logistoulis Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 8 λεπτά πριν, D.Luffy είπε Εσύ το χειρίζεσαι συνήθως κοιτώντας αλλού? πάμπολες φορές
D.Luffy Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, logistoulis είπε πάμπολες φορές Μάλιστα.
logistoulis Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, D.Luffy είπε Μάλιστα. όταν οδηγείς ή θες να το ξεκλειδώσεις για να το δώσεις σε κάποιον άλλον ή άμα μιλάς με κάποιον και δεν θες να βάλεις ξαφνικά το κινητό στη φάτσα σου δεν είναι καλύτερο το αποτύπωμα όπου το ξεκλείδωμα γίνεται ήδη από την τσέπη σου; θα λέμε τα αυτονόητα..; 1
Istros Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, D.Luffy είπε Είμαι σίγουρος ότι αν ψάξουμε να βρούμε για ειδικές περιστάσεις, θα υπάρχουν και άτομα που αντιμετωπίζουν πρόβλημα με το fp. Και στην δική μου περίπτωση με το S8 στο οποίο δεν χρησιμοποιούσα το fp sensor επειδή δεν με βόλευε η θέση του, τι θα γινόταν αν ξεχνούσα τον κωδικό ξεκλειδώματος? Δεν μου λέει κάτι το άρθρο που παρέθεσες. Το face id είναι ίσως η καλύτερη υλοποίηση μέχρι τώρα,αλλά έχει και αυτό τα προβλήματα του.Μην το παρουσιάζετε σαν το τέλειο.Εαν ήταν τόσο τέλειο δεν θα έβαζε επιλογή ξεκλειδωματος με κωδικό η apple. 24 λεπτά πριν, billdanos είπε Θα σου πρότεινα να σώσεις ο,τι μπορείς από την αξιοπιστία σου εδώ μέσα αν θέλεις να συζητάμε σοβαρά. Εκτός αν ζήλεψες τη "δόξα" του Federer οπότε να μας το πεις για να μην κουραζόμαστε... Ούτε για δόξα πάω ούτε για φήμη.Εχουμε δει ποιο είναι το επίπεδο μερικών εδώ μέσα.Ευτυχως αποτελούν μειοψηφία.
logistoulis Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Istros είπε Το face id είναι ίσως η καλύτερη υλοποίηση μέχρι τώρα,αλλά έχει και αυτό τα προβλήματα του.Μην το παρουσιάζετε σαν το τέλειο.Εαν ήταν τόσο τέλειο δεν θα έβαζε επιλογή ξεκλειδωματος με κωδικό η apple. ο κωδικός πάντα υπάρχει έτσι κι αλλιώς, αν σου χαλάσει ο όποιος αισθητήρας (απότυπωμα ή φάτσα) θα αχρηστευθεί το κινητο; αν σου χαλάσει η οθόνη και έτσι κι αλλιώς δεν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και τότε ούτε κωδικό ούτε τίποτα δεν μπορείς να κάνεις.. δεν είναι καθόλου παράλογο που υπάρχει και η επιλογή ξεκλειδώματος μέσω οθόνης σε κάθε περίπτωση αφού είναι το πιο βασικό εξάρτημα της συσκευής και χωρίς αυτή δεν έχει συσκευή (επίσης είναι ένας τρόπος αν το δίνεις σε άλλον) Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2018 από logistoulis
D.Luffy Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, logistoulis είπε όταν οδηγείς ή θες να το ξεκλειδώσεις για να το δώσεις σε κάποιον άλλον ή άμα μιλάς με κάποιον και δεν θες να βάλεις ξαφνικά το κινητό στη φάτσα σου δεν είναι καλύτερο το αποτύπωμα όπου το ξεκλείδωμα γίνεται ήδη από την τσέπη σου; θα λέμε τα αυτονόητα..; Δεν χρειάζεται να βάλεις στην φάτσα σου το κινητό για να δουλέψει το face id. Μπορεί να δουλέψει και υπό γωνία (λίγο περιορισμένη φυσικά). Επίσης δεν χρειάζεται να το κοιτάς. Υπάρχει επιλογή στα settings. Τώρα αν θες να το ξεκλειδώνεις από την τσέπη σου, πάσο. Το face id προφανώς δεν σε καλύπτει σε αυτή την περίπτωση. Εμένα που χρησιμοποιώ sleeve θήκες για παράδειγμα, με βολεύει καλύτερα το face id εφόσον πρέπει να βγάλω πρώτα την συσκευή από την θήκη.
logistoulis Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, D.Luffy είπε Δεν χρειάζεται να βάλεις στην φάτσα σου το κινητό για να δουλέψει το face id. Μπορεί να δουλέψει και υπό γωνία (λίγο περιορισμένη φυσικά). Επίσης δεν χρειάζεται να το κοιτάς. Υπάρχει επιλογή στα settings. Τώρα αν θες να το ξεκλειδώνεις από την τσέπη σου, πάσο. Το face id προφανώς δεν σε καλύπτει σε αυτή την περίπτωση. Εμένα που χρησιμοποιώ sleeve θήκες για παράδειγμα, με βολεύει καλύτερα το face id εφόσον πρέπει να βγάλω πρώτα την συσκευή από την θήκη. οκ, αλλά εγώ πολύ συχνά το ξεκλειδώνω αρκετά μακριά από το κεφάλι μου (και η οθόνη μένει ανοικτή μόνιμα δεν σβήνει μετά από sec) , δηλαδή το ανοίγω με τη λογική που ανοίγω την τηλεόραση ας πούμε και την αφηνώ ανοικτή.. δεν θα το ανοίξω για να δω κατι εκείνη την ώρα και θα κλεισει αλλά για να βλέπω γενικά εκείνη την ώρα που μπορώ πράγματα γιατί πέρα από το led και προφανώς τις κλήσεις , για λόγους ιδιωτικότητας, δεν ανάβει τίποτα με σβηστή οθόνη και δεν βλέπω κανένα μήνυμα. οπότε όταν το ανάβω απλά το ανάβω και μένει έτσι.. διαφορετική χρήση αν θες.. sleeve θήκες πχ δεν θα μπορούσα με τίποτα να χρησιμοποιήσω, ούτε στυλ σημειωματάριο κτλ.. θέλω άμεση πρόσβαση Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2018 από logistoulis
D.Luffy Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, Istros είπε Το face id είναι ίσως η καλύτερη υλοποίηση μέχρι τώρα,αλλά έχει και αυτό τα προβλήματα του.Μην το παρουσιάζετε σαν το τέλειο.Εαν ήταν τόσο τέλειο δεν θα έβαζε επιλογή ξεκλειδωματος με κωδικό η apple. Ούτε για δόξα πάω ούτε για φήμη.Εχουμε δει ποιο είναι το επίπεδο μερικών εδώ μέσα.Ευτυχως αποτελούν μειοψηφία. Ρε Istros με δουλεύεις τώρα? Πριν δεν είπα ότι το face id δεν είναι πανάκεια για κάθε χρήση? Από που βγάζεις το ριμάδι το συμπέρασμα ότι παρουσιάζω το face id ως τέλειο??? Θα μας τρελάνετε εδώ μέσα. Μήπως άλλοι προσπαθούν να παρουσιάσουν το fp ως την τέλεια λύση?? Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2018 από D.Luffy 1
Hetfield Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 27 minutes ago, logistoulis said: το θέμα είναι πώς το καλύτερο πράγμα είναι το αποτύπωμα.- και το μόνο που έχει νόημα είναι να υπάρχει κάτω από την οθόνη, όλα τα άλλα είναι παπάτζες και σπατάλη πόρων.. Αυτο δεν προκυπτει απο πουθενα, παρα μονο ειναι η προσωπικη σου αποψη. 3 χρονια πορευομαι με TouchID και καποιες φορες εχει κι αυτο τα θεματακια του, εν αντιθεσει με το FaceID που οσες φορες το δοκιμασα με εβγαλε ασπροπροσωπο.
panathatube Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, paredwse είπε Δεν έχω διαπιστώσει να μη δουλεύει σωστά το FaceID, έχεις προσωπική άποψη ή απλώς γράφεις τι νομίζεις; Τώρα βέβαια που διαβάζω ότι πρέπει "κοιτάς πάντα την οθόνη και μετά να σαρώνεις και με το δάκτυλο για να ξεκλειδώσει το μηλαράκι", αντιλαμβάνομαι ότι μόνο από διηγήσεις άλλων έχεις ακουστά το FaceID του iPhone X. Γιατί ούτε να κοιτάς πάντα την οθόνη χρειάζετα, ούτε σάρωση χρειάζεται μετά. Δεν πειράζει, άλλη φορά. Εντάξει. Δουλεύει πάντα άψογα δεν χρειάζεται να σαρώνεις με το δάκτυλο και δεν χρειάζεται να κοιτάς την οθόνη. Δηλαδή δε χρειάζεται να το σηκώσεις από το τραπέζι για ξεκλείδωμα... Okaaaay. Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2018 από panathatube 1
logistoulis Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, Hetfield είπε Αυτο δεν προκυπτει απο πουθενα, παρα μονο ειναι η προσωπικη σου αποψη. 3 χρονια πορευομαι με TouchID και καποιες φορες εχει κι αυτο τα θεματακια του, εν αντιθεσει με το FaceID που οσες φορες το δοκιμασα με εβγαλε ασπροπροσωπο. αν το πάμε έτσι μπορούμε να πούμε ότι έχεις μικρότερο δείγμα φυσικά και το αποτύπωμα δεν είναι τέλειο, όμως δεν μπορούμε να πούμε ότι σήμερα που μιλάμε είναι σε γενικές γραμμές δεν είναι απροβλημάτιστο Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2018 από logistoulis
D.Luffy Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 6 λεπτά πριν, logistoulis είπε οκ, αλλά εγώ πολύ συχνά το ξεκλειδώνω αρκετά μακριά από το κεφάλι μου (και η οθόνη μένει ανοικτή μόνιμα δεν σβήνει μετά από sec) , δηλαδή το ανοίγω με τη λογική που ανοίγω την τηλεόραση ας πούμε και την αφηνώ ανοικτή.. δεν θα το ανοίξω για να δω κατι εκείνη την ώρα και θα κλεισει αλλά για να βλέπω γενικά εκείνη την ώρα που μπορώ πράγματα γιατί πέρα από το led και προφανώς τις κλήσεις , για λόγους ιδιωτικότητας, δεν ανάβει τίποτα με σβηστή οθόνη και δεν βλέπω κανένα μήνυμα. οπότε όταν το ανάβω απλά το ανάβω και μένει έτσι.. διαφοερετική χρήση αν θες.. Ναι οκ, δεκτό.
Istros Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, D.Luffy είπε Ή τρολάρεις ή αστειεύεσαι. Σιγά μη χρειάζεται πρώτα να κάνω μπάνιο, να ξυριστώ και να βάλω κρέμα. Δεν ξέρω για κρεμουλα αλλά για το ξύρισμα μην παίρνεις και όρκο.Καλυτερα να θυμάσαι τον κωδικό https://amp.businessinsider.com/we-tried-fool-the-iphone-x-face-id-by-shaving-no-beard-2017-10
D.Luffy Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, panathatube είπε Δηλαδή δε χρειάζεται να το σηκώσεις από το τραπέζι για ξεκλείδωμα... Okay. Για την δική μου χρήση, αυτό είναι το μοναδικό μειονέκτημα που αντιμετωπίζω. 3 λεπτά πριν, Istros είπε Δεν ξέρω για κρεμουλα αλλά για το ξύρισμα μην παίρνεις και όρκο.Καλυτερα να θυμάσαι τον κωδικό https://amp.businessinsider.com/we-tried-fool-the-iphone-x-face-id-by-shaving-no-beard-2017-10 Εν τέλει τι ακριβώς προσπαθείς να αποδείξεις? Ότι το face id δεν είναι απροβληματιστο? Ότι δεν κάνει για όλες τις χρήσεις? Γιατί το ίδιο ισχύει και με το fp sensor. Προσωπικά ποτέ δεν είχα πρόβλημα με το ξύρισμα και τον κωδικό μου τον θυμάμαι πάντα. Πλάκα μου κάνεις τώρα? Τόσο απεγνωσμένος είσαι στο να μου αποδείξεις ότι το face id μπορεί να μη λειτουργήσει? Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2018 από D.Luffy 1
Istros Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 9 λεπτά πριν, D.Luffy είπε Ρε Istros με δουλεύεις τώρα? Πριν δεν είπα ότι το face id δεν είναι πανάκεια για κάθε χρήση? Από που βγάζεις το ριμάδι το συμπέρασμα ότι παρουσιάζω το face id ως τέλειο??? Θα μας τρελάνετε εδώ μέσα. Μήπως άλλοι προσπαθούν να παρουσιάσουν το fp ως την τέλεια λύση?? Εσείς μας δουλεύετε εδώ μέσα.Για όλους σας είναι τέλειο δεν έχει παρουσιάσει το παραμικρό κόλλημα.Να στείλετε γράμμα στην apple να καταργήσει τον κωδικό.Ετσι και αλλιώς άχρηστος είναι αφού η μούρη σας,σας βγάζει ασπροπροσωπους . 2 λεπτά πριν, D.Luffy είπε Για την δική μου χρήση, αυτό είναι το μοναδικό μειονέκτημα που αντιμετωπίζω. Εν τέλει τι ακριβώς προσπαθείς να αποδείξεις? Ότι το face id δεν είναι απροβληματιστο? Ότι δεν κάνει για όλες τις χρήσεις? Γιατί το ίδιο ισχύει και με το fp sensor. Όλα τα συστήματα έχουν κάποιο ποσοστό αποτυχίας ειδικά αυτα που είναι με βιομετρικά χαρακτηριστικά.Εκτος και αν αγοράσεις κάποιον εξειδικευμένο για επαγγελματικη χρήση που μειώνεται το ποσοστό αστοχίας.Σε σας η apple έφτιαξε το τέλειο.Ειλικρινα απορώ γιατί δεν τον πουλαει σε καμία εταιρεία που ειδικεύεται σε συστήματα ασφαλείας να κονομησει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα