boulevar Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 5 λεπτά πριν, UsualSuspect__ είπε Στο S9 πάντως το fingerprint δεν με έχει απογοητεύσει μια φορά. Ούτε μια αστοχία. Για το 8 δεν ξέρω. Το 8 εκτος του οτι ηταν σε χαλια σημειο, δεν επιανε και τις περισσοτερες φορες. Του s9 ειναι αρκετα καλυτερο. Το θεμα μου με την samsung ειναι το bloatware περισσοτερο παρα τους τροπους ξεκλειδωματος. 5 λεπτά πριν, D.Luffy είπε Εγώ πάντα παίρνω αυτά που λένε οι reviewers με μια μεγάλη δόση αλατιού. Ακριβώς για τους λόγους τους οποίους περιγράφεις στο τέλος. Επί του θέματος, και το face id αλλά και το fp sensor έχουν τα πλεονεκτήματα τους και τα μειονεκτήματα τους. Θεωρώ ότι στο τέλος πρόκειται για το ποια τεχνολογία βολεύει καλύτερα τον καθένα. Εσένα σε βολεύει περισσότερο το fp sensor, εμένα το face id. Δεν θα ισχυριστώ ότι πχ το fp είναι μια προβληματική τεχνολογία επειδή κάποιες φορές μου έτυχε προσωπικά να μη λειτουργήσει όπως θα έπρεπε. Ούτε θα πω ότι το face id είναι πανάκεια για κάθε χρήση. Όσο αναφορά όμως την εμπειρία χρήσης, το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα βάλω την κρίση του κάθε youtuber πάνω από τη δική μου. Δεν μπορεί να με βολεύει εμένα κάτι και ξαφνικά να έρθει ο άλλος και να μου πει ότι όχι, εγώ έχω 7 million subscribers και σου λέω ότι δεν είναι βολικό. Το ίδιο ισχύει και με τη συζήτηση μεταξύ μας. Δεν μπορώ να σε πείσω εγώ ότι το face id θα σε βολέψει καλύτερα από το fp. Πολυ σωστα τα λες, ετσι νιωθω και εγω, θα παρεις μια αρχικη ιδεα απο ενα review και μετα θα αποφασισεις απο την δικη σου χρηση, εαν δεν σου αρεσει τελικα, υπαρχει το insomnia να το πουλησεις. Ο καθενας μας χρησιμοποιει το κινητο του διαφορετικα αλλωστε. 2
D.Luffy Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, Istros είπε Το πρωί που ξυπνάς ξεκλειδώνει το τηλ με το face id?η πρέπει να χτενιστεις πρώτα? Ή τρολάρεις ή αστειεύεσαι. Σιγά μη χρειάζεται πρώτα να κάνω μπάνιο, να ξυριστώ και να βάλω κρέμα. Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2018 από D.Luffy
Super Moderators billdanos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 15 minutes ago, Istros said: Κομπλεξ Συ είπας... 10 minutes ago, D.Luffy said: Ή τρολάρεις ή αστειεύεσαι. Σιγά μη χρειάζεται πρώτα να κάνω μπάνιο, να ξυριστώ και να βάλω κρέμα. Μου αρέσει που θες να απαντήσεις σοβαρά και να το εξηγήσεις... 😛
boulevar Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 16 λεπτά πριν, Istros είπε Και το πρωί που ξυπνάς? Κομπλεξ Εκλαψα αληθεια! 1
D.Luffy Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, billdanos είπε Μου αρέσει πως θες να απαντήσεις και σοβαρά και να το εξηγήσεις... 😛 Σε κάποια φάση νόμισα ότι εννοούσε πχ την εφαρμογή του ξυπνητηριού και ετοιμαζόμουν να απαντήσω σοβαρά. Ο συγκεκριμένος χρήστης πάντως είναι αυτός που συνήθως ισχυρίζεται ότι μιλάει σοβαρά και μόνο με επιχειρήματα εδώ μέσα ενώ πολλοί καταφεύγουν σε... πως το λέει... "εύκολα σχόλια". Ίσως να τον παρεξήγησα τελικά.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 4 minutes ago, D.Luffy said: Σε κάποια φάση νόμισα ότι εννοούσε πχ την εφαρμογή του ξυπνητηριού και ετοιμαζόμουν να απαντήσω σοβαρά. Ο συγκεκριμένος χρήστης πάντως είναι αυτός που συνήθως ισχυρίζεται ότι μιλάει σοβαρά και μόνο με επιχειρήματα εδώ μέσα ενώ πολλοί καταφεύγουν σε... πως το λέει... "εύκολα σχόλια". Ίσως να τον παρεξήγησα τελικά. Που να του πούμε πως όταν χτυπάει το τηλέφωνο και "δει" πως το κοιτάζεις, χαμηλώνει αυτόματα την ένταση του κουδουνίσματος! Θα βραχυκυκλώσει... 😛
D.Luffy Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, billdanos είπε Που να του πούμε πως όταν χτυπάει το τηλέφωνο και "δει" πως το κοιτάζεις, χαμηλώνει αυτόματα την ένταση του κουδουνίσματος! Θα βραχυκυκλώσει... 😛 Πάντως το συγκεκριμένο feature εγώ το είχα περάσει για κάποιο bug αρχικά ή πρόβλημα ηχείου μέχρι να το συνειδητοποιήσω Αυτές οι μικρές λεπτομέρειες στην εμπειρία χρήσης είναι που με κάνουν να προτιμώ περισσότερο τις συσκευές της Apple όσο αναφορά τα κινητά. 1
logistoulis Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 23 ώρες πριν, coffeex είπε Smartphone με touchscreen είχε βγάλει η S.E. (P800) αλλά η μεγάλη αλλαγή στα κινητά ήρθε όταν βγήκε το πρώτο iPhone. Αυτό λέει και ο Hetfield ότι η Apple μπορεί να πάρει μια ιδέα και να την πάει σε άλλο επίπεδο σε σχέση με τον ανταγωνισμό, για αυτό το λόγο ότι βγάλει σε iPhone η Apple πχ notch θα το υιοθετήσουν και οι υπόλοιποι κατασκευαστές μετά σε χρόνο dt. το p800 δεν ήταν touch με την έννοια που το εννοούμε σήμερα.. ήταν με πενάκι και δούλευε με πίεση, το δάχτυλο σε αυτά τα κινητά έπαιζε αλλά δεν ήταν η κανονική τους χρήση αυτή, για να γλιτώνεις χρόνο το έκανες smart με αποκλειστικό χειρισμό τα δάχτυλα είτε μας αρέσει είτε όχι καθιέρωσε η apple και κάπου εκεί μαζί με το market σταματάνε τα όσα ουσιαστικά προσέφερε στην ανθρωπότητα αυτή η εταιρεία.. τα υπόλοιπα από κει και πέρα πήραν το δρόμο τους Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2018 από logistoulis
Hetfield Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 35 minutes ago, Istros said: Το πρωί που ξυπνάς ξεκλειδώνει το τηλ με το face id?η πρέπει να χτενιστεις πρώτα? Αν υπαρχει εστω και μια μικρη περιπτωση να μην κανεις πλακα, τοτε δεν εχεις καταλαβει πως δουλευει το FaceID στο iPhone. Καμια σχεση με την υλοποιηση της Samsung. 6 minutes ago, logistoulis said: smart με αποκλειστικό χειρισμό τα δάχτυλα είτε μας αρέσει είτε όχι καθιέρωσε η apple και κάπου εκεί μαζί με το market σταματάνε τα όσα ουσιαστικά προσέφερε στην ανθρωπότητα αυτή η εταιρεία.. τα υπόλοιπα από κει και πέρα πήραν το δρόμο τους Τοτε γιατι την αντιγραφουν ακομα; Η συγκεκριμενη ειδηση ειναι η αποδειξη οτι αυτο που λες δεν ειναι σωστο. Ακριβως αυτο ειπα κι εγω στην πρωτη σελιδα και πολλοι πεσατε να με φατε 😎
logistoulis Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, Hetfield είπε Τοτε γιατι την αντιγραφουν ακομα; Η συγκεκριμενη ειδηση ειναι η αποδειξη οτι αυτο που λες δεν ειναι σωστο. Ακριβως αυτο ειπα κι εγω στην πρωτη σελιδα και πολλοι πεσατε να με φατε 😎 και την αντιγράφουν και αντιγράφει.. το θέμα είναι τι από όλα αυτά είναι σημαντικό και το face unlock δεν είναι και κανείς δεν νοιάζεται (εκτός αν το τρώει με το ζόρι στη μάπα και θέλει να δικαιολογήσει ότι έδωσε χιλιάρικο για κινητό) , αν υπήρχε ακόμα το αποτύπωμα εκεί που υπάρχει μόνο face unlock να είσαι βέβαιος ότι αυτό θα συνέχιζαν να χρησιμοποιούν ο μόνος λόγος που το αντιγράφουν είναι ότι είναι της apple και αυτό θεωρούν ότι θα τους ανεβάσει το status στα μάτια του κόσμου, το ίδιο συμβαίνει με το πλέον ηλίθιο χαρακτηριστικό στην ιστορία των κινητών, το notch και δεν θα γίνεται με το face unlock (που να δουλεύει καλά, όχι το άλλο το κακό που έχουν οι άλλοι.. 🙄 ) ΥΓ όταν κάτι προσπαθείς να το υπερασπιστείς "για ποιο λόγο είναι καλό", τότε πολύ απλά είναι μαλακία, γιατί αν δεν ήταν δεν θα υπήρχε λόγο να εξηγείς γιατί είναι καλό, θα ήταν απόλυτα αυτονόητο και για τον πιο χαζό άνθρωπο στον πλανήτη.. συνεπώς ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ με ποιον τρόπο δουλεύει το face unlock είναι βλακεία και τέλος το αποτύπωμα αναρωτήθηκε ποτέ κανείς πώς δουλεύει; ΟΧΙ! γιατί? γιατί απλά δουλεύει και το ήθελε ο κόσμος , το χρειαζόταν δεν κάθισε ποτέ κανείς να εξηγήσει σε κάποιον γιατί είναι καλό, το ίδιο και τα ανέπαφα σκηνικά και γενικά ένα σωρό άλλα πράγματα που έγιναν πρόσφατα αρκετά διαδομένα Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2018 από logistoulis
Istros Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, D.Luffy είπε Ή τρολάρεις ή αστειεύεσαι. Σιγά μη χρειάζεται να κάνω μπάνιο, να ξυριστώ και να βάλω κρέμα. Είσαι από τους τυχερούς,άλλοι χτενίζονται πρώτα για να ξεκλειδώσει. Άντε τώρα να χεις πιει κανα-δεκα ποτά και το πρωί να μη σ' αναγνωρίζει ούτε το face id της apple και να μη θυμάσαι ούτε τον κωδικό και να δω πως θα το ξεκλειδώσεις. https://amp.slate.com/technology/2018/07/iphone-face-id-struggles-to-recognize-people-in-the-morning.html?via=gdpr-consent 1
Hetfield Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 12 minutes ago, logistoulis said: ΥΓ όταν κάτι προσπαθείς να το υπερασπιστείς "για ποιο λόγο είναι καλό", τότε πολύ απλά είναι μαλακία, γιατί αν δεν ήταν δεν θα υπήρχε λόγο να εξηγείς γιατί είναι καλό.. συνεπώς ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ με ποιον τρόπο δουλεύει το face unlock είναι βλακεία και τέλος το αποτύπωμα αναρωτήθηκε ποτέ κανείς πώς δουλεύει; ΟΧΙ! γιατί? γιατί απλά δουλεύει και το ήθελε ο κόσμος , το χρειαζόταν δεν κάθισε ποτέ κανείς να εξηγήσει σε κάποιον γιατί είναι καλό Ποτε ξεκινησε να δουλευει σωστα το αποτυπωμα; Απο τις πρωτες συσκευες Android που ειχαν το FP sensor ηταν το Samsung Galaxy 5 (το οποιο το ειχα στην κατοχη μου) και δεν δουλευε σχεδον ποτε σωστα, την ιδια ωρα το iphone 5S δουλευε απροβληματιστα τις περισσοτερες φορες (αν δεν ειχες βρεγμενα χερια προφανως). Συμφωνω οτι τον μεσο καταναλωτη δεν τον ενδιαφερει το πως και γιατι δουλευει κατι. Αλλα ειμαστε σε τεχνολογικο φορουμ, φυσικα και θα συζητησουμε γιατι κατι δουλευει ή δεν δουλευει σωστα 6 minutes ago, Istros said: Είσαι από τους τυχερούς,άλλοι χτενίζονται πρώτα για να ξεκλειδώσει. Άντε τώρα να χεις πιει κανα-δεκα ποτά και το πρωί να μη σ' αναγνωρίζει ούτε το face id της apple και να μη θυμάσαι ούτε τον κωδικό και να δω πως θα το ξεκλειδώσεις. https://amp.slate.com/technology/2018/07/iphone-face-id-struggles-to-recognize-people-in-the-morning.html?via=gdpr-consent Θα σου κανω μια ερωτηση. Το εχεις δοκιμασει ποτε ή τζαμπα σχολιαζουμε; Το να μου στελνεις links με αποψεις που δεν ειναι δικες σου δεν μου λεει κατι. Προφανως κι αν φοραω κρανος ή τα μαλλια μου καλυπτουν τα φυσικα μου χαρακτηριστικα δεν θα δουλεψει σωστα. Οπως επισης δεν θα δουλεψει σωστα το TouchID αν κολησω ενα αυτολολητο πανω στον σενσορα. Οπως επισης ειναι προφανες οτι η γη δεν ειναι επιπεδη κι ο ηλιος δεν ανατελει απο δυτικα. Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2018 από Hetfield
Super Moderators billdanos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 7 minutes ago, Istros said: Είσαι από τους τυχερούς,άλλοι χτενίζονται πρώτα για να ξεκλειδώσει. Άντε τώρα να χεις πιει κανα-δεκα ποτά και το πρωί να μη σ' αναγνωρίζει ούτε το face id της apple και να μη θυμάσαι ούτε τον κωδικό και να δω πως θα το ξεκλειδώσεις. https://amp.slate.com/technology/2018/07/iphone-face-id-struggles-to-recognize-people-in-the-morning.html?via=gdpr-consent Θα σου πρότεινα να σώσεις ο,τι μπορείς από την αξιοπιστία σου εδώ μέσα αν θέλεις να συζητάμε σοβαρά. Εκτός αν ζήλεψες τη "δόξα" του Federer οπότε να μας το πεις για να μην κουραζόμαστε...
logistoulis Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, Hetfield είπε Ποτε ξεκινησε να δουλευει σωστα το αποτυπωμα; Απο τις πρωτες συσκευες Android που ειχαν το FP sensor ηταν το Samsung Galaxy 5 (το οποιο το ειχα στην κατοχη μου) και δεν δουλευε σχεδον ποτε σωστα, την ιδια ωρα το iphone 5S δουλευε απροβληματιστα τις περισσοτερες φορες (αν δεν ειχες βρεγμενα χερια προφανως). Συμφωνω οτι τον μεσο καταναλωτη δεν τον ενδιαφερει το πως και γιατι δουλευει κατι. Αλλα ειμαστε σε τεχνολογικο φορουμ, φυσικα και θα συζητησουμε γιατι κατι δουλευει ή δεν δουλευει σωστα άλλο λέω άλλο μου λες.. το fingerprint δεν δούλευε σωστά και εκνεύριζε γιατί ήθελες να δουλεύει σωστά, είναι το πιο απλό πράγμα να αγγίξεις το κινητό σου και να μην θυμάσαι κωδικό ή pattern (εντάξει πάντα πρέπει να θυμάσαι κωδικό) , το face unlock που πρώτη φορά πρέπει να είδαμε σε κάποια πολύ πίσω έκδοση του android (πρέπει να είχα galaxy nexus ακόμα) δεν ενδιέφερε ποτέ κανέναν αν δουλεύει ή όχι, γιατί κανείς δεν το χρειάστηκε. δεν έχω υπόψιν μου κανέναν εκτός από μερικά άτομα που από περιέργεια δοκίμασαν το χαρακτηριστικό που να το χρησιμοποίησε ποτέ όχι γιατί δεν δούλευε σωστά, αλλά γιατί ήταν άχρηστο μέχρι που έφτασε να το έχει η apple υποχρεωτικό (σαν τη πιο γρήγορη επιλογή για ξεκλείδωμα, γιατί όσο υπήρχε pin πχ πολλοί δεν κλείδωναν κάν το κινητό τους) και ξαφνικά έγινε σημαντικό το face unlock και μας νοιάζει αν δουλεύει σωστά αν αύριο η apple βάλει υποχρεωτικό voice recognition τότε θα είναι αυτό ο καλύτερος τρόπος να ανοίγεις το κινητό σου.. 😄 το θέμα είναι πώς το καλύτερο πράγμα είναι το αποτύπωμα.- και το μόνο που έχει νόημα είναι να υπάρχει κάτω από την οθόνη, όλα τα άλλα είναι παπάτζες και σπατάλη πόρων.. αφού θα αγγίξεις που θα αγγίξεις το κινητό σου για να ξεκλειδώσει, το να κάτσεις να το κοιτάς είναι μια επιπλέον κίνηση που δεν βολεύει κάθε φορά, άρα ανούσιο.. Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2018 από logistoulis 1
D.Luffy Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, Istros είπε Είσαι από τους τυχερούς,άλλοι χτενίζονται πρώτα για να ξεκλειδώσει. Άντε τώρα να χεις πιει κανα-δεκα ποτά και το πρωί να μη σ' αναγνωρίζει ούτε το face id της apple και να μη θυμάσαι ούτε τον κωδικό και να δω πως θα το ξεκλειδώσεις. https://amp.slate.com/technology/2018/07/iphone-face-id-struggles-to-recognize-people-in-the-morning.html?via=gdpr-consent Είμαι σίγουρος ότι αν ψάξουμε να βρούμε για ειδικές περιστάσεις, θα υπάρχουν και άτομα που αντιμετωπίζουν πρόβλημα με το fp. Και στην δική μου περίπτωση με το S8 στο οποίο δεν χρησιμοποιούσα το fp sensor επειδή δεν με βόλευε η θέση του, τι θα γινόταν αν ξεχνούσα τον κωδικό ξεκλειδώματος? Δεν μου λέει κάτι το άρθρο που παρέθεσες. 17 λεπτά πριν, logistoulis είπε το θέμα είναι πώς το καλύτερο πράγμα είναι το αποτύπωμα.- και το μόνο που έχει νόημα είναι να υπάρχει κάτω από την οθόνη, όλα τα άλλα είναι παπάτζες και σπατάλη πόρων.. αφού θα αγγίξεις που θα αγγίξεις το κινητό σου για να ξεκλειδώσει, το να κάτσεις να το κοιτάς είναι μια επιπλέον κίνηση που δεν βολεύει κάθε φορά, άρα ανούσιο.. Το τι είναι παπάντζες και σπατάλη πόρων είναι δική σου προσωπική προτίμηση. Ειδικά στο ποιο είναι το καλύτερο πράγμα. Και έπειτα για το δεύτερο που λες, μα αφού θα κοιτάξεις που θα κοιτάξεις το κινητό σου γιατί να μην μπορεί ήδη να έχει ξεκλειδώσει?? Το κοίταγμα στην οθόνη του κινητού σου είναι επιπλέον κίνηση? Είσαι σοβαρός τώρα? Εσύ το χειρίζεσαι συνήθως κοιτώντας αλλού? Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2018 από D.Luffy
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα