robievan Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Ξέρει κανείς αν υπάρχει κάποια νομική υποχρέωση του καταστήματος σε περίπτωση που μας ρίξουν «άκυρο» ;
kajwbtfe Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 23 λεπτά πριν, evilakos! είπε εμενα δεν μου εβγαζε καποιο καταστημα διαθεσιμο, δεν ξερω το γιατι οποτε εκανα κανονικα πληρωμη κ αποστολη στον χωρο μου με χρεωση 3.9€. Αλλα και παλι πιστευω η τιμη ειναι απιστευτη. Οσο για την ποιοτητα ηχου που αναφερετε οντως δεν ειναι ανταξια των 200€ που κοστιζουν γιατι εκει υπαρχουν καλυτερες επιλογες (ομως δεν ειναι και χαλια). Αλλα η αυτονομια τους και η ζευγοποιηση σε συσκευες apple αν ανηκει καποιος σε αυτο το οικοσυστημα τοτε πιστευω πως η τιμη αυτη ειναι πραγματικα συμφερουσα. Ευχαριστω γα την ενημερωση.... Δεν ξέρω που μένεις αλλά Αττική εμένα μου έβγαλε Χαϊδάρι μόνο από Πεντέλη τκ.
ziaba Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 @robievan καμιά αν θέλουν μπορούν να σε γράψουν στα @@ τους
evilakos! Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, kajwbtfe είπε Δεν ξέρω που μένεις αλλά Αττική εμένα μου έβγαλε Χαϊδάρι μόνο από Πεντέλη τκ. Απο Πατρα ειμαι αλλα εβαλα να μου βγαλει ολα τα καταστηματα αφου δεν μου εμφανιζε καποιο κοντα μου κ τελικα δεν μου εμφανησε κανενα. Τλσπ λιγο το κακο. 4 λεπτά πριν, robievan είπε Ξέρει κανείς αν υπάρχει κάποια νομική υποχρέωση του καταστήματος σε περίπτωση που μας ρίξουν «άκυρο» ; Κανονικα βαση νομου ειναι υποχρεωμενοι να τα παραδοσουν οπως ισχυει κ στα μαγαζια, που εαν υπαρχει αναγραφομενη τιμη στο ραφι για ενα προιον κ ας ειναι λαθος εσυ θα το παρεις σε αυτην την τιμη. Περυσι θυμαμαι που ειχε κανει ο κωτσοβολος λαθος τιμης σε macbook εριξε ακυρα αλλα οσο ειχα καταλαβει σε καποιους απο αυτους που ειχαν κανει πληρωμη με αντικαταβολη ή παραλαβη απο το καταστημα. Εγω που ειχα προπληρωσει μου τον εστειλαν απλα αργησαν παρα πολυ, κ οταν ειχα παρει στην εξυπηρετηση πελατων να ρωτησω αν η δικια μου παραγγελια ειχε ακυρωθει ή οχι την επομενη μερα μου ειχαν πει αυτολεξη οχι κυριε ταδε η δικια σας η παραγγελια βλεπω ειναι πληρωμενη κ τρεχει κανονικα.
ctasis Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, evilakos! είπε Απο Πατρα ειμαι αλλα εβαλα να μου βγαλει ολα τα καταστηματα αφου δεν μου εμφανιζε καποιο κοντα μου κ τελικα δεν μου εμφανησε κανενα. Τλσπ λιγο το κακο. Κανονικα βαση νομου ειναι υποχρεωμενοι να τα παραδοσουν οπως ισχυει κ στα μαγαζια, που εαν υπαρχει αναγραφομενη τιμη στο ραφι για ενα προιον κ ας ειναι λαθος εσυ θα το παρεις σε αυτην την τιμη. Περυσι θυμαμαι που ειχε κανει ο κωτσοβολος λαθος τιμης σε macbook εριξε ακυρα αλλα οσο ειχα καταλαβει σε καποιους απο αυτους που ειχαν κανει πληρωμη με αντικαταβολη ή παραλαβη απο το καταστημα. Εγω που ειχα προπληρωσει μου τον εστειλαν απλα αργησαν παρα πολυ, κ οταν ειχα παρει στην εξυπηρετηση πελατων να ρωτησω αν η δικια μου παραγγελια ειχε ακυρωθει ή οχι την επομενη μερα μου ειχαν πει αυτολεξη οχι κυριε ταδε η δικια σας η παραγγελια βλεπω ειναι πληρωμενη κ τρεχει κανονικα. "Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ δεν υποχρεούται σε καμία περίπτωση με βάση την αρχή της καλής πίστης και τις συνήθειες των συναλλαγών, να αποδεχθεί παραγγελία και να συνάψει πώληση προϊόντων ή υπηρεσιών, που εμφανίζονται στο ηλεκτρονικό κατάστημα, λόγω τυπογραφικού ή μηχανογραφικού λάθους, με τιμή εσφαλμένη δηλαδή διαφορετική από την ισχύουσα με βάση την τιμολογιακή πολιτική της για το εν λόγω χρονικό διάστημα. " Από το site τους, το οποίο και αποδέχεσαι στο τελευταίο στάδιο της παραγγελίας... Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2018 από ctasis 1 1
alexakos89 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 πιστεύω αν πληρώσει κάποιος με κάρτα είναι μικρές οι πιθανότητες του άκυρου.
thodoris20s Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Έκανα και γω μια παραγγελία με πιστωτική. Για να δούμε
Kenny McCormick Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) θα παραλάβουμε όλοι Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2018 από Kenny McCormick 2
evilakos! Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 9 λεπτά πριν, ctasis είπε "Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ δεν υποχρεούται σε καμία περίπτωση με βάση την αρχή της καλής πίστης και τις συνήθειες των συναλλαγών, να αποδεχθεί παραγγελία και να συνάψει πώληση προϊόντων ή υπηρεσιών, που εμφανίζονται στο ηλεκτρονικό κατάστημα, λόγω τυπογραφικού ή μηχανογραφικού λάθους, με τιμή εσφαλμένη δηλαδή διαφορετική από την ισχύουσα με βάση την τιμολογιακή πολιτική της για το εν λόγω χρονικό διάστημα. " Από το site τους, το οποίο και αποδέχεσαι στο τελευταίο στάδιο της παραγγελίας... Το οτι το καθε μαγαζι στους ορους βαζει δικους του κανονες που αντικρουουν την νομοθεσια αυτο δεν συμαινει πως αν το κυνηγησεις με ΓΓΚ δεν θα βγαλεις ακρη. Ασχετα που κανενας απο εμας δεν φτανει σε αυτο το σημειο γιατι μπορει να καταληξεις κ σε δικαστικη οδο για να βρει το δικιο του κ κανενας δεν εχει την ορεξη αυτη. Γνωστος μου πριν μερικους μηνες ειχε παει να παρει με τον υιο του μια dlsr καμερα. Για την 3400 πηγαν αλλα ο μικρος ειδε στο ραφι μια αλλη nikoν 5300 με vr φακο σε σχεδον ιδια τιμη. Του λεει του πατερα του αυτη θα παρουμε ειναι σχεδον στα ιδια λεφτα. Ο πωλητης ομως που τον φωναξαν το κοιταξε κ τους ειπε λαθος τιμη συγνωμη κ τους δινει την πραγματικη. Ο πατερας δεν μασισε, φωτογραφιζει επιτοπου το ραφι με την τιμη κ αρχισε να κανει φασαρια οτι θελει να το παρει τοσο οσο το ειδε. Να μην το κανω σουπα εφτασε στον υπευθυνο του Κωτσοβολου κ αφου του ελεγαν στην αρχη βλακειες στο τελος του ζητησαν συγνωμη κ του την εδωσαν στην τιμη που το ειχαν γραψει. 1
Petrosmou Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Μας εχει φαει ο υπερκαταναλωτισμος. Βλεπω ατομα που απλα και μονο που βλεπουν προσφορα και δεν υπαρχει η αναγκη ριχνουν παραγγελιες αβερτα, και στο τελος μενουν στο συρταρι. 2 2
fytotech Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Τα συγκεκριμένα είναι σούπερ προσφορά λόγω μεγάλης αρχικής τιμής αλλά άχρηστα ακουστικά. Σε κοντινή τιμή και κατά πολύ καλύτερα τα Jaybird X2 πχ που δεν είναι το τελευταίο μοντέλο της εταιρείας κι έχουν μείωση τιμής. Edit: Ψάχνοντας βρήκα τα X2 κοντά στα 60€ χωρίς μεταφορικά. Ούτε καν να σκεφτείτε τα beats μπροστά τους. Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2018 από fytotech
nickmanak Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 11 λεπτά πριν, Petrosmou είπε Μας εχει φαει ο υπερκαταναλωτισμος. Βλεπω ατομα που απλα και μονο που βλεπουν προσφορα και δεν υπαρχει η αναγκη ριχνουν παραγγελιες αβερτα, και στο τελος μενουν στο συρταρι. Πληρωνουν οι μπαμπαδες τους! 1
ctasis Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, Petrosmou είπε Μας εχει φαει ο υπερκαταναλωτισμος. Βλεπω ατομα που απλα και μονο που βλεπουν προσφορα και δεν υπαρχει η αναγκη ριχνουν παραγγελιες αβερτα, και στο τελος μενουν στο συρταρι. Πως ξέρεις εσύ τις ανάγκες του καθενός? Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2018 από ctasis
stavag Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Σε αυτή την τιμή βγαίνουν και αυτά https://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/portable-audio/akoustika/161114-marley-midnight με εκπληκτικό μπάσο και πολύ καλή ποιότητα κατασκευής
downhill Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, matrixxx είπε Aυτο συμβαινει οταν εχουν ηδη "κλεισει" τα διαθεσιμα αποθεματα του καθε υποκαταστηματος, αλλοι με παραγγελιες. Όχι απαραίτητα, αυτό συμβαίνει και αν βάλεις κάποια περιοχή που δεν έχει σε κοντινή απόσταση κατάστημα με διαθεσιμότητα. Στο Χαιδάρι δείχνει ακόμα διαθέσιμο. Σε παρόμοια τιμή βγαίνουν και από αμαζον τα AKG Y50BTBLK Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2018 από downhill
Προτεινόμενες αναρτήσεις