοσ.

Ειναι μουφα αυτα...βαζουν οι υπαλληλοι στιγμιαια την ντουπερ χαμηλη τιμη, δεσμευουν οι ιδιοι τα τεμαχια για παρτη τους η ζητανε αποστολη στο σπιτι , παιρνουν αρκετα τμχ και μετα τα μοσχοπουλανε στις αγγελιες. Γιατ σκιζονται να πανε να δουλεψουν εκει?...με 450 ευρω?...για τα τυχερα, εκμεταλευση προσφορων και αυξηση εισοδηματος κανα 1000 αρακι το μηνα ισως και εν γνωσει της εταιρειας ξεστοκαρει αμεσα, εχει ευχαριστημενο το προσωπικο χωρις ικα δωρα αποζημιωσεις..κλπ conspiracy theorist

• Confused 2
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, ELTASSOS είπε

Ειναι μουφα αυτα...βαζουν οι υπαλληλοι στιγμιαια την ντουπερ χαμηλη τιμη, δεσμευουν οι ιδιοι τα τεμαχια για παρτη τους η ζητανε αποστολη στο σπιτι , παιρνουν αρκετα τμχ και μετα τα μοσχοπουλανε στις αγγελιες. Γιατ σκιζονται να πανε να δουλεψουν εκει?...με 450 ευρω?...για τα τυχερα, εκμεταλευση προσφορων και αυξηση εισοδηματος κανα 1000 αρακι το μηνα ισως και εν γνωσει της εταιρειας ξεστοκαρει αμεσα, εχει ευχαριστημενο το προσωπικο χωρις ικα δωρα αποζημιωσεις..κλπ conspiracy theorist

Illuminati 

Δημοσ.

Οποιος εχει παραγγειλει 2 τεμάχια ή θέλει να ακυρώσει την παραγγελεία του, ας μου στείλει ΠΜ γιατι ενδιαφέρομαι.

Ευχαριστώ!!!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Looter είπε

Φίλε μου μην κρίνεις από τα δικά σου δεδομένα. Ο καθένας έχει τα δικά του δεδομένα και ανάγκες που καλύπτει με όσα έχει. Οι προσφορές είναι για όσους τις προλάβουν και δεν έχουν σχέση με ανάγκες...

Φιλικα.

Παλι καλα που υπαρχετε και εσεις και κινειται χρημα στην αγορα

Επεξ/σία από Petrosmou
Δημοσ.
42 λεπτά πριν, doll είπε

Οποιος εχει παραγγειλει 2 τεμάχια ή θέλει να ακυρώσει την παραγγελεία του, ας μου στείλει ΠΜ γιατι ενδιαφέρομαι.

Ευχαριστώ!!!!

Με spread?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...