Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Istros είπε

Εσείς μας δουλεύετε εδώ μέσα.Για όλους σας είναι τέλειο δεν έχει παρουσιάσει το παραμικρό κόλλημα.Να στείλετε γράμμα στην apple να καταργήσει τον κωδικό.Ετσι και αλλιώς άχρηστος είναι αφού η μούρη σας,σας βγάζει ασπροπροσωπους .

Εντάξει κάπου εδώ τελειώνουν τα "επιχειρήματα" σου και αρχίζει το παραλλήρημα με το τι πρέπει να κάνω εγώ κατά τη γνώμη σου με τη δική μου συσκευή. Αν σε ενοχλεί τόσο που το face id δουλεύει αρκετά καλά και δεν έχω αντιμετωπίσει προβλήματα, λυπάμαι δεν μπορώ να σε βοηθήσω. 

Εγώ έχω περιγράψει εδώ πέρα την προσωπική μου χρήση, μίλησα για πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα κι εσύ μου λες για γράμμα στην Apple και ασπροπρόσωπους. Ό,τι να ναι.

Μετά μιλάς και για επίπεδο (σε άλλα θέματα) τρομάρα σου.

Επεξ/σία από D.Luffy
  • Like 3
  • Απαντ. 120
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.
24 minutes ago, panathatube said:

Εντάξει. Δουλεύει πάντα άψογα δεν χρειάζεται να σαρώνεις με το δάκτυλο και δεν χρειάζεται να κοιτάς την οθόνη. Δηλαδή δε χρειάζεται να το σηκώσεις από το τραπέζι για ξεκλείδωμα... Okaaaay.

Τα συμπερασμα σου θυμίζει λίγο το ανέκδοτο με το ...ενυδρείο... 😛  

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, Istros είπε

Όλα τα συστήματα έχουν κάποιο ποσοστό αποτυχίας ειδικά αυτα που είναι με βιομετρικά χαρακτηριστικά.

Είπε κανείς εδώ μέσα ότι δεν έχει ποσοστό αποτυχίας το face id? Φυσικά και μου έχει τύχει να μην με αναγνωρίσει με την πρώτη όπως μου έχει τύχει και με το fp sensor. Όταν λέω ότι δεν έχω αντιμετωπίσει προβλήματα εννοώ κατά την γενική χρήση που κάνω σε σχέση με τις fp συσκευές που είχα στο παρελθόν.

Και όσο αναφορά το πρωινό, η ερώτηση σου απευθυνόταν σε μένα προσωπικά και σου απάντησα. Δεν ξέρω τι κάνει ο κάθε μεθυσμένος που έχει πρηστεί η μούρη του και ταυτόχρονα έχει ξεχάσει τον κωδικό πρόσβασης.

Επεξ/σία από D.Luffy
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, logistoulis είπε

ο κωδικός πάντα υπάρχει έτσι κι αλλιώς, αν σου χαλάσει ο όποιος αισθητήρας (απότυπωμα ή φάτσα) θα αχρηστευθεί το κινητο; 

αν σου χαλάσει η οθόνη και έτσι κι αλλιώς δεν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και τότε ούτε κωδικό ούτε τίποτα δεν μπορείς να κάνεις.. δεν είναι καθόλου παράλογο που υπάρχει και η επιλογή ξεκλειδώματος μέσω οθόνης σε κάθε περίπτωση αφού είναι το πιο βασικό εξάρτημα της συσκευής και χωρίς αυτή δεν έχει συσκευή (επίσης είναι ένας τρόπος αν το δίνεις σε άλλον)

Δηλαδή τόσα χρόνια που δεν είχαμε face id και ξεκλειδωναμε με τον κωδικό χαροπαλευαμε!!!

43 λεπτά πριν, D.Luffy είπε

Εντάξει κάπου εδώ τελειώνουν τα "επιχειρήματα" σου και αρχίζει το παραλλήρημα με το τι πρέπει να κάνω εγώ κατά τη γνώμη σου με τη δική μου συσκευή. Αν σε ενοχλεί τόσο που το face id δουλεύει αρκετά καλά και δεν έχω αντιμετωπίσει προβλήματα, λυπάμαι δεν μπορώ να σε βοηθήσω. 

Εγώ έχω περιγράψει εδώ πέρα την προσωπική μου χρήση, μίλησα για πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα κι εσύ μου λες για γράμμα στην Apple και ασπροπρόσωπους. Ό,τι να ναι.

Μετά μιλάς και για επίπεδο (σε άλλα θέματα) τρομάρα σου.

Σε όλους παρουσιάζει πρόβλημα εκτός από σας που είστε μέλη του φόρουμ.Αλλο ένα συν στο να είσαι μέλος του insomnia.Γιαυτο το αγαπαμε

1 ώρα πριν, Hetfield είπε

Ποτε ξεκινησε να δουλευει σωστα το αποτυπωμα;

Απο τις πρωτες συσκευες Android που ειχαν το FP sensor ηταν το Samsung Galaxy 5 (το οποιο το ειχα στην κατοχη μου) και δεν δουλευε σχεδον ποτε σωστα, την ιδια ωρα το iphone 5S δουλευε απροβληματιστα τις περισσοτερες φορες (αν δεν ειχες βρεγμενα χερια προφανως).

Συμφωνω οτι τον μεσο καταναλωτη δεν τον ενδιαφερει το πως και γιατι δουλευει κατι.

Αλλα ειμαστε σε τεχνολογικο φορουμ, φυσικα και θα συζητησουμε γιατι κατι δουλευει ή δεν δουλευει σωστα ;)

Θα σου κανω μια ερωτηση.

Το εχεις δοκιμασει ποτε ή τζαμπα σχολιαζουμε; Το να μου στελνεις links με αποψεις που δεν ειναι δικες σου δεν μου λεει κατι.

Προφανως κι αν φοραω κρανος ή τα μαλλια μου καλυπτουν τα φυσικα μου χαρακτηριστικα δεν θα δουλεψει σωστα.

Οπως επισης δεν θα δουλεψει σωστα το TouchID αν κολησω ενα αυτολολητο πανω στον σενσορα.

Οπως επισης ειναι προφανες οτι η γη δεν ειναι επιπεδη κι ο ηλιος δεν ανατελει απο δυτικα.

Εσύ σχολιάζεις μόνο όσα έχεις δοκιμάσει?Τότε γιατί σχολιάζεις τσάμπα τον αισθητήρα της mediatek?

Επεξ/σία από Istros
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
29 λεπτά πριν, Istros είπε

Σε όλους παρουσιάζει πρόβλημα εκτός από σας που είστε μέλη του φόρουμ.Αλλο ένα συν στο να είσαι μέλος του insomnia.Γιαυτο το αγαπαμε

Το σε "ολους παρουσιάζει πρόβλημα" είναι ένα δικό σου αυθαίρετο συμπέρασμα. Το ότι υπάρχει failure rate στην αναγνώριση, δεν το αμφισβητεί κανείς. Εμείς περιγράφουμε τη δική μας εμπειρία.

Τώρα αν εσύ θες οπωσδήποτε να σου πω ότι το face id μου παρουσιάζει πρόβλημα, δεν ξέρω :lol:. Πιο πολύ για κάποιο ψυχολογικό κόμπλεξ μου μοιάζει. Παρόλα αυτά, μου έχει τύχει να μην με αναγνωρίσει με την πρώτη σε σπάνιες περιπτώσεις (όπως και με τις fp συσκευές άλλωστε). 

Το να θέλεις να σου πω ότι πχ εμένα δεν με αναγνωρίζει το πρωί, μόνο και μόνο επειδή υπάρχουν άλλα άτομα που δεν τους αναγνωρίζει, με συγχωρείς αλλά αυτό είναι εντελώς παρανοϊκό και θα πρέπει μάλλον να το κοιτάξεις λίγο.   

Επεξ/σία από D.Luffy
  • Like 3
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, D.Luffy είπε

Το σε "ολους παρουσιάζει πρόβλημα" είναι ένα δικό σου αυθαίρετο συμπέρασμα. Το ότι υπάρχει failure rate στην αναγνώριση, δεν το αμφισβητεί κανείς. Εμείς περιγράφουμε τη δική μας εμπειρία.

Τώρα αν εσύ θες οπωσδήποτε να σου πω ότι το face id μου παρουσιάζει πρόβλημα, δεν ξέρω :lol:. Πιο πολύ για κάποιο ψυχολογικό κόμπλεξ μου μοιάζει. Παρόλα αυτά, μου έχει τύχει να μην με αναγνωρίσει με την πρώτη σε σπάνιες περιπτώσεις (όπως και με τις fp συσκευές άλλωστε). 

Το να θέλεις να σου πω ότι πχ εμένα δεν με αναγνωρίζει το πρωί, μόνο και μόνο επειδή υπάρχουν άλλα άτομα που δεν τους αναγνωρίζει, με συγχωρείς αλλά αυτό είναι εντελώς παρανοϊκό και θα πρέπει μάλλον να το κοιτάξεις λίγο.   

Δεν έχω την απαίτηση να μου πεις τίποτα.Απλα σου παρέθεσα το link για να δεις ότι υπάρχουν και αστοχίες όπως σε όλα τα συστήματα.Αυτο που λες ότι έχει τύχει να μη σ' αναγνωρίζει με την πρώτη σε σπάνιες περιπτώσεις, είναι πιο λογικό.

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, Istros είπε

Δεν έχω την απαίτηση να μου πεις τίποτα.Απλα σου παρέθεσα το link για να δεις ότι υπάρχουν και αστοχίες όπως σε όλα τα συστήματα.Αυτο που λες ότι έχει τύχει να μη σ' αναγνωρίζει με την πρώτη σε σπάνιες περιπτώσεις, είναι πιο λογικό.

Δεν χρειάζεται να μας παραθέσεις links για να μας αποδείξεις ότι πρόκειται για μια τεχνολογία που όπως σε όλες τις άλλες, υπάρχουν failure rates. Αυτό είναι αυτονόητο.

Αυτό που δεν είναι λογικό είναι να λες ότι όλοι έχουν πρόβλημα. Με αυτή τη λογική επειδή κανένα σύστημα και κανένα προιόν δεν είναι problem-free, να βγούμε τότε και να πούμε ότι τα πάντα είναι προβληματικά και όλοι έχουν πρόβλημα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για μένα είναι άχρηστο το face id αν και το έχω στων 120€ κινητό μου και δουλεύει μια χαρά εκτός από το σκοτάδι. 

Εγώ θέλω να ανοίγω το κινητό χωρίς να το κοιτάω όταν είναι δίπλα στο γραφείο μου και χωρίς να το σηκώνω. 

Αυτό δε με βολεύει καθόλου όπως και το fingerprint πίσω 

Επεξ/σία από adi32
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, Istros είπε

Είσαι από τους τυχερούς,άλλοι χτενίζονται πρώτα για να ξεκλειδώσει.

Άντε τώρα να χεις πιει κανα-δεκα ποτά και το πρωί να μη σ' αναγνωρίζει ούτε το face id της apple και να μη θυμάσαι ούτε τον κωδικό και να δω πως θα το ξεκλειδώσεις.

https://amp.slate.com/technology/2018/07/iphone-face-id-struggles-to-recognize-people-in-the-morning.html?via=gdpr-consent

Και ακόμα δεν ξέρουμε τι γίνεται με αυτές που βαζουν 10 κιλα στόκο στο πρόσωπό τους, ενεργοποιούν το face id οταν πανε στο club και την αλλη μερα που ξεβάφονται ... βλεπουν μήνυμα οτι το iphone είναι κλεμμένο και πρέπει να το επιστρέψουν στον νόμιμο κάτοχο.

Επεξ/σία από jp77s
Δημοσ.
Στις 9/9/2018 στις 3:31 ΜΜ, Tokyo είπε

Όπως και να χει είναι από τα πιο useless features ούτε ένα άτομο στη ζωή μου δεν έχω δει να το χρησιμοποιεί είτε εδώ είτε σε τόσες χώρες έξω. Ακόμα και στα σταρμπακς (το στέκι των iDiots aka apple fanboys) δεν έχω δει να το χρησιμοποιεί κανείς. 

Χαχαχαχα.   Δεν μπόρεσες να το δεις γιατί απλά δεν φαίνεται όταν κάποιος το έχει enable ... :) :) :)   😂😂😂😂😂😁😁

Δημοσ.
9 minutes ago, OLDjunior said:

Χαχαχαχα.   Δεν μπόρεσες να το δεις γιατί απλά δεν φαίνεται όταν κάποιος το έχει enable ... :) :) :)   😂😂😂😂😂😁😁

Εννοεί ότι δεν είδε κάποιον να σηκώνεται απ' το τραπέζι να πάει κοντά στην πόρτα για να έχει φως, κρατώντας το κινητό με τα 2 χέρια για να μην κουνηθεί, κοιτάζοντάς το παγερά, με βλέμμα φωτογραφίας ταυτότητας. Οπότε σου λέει...  δεν χρησιμοποιούν Face ID εδώ...  🤣

• Like 1
Δημοσ.
36 λεπτά πριν, CheOnWeb είπε

Εννοεί ότι δεν είδε κάποιον να σηκώνεται απ' το τραπέζι να πάει κοντά στην πόρτα για να έχει φως, κρατώντας το κινητό με τα 2 χέρια για να μην κουνηθεί, κοιτάζοντάς το παγερά, με βλέμμα φωτογραφίας ταυτότητας. Οπότε σου λέει...  δεν χρησιμοποιούν Face ID εδώ...  🤣

Μην το λες , μην το λες 

Δημοσ.

Το face id ειναι ο χειροτερος τροπος να ξεκλειδωσεις ενα τηλεφωνο.

Πρεπει σχεδον παντα να το σηκωνεις αλλιως αν το εχεις πχ στο γραφειο και καθεσαι δεν γινεται πρεπει η καμερα να σε δει. Πολλες φορες το εχω στην τσεπη και απλα πατωντας το κουμπι βλεπω αν εχω ειδοποιησεις ωρα κτλ. Αλλα μια ζωη χαζομαρες εκανε η apple δεν θα αλλαξει τωρα.

Μικρες οθονες 4" ελεγαν ειναι το ιδανικο.Τελικα βγαζουν φετος και 6.5"

Αθλιο notch εβαλε που σε κρυβει περιεχομενο σε οτι κανεις και αν το κρυψεις εχεις μια οθονουλα κατω των 5"

Τα apple κινητα δουλευουν αψογα και με 512mb ram. Τελικα και με 2gb ram μολις προσθεσαν λιγα πραγματα ολο κολληματα ειναι και τα reload στο safari ειναι απιστευτα πολλα

Αudio jack εβγαλε 

Εχει το χαζο lighting που ολος ο κοσμος δουλευει micro usb η type c προφανως φορτιζουν πιο αργα απο οτι αλλο κινητο υπαρχει

Μεχρι προπερσι εβαζαν 32gb βασικο μοντελο οταν οι αλλοι εδιναν 64 και φετος 128 χωρις να εβγαζε 64 αλλα 128 με 250 ευρω παραπανω ενω μια καρτα μνημης 200gb εχει 45 ευρω. Δηλαδη πολυαγε τα 96gb 200 ευρω.Τωρα εχει βασικη 64 και μετα παμε στα 256 με +250 ευρω προφανως δεν βγαζει 128 που θα βολευετε τους παντες ωστε να αρμεξει απο τα 256(Ειπαμε μια καρτα 200gb εχει 45 ευρω με 100mb write/speed)

Ολες οι εταιριες εβγαζαν dual sim εδω και 10 χρονια. Φετος θα βγαλει και η καημενη apple

Μπορω να γραψω 100 πραγματα αλλα πιασατε το point μου

Δεν μιλαω για τα κερδη που δεν με νοιαζουν καθολου αλλα τα κολληματα και το αρμεγμα που γινεται ολα αυτα τα χρονια. Αλλα βλεπει ο κοσμος απο 24% εχει πεσει στο 11% και ολο και πεφτει πιο κατω.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
13 hours ago, Arkin said:

Το face id ειναι ο χειροτερος τροπος να ξεκλειδωσεις ενα τηλεφωνο.

Πρεπει σχεδον παντα να το σηκωνεις αλλιως αν το εχεις πχ στο γραφειο και καθεσαι δεν γινεται πρεπει η καμερα να σε δει. Πολλες φορες το εχω στην τσεπη και απλα πατωντας το κουμπι βλεπω αν εχω ειδοποιησεις ωρα κτλ. Αλλα μια ζωη χαζομαρες εκανε η apple δεν θα αλλαξει τωρα.

Ενώ στο Χ δεν μπορείς να δεις την ώρα και αν έχεις ειδοποιήσεις χωρίς να το σηκώσεις ε; 

Και μετά απορείτε όταν σας τη λέμε! ;) 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...