Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, evilakos! είπε

Το οτι το καθε μαγαζι στους ορους βαζει δικους του κανονες που αντικρουουν την νομοθεσια αυτο δεν συμαινει πως αν το κυνηγησεις με ΓΓΚ δεν θα βγαλεις ακρη. Ασχετα που κανενας απο εμας δεν φτανει σε αυτο το σημειο γιατι μπορει να καταληξεις κ σε δικαστικη οδο για να βρει το δικιο του κ κανενας δεν εχει την ορεξη αυτη.

Γνωστος μου πριν μερικους μηνες ειχε παει να παρει με τον υιο του μια dlsr καμερα. Για την 3400 πηγαν αλλα ο μικρος ειδε στο ραφι μια αλλη nikoν 5300 με vr φακο σε σχεδον ιδια τιμη. Του λεει του πατερα του αυτη θα παρουμε ειναι σχεδον στα ιδια λεφτα. Ο πωλητης ομως που τον φωναξαν το κοιταξε κ τους ειπε λαθος τιμη συγνωμη κ τους δινει την πραγματικη. Ο πατερας δεν μασισε, φωτογραφιζει επιτοπου το ραφι με την τιμη κ αρχισε να κανει φασαρια οτι θελει να το παρει τοσο οσο το ειδε. Να μην το κανω σουπα εφτασε στον υπευθυνο του Κωτσοβολου κ αφου του ελεγαν στην αρχη βλακειες στο τελος του ζητησαν συγνωμη κ του την εδωσαν στην τιμη που το ειχαν γραψει.

Πίστεψε το... Με το ίδιο σκεπτικό αν ξεχάσει κανένα μηδενικό στο τέλος ο υπάλληλος τού εκάστοτε καταστήματος αγοράζεις και τηλεόραση 90% κάτω της τιμής.

Καμία υποχρέωση δεν έχει να σου στείλει η να δεχθεί τα χρήματα σου σε περίπτωση που το κατάστημα κρίνει ότι έχει γίνει λάθος σε τιμή η στοκ. Γέμισε ο τόπος δικηγόρος του καταναλωτή.... Δουλειά κάνει ο άλλος να βγάλει 5€, όχι αγαθοεργία.

• Απαντ. 111
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ έβαλα μια για παραλαβή από Χαϊδάρι και μια με πληρωμή από πιστωτική!! Εξάλλου σε αυτή την τιμή είναι χάρισμα , θα κάνω το ένα δωράκι. Το τι θα πάρουμε βέβαια είναι άλλο θέμα...😂😂

Επεξ/σία από Looter
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, StigmaX είπε

Πίστεψε το... Με το ίδιο σκεπτικό αν ξεχάσει κανένα μηδενικό στο τέλος ο υπάλληλος τού εκάστοτε καταστήματος αγοράζεις και τηλεόραση 90% κάτω της τιμής.

Καμία υποχρέωση δεν έχει να σου στείλει η να δεχθεί τα χρήματα σου σε περίπτωση που το κατάστημα κρίνει ότι έχει γίνει λάθος σε τιμή η στοκ. Γέμισε ο τόπος δικηγόρος του καταναλωτή.... Δουλειά κάνει ο άλλος να βγάλει 5€, όχι αγαθοεργία.

Καταρχας δεν ειναι θεμα τι θελω να πιστεψω εγω κ τι ο καθενας αλλα τι ισχυει νομοθετικα. Εαν ο υπαλληλος κανει λαθος στην ταμπελα τα λαθη πληρωνονται ν2251/1994.

Δημοσ.

Η τιμή ειναι λάθος. Μακάρι να παραλάβουν όλοι.

Αν θελεις μπασο ή αν θελεις να κανεις εντυπωση τα παίρνεις.

Τώρα για χαμηλές, και γενική χρήση .... δεν κάνουν... υπάρχουν στα ιδια λεφτά πολύ καλύτερες επιλογές.

μου άρεσε από kotsovolo η τιμή σε αυτά.

https://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/portable-audio/akoustika/186448-sennheiser-hd-200-pro

https://www.skroutz.gr/s/10531283/Sennheiser-HD-200-Pro.html?from=catspan&keyphrase=hd-200pro

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, avacan23 είπε

Η τιμή ειναι λάθος. Μακάρι να παραλάβουν όλοι.

Αν θελεις μπασο ή αν θελεις να κανεις εντυπωση τα παίρνεις.

Τώρα για χαμηλές, και γενική χρήση .... δεν κάνουν... υπάρχουν στα ιδια λεφτά πολύ καλύτερες επιλογές.

μου άρεσε από kotsovolo η τιμή σε αυτά.

https://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/portable-audio/akoustika/186448-sennheiser-hd-200-pro

https://www.skroutz.gr/s/10531283/Sennheiser-HD-200-Pro.html?from=catspan&keyphrase=hd-200pro

Φίλε μην συγκρίνεις ασύρματα με ενσύρματα.

Έχεις κάτι αντίστοιχο να προτείνεις στα 85 που να είναι και ασύρματο;

• Like 2
Δημοσ.
36 λεπτά πριν, djkokalis είπε

Έριξα κι εγώ μια παραγγελία με την πιστωτική μου σε 6 άτοκες 😋

Thanks TS

Να ξέρεις ότι αν πέσει άκυρο, τα λεφτά σου θα επιστραφούν στην πιστωτική σου επίσης σε 6 δόσεις, όχι μονομιάς.

PS. Έριξα κι εγώ μια παραγγελία να υπάρχει. Αν τελικά προχωρήσουν σε παραδόσεις αλλά αποφασισω να μην τα πάρω εγώ ή κάποιος φίλος μου, θα ενημερώσω εδώ μήπως τα θέλει κάποιος που δεν πρόλαβε :)

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, teacher212 είπε

παιδια  τα ακουστικα του θεματος μπορουν να συνδεθουν σε pc η σε τηλεοραση?

Ναι δουλευουν σε οποια συσκευη αρκει αυτη να υποστηριζει bluetooth τεχνολογια ή ενσυρματα με απλη υποδοχη 3.5

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δε θέλω ν'απογοητεύσω όσους παρήγγειλαν, στο φυλλάδιο πάντως που είχε στείλει ο Κωτσόβολος χθες με προσφορές τα συγκεκριμένα ηχεία τα είχε στα 249Ε.
Μακάρι να παραλάβετε πάντως όσοι παραγγείλατε, πολύ υπερτιμημένα ηχεία, αλλά στη "λάθος" αυτή τιμή είναι μια χαρά!

Επεξ/σία από Vassilis_24
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Thanasis159 είπε

Έριξα και εγώ μια αλλά θεωρώ πως σίγουρα θα είναι λάθος η τιμή. Anyway, τι είχαμε, τι χάσαμε. 

Τωρα την εριξες;

Σε μενα δεν μου εμφανιζει καν την δυνατοτητα αγορας.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μάλλον το πήραν χαμπάρι ... Τώρα δεν εμφανίζει κάν τιμή 

Επεξ/σία από Theon1k
Δημοσ.

Ένα πολύ καλό review από ένα πολύ αξιόπιστο και επιστημονικά καταρτισμένο site.

https://www.rtings.com/headphones/reviews/beats/solo3-wireless

Top είναι τα ακουστικά. Τώρα αν δεν αξίζουν για κάποιους με βάση τις συγκεκριμένες ανάγκες τους είναι άλλο θέμα...

4 λεπτά πριν, Theon1k είπε

Μάλλον το πήραν χαμπάρι ... Τώρα δεν εμφανίζει κάνει τιμή 

Με βάση αρκετά παραδείγματα όπως το Xbox του Γερμανού , αδυνατώ να πιστέψω πως μια αλυσίδα όπως ο Κώτσος δε θα τιμήσει την τιμή. Δικαίωμα του να ρίξει άκυρο ΑΛΛΑ υπάρχουν και καταστήματα που δεν κρύφτηκαν πίσω από όρους.

Και άλλο όταν μιλάμε για καταστήματα που παίζουν με διάφορες μερικών ευρώ για μα βγάλουν ψίχουλα όπως τα skroutzomagaza , και άλλο όταν μιλάμε για την Dixon’s που πουλάει σχεδόν τα πάντα με καπέλο. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω εχω κανει παραγγελια απο εχθες, απο το απογευμα ηταν ανοιχτη η προσφορα, την βρηκα αλλου βεβαια. Ελπιζω να παραλαβουμε η τιμη ειναι σουπερ!

Η καρτα μου εχει χρεωθει ηδη, κ εχει ερθει και μηνυμα επιβεβαιωσης. Θα ενημερωσω για την εξεληξη.

Επεξ/σία από bahamut_zero
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...