Super Moderators billdanos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 1 minute ago, boulevar said: Λαθος διατυπωση, εννοω οτι χρειαζεται το swipe για να μπεις home. Αλλιως δεν θα μπορεσεις να δεις τα notification σου.. Καλα κανανε και το βαλανε το swipe, δεν καταλαβαινω για ποιο λογο δεν αρεσε σε πολλους.. Τα notifications εμφανίζονται στην οθόνη με το που πιάνεις τη συσκευή στα χέρια σου. Υπάρχουν σχετικές επιλογές στις ρυθμίσεις για όλα αυτά. 2 minutes ago, boulevar said: Βαλτο παλι, ειναι στο 12,14 νομιζω τωρα και απο οτι μου λεει ο κολλητος, ειναι αρκετα γρηγορο! Δεν υπάρχει λόγος μιας και θα έχουμε την τελική μετά την παρουσίαση της Τετάρτης.
boulevar Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 6 λεπτά πριν, D.Luffy είπε Απόλυτα δεκτό αυτό. Κι εμένα το fingerprint sensor άλλων συσκευών που είχα κατά διαστήματα πολλές φορές δεν λειτούργησε όπως θα έπρεπε και έπρεπε να χρησιμοποιήσω κωδικό. Είτε λόγο ιδρωμένων χεριών είτε επειδή το sensor είχε μαζέψει υπολλείματα και ήθελε καθάρισμα είτε επειδή δεν ακούμπισα το δάχτυλο με την κλήση που έπρεπε. Που το βαζεις το κινητο ρε φιλε? Εχω συνηθισει να το βαζω και να βγαζω το δαχτυλο πολλες φορες και κατα 99.9% πιανει , κακες συνηθειες απο τοτε που ειχα s8
Super Moderators billdanos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 1 minute ago, boulevar said: Που το βαζεις το κινητο ρε φιλε? Εχω συνηθισει να το βαζω και να βγαζω το δαχτυλο πολλες φορες και κατα 99.9% πιανει , κακες συνηθειες απο τοτε που ειχα s8 Αν δοκιμάσεις με ιδρωμένα/βρεγμένα δάχτυλα θα καταλάβεις τι εννοεί...
boulevar Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, billdanos είπε Αν δοκιμάσεις με ιδρωμένα/βρεγμένα δάχτυλα θα καταλάβεις τι εννοεί... Οταν βγαινω απο το μπανιο και ειμαι μουσκεμα. Αυτο που κανω ειναι να καθαρισω μονο το δαχτυλο ισα ισα στην μυτη, και ξεκλειδωνει χωρις προβλημα... Το ιδιο και αμα ειναι ιδρωμενα τα χερια μου.
D.Luffy Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, boulevar είπε Που το βαζεις το κινητο ρε φιλε? Εχω συνηθισει να το βαζω και να βγαζω το δαχτυλο πολλες φορες και κατα 99.9% πιανει , κακες συνηθειες απο τοτε που ειχα s8 Εγώ πάλι που είχα S8 η τοποθέτηση του sensor (για μένα) ήταν τόσο απαγορευτική που αναγκάστηκα να γυρίσω πίσω σε pattern unlock. Όχι ότι είχα πρόβλημα με αυτό αλλά... όσο να ναι έχασα κι εκεί ένα feature. Ίσως δεν ιδρώνουν συχνά τα χέρια σου. Πάντως κι εμένα το face id του X, 99.9% πιάνει. 1
boulevar Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, D.Luffy είπε Εγώ πάλι που είχα S8 η τοποθέτηση του sensor (για μένα) ήταν τόσο απαγορευτική που αναγκάστηκα να γυρίσω πίσω σε pattern unlock. Όχι ότι είχα πρόβλημα με αυτό αλλά... όσο να ναι έχασα κι εκεί ένα feature. Ίσως δεν ιδρώνουν συχνά τα χέρια σου. Πάντως κι εμένα το face id του X, 99.9% πιάνει. Το s8 παλευοταν σχετικα, το s8 plus Και το note 8 ηταν μαυρα χαλια, γενικα η samsung με εχει απογοητευση. Πλεον αντροιντ για εμενα ειναι μονο Οneplus και Pixel.
D.Luffy Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 48 λεπτά πριν, randomcat είπε Μάλλον εσύ θα ξέρεις καλύτερα από τον Linus ο οποίος έγινε εκατομμυριούχος από την ενασχόλησή του με τους υπολογιστές και την τεχνολογία. Εντάξει εφόσον το λέει ο Linus ο εκατομμυριούχος, θα αγνοήσω την δική μου εμπειρία χρήσης και από δω και μπρος θα λέω ότι το face id είναι προβληματικό. Και ας μην έχω εγώ κανένα πρόβλημα. Δεν έχει σημασία εφόσον δεν έχω yt channel με 7 εκατομμύρια subscribers.
boulevar Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, D.Luffy είπε Εντάξει εφόσον το λέει ο Linus ο εκατομμυριούχος, θα αγνοήσω την δική μου εμπειρία χρήσης και από δω και μπρος θα λέω ότι το face id είναι προβληματικό. Και ας μην έχω εγώ κανένα πρόβλημα. Δεν έχει σημασία εφόσον δεν έχω yt channel με 7 εκατομμύρια subscribers. Αυτοι οι youtubers οπως ο Linus, κανουν reviews για το τι προβληματα μπορει να αντιμετοπισει ενας μεσος καταναλωτης.. Αρα, οντως αντιπροσωπευουν ενα μεγαλο ποσοστο του καταναλωτικου κοινου! Προσωπικα θα λαβω υποψην κατι που θα πουνε, ειτε ειναι για το performace καποιου προιοντος ειτε ειναι για την εμπειρια χρησης. Μπορει μερικοι απο αυτους να ειναι biased, και να τεινουν περισσοτερο σε μερικες εταιριες αλλα αυτο ειναι αλλη κουβεντα! Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2018 από boulevar 1
Istros Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, dancer είπε εγω δεν εχω καταλαβει που μερικοι εχετε στο προφιλ σας εικονα το μηλαρακι ενταξει και εμεις αγαπησαμε αλλα δε καναμε ετσι. Όταν τους απευθύνεις το λόγο να ξέρεις ότι έχεις να κάνεις με ειδική κατηγορια. Μιλάς σε κάτοχο προϊόντων apple.πρεπει να είσαι σεβαστικός.Δεν μιλάς σε κανεναν με.κινεζια!Όλα ισα και όμοια? Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2018 από Istros
UsualSuspect__ Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 34 minutes ago, boulevar said: Το s8 παλευοταν σχετικα, το s8 plus Και το note 8 ηταν μαυρα χαλια, γενικα η samsung με εχει απογοητευση. Πλεον αντροιντ για εμενα ειναι μονο Οneplus και Pixel. Στο S9 πάντως το fingerprint δεν με έχει απογοητεύσει μια φορά. Ούτε μια αστοχία. Για το 8 δεν ξέρω.
D.Luffy Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, boulevar είπε Αυτοι οι youtubers οπως ο Linus, κανουν reviews για το τι προβληματα μπορει να αντιμετοπισει ενας μεσος καταναλωτης.. Αρα, οντως αντιπροσωπευουν ενα μεγαλο ποσοστο του καταναλωτικου κοινου! Προσωπικα θα λαβω υποψην κατι που θα πουνε, ειτε ειναι για το performace καποιου προιοντος ειτε ειναι για την εμπειρια χρησης. Μπορει μερικοι απο αυτους να ειναι biased, και να τεινουν περισσοτερο σε μερικες εταιριες αλλα αυτο ειναι αλλη κουβεντα! Εγώ πάντα παίρνω αυτά που λένε οι reviewers με μια μεγάλη δόση αλατιού. Ακριβώς για τους λόγους τους οποίους περιγράφεις στο τέλος. Επί του θέματος, και το face id αλλά και το fp sensor έχουν τα πλεονεκτήματα τους και τα μειονεκτήματα τους. Θεωρώ ότι στο τέλος πρόκειται για το ποια τεχνολογία βολεύει καλύτερα τον καθένα. Εσένα σε βολεύει περισσότερο το fp sensor, εμένα το face id. Δεν θα ισχυριστώ ότι πχ το fp είναι μια προβληματική τεχνολογία επειδή κάποιες φορές μου έτυχε προσωπικά να μη λειτουργήσει όπως θα έπρεπε. Ούτε θα πω ότι το face id είναι πανάκεια για κάθε χρήση. Όσο αναφορά όμως την εμπειρία χρήσης, το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα βάλω την κρίση του κάθε youtuber πάνω από τη δική μου. Δεν μπορεί να με βολεύει εμένα κάτι και ξαφνικά να έρθει ο άλλος και να μου πει ότι όχι, εγώ έχω 7 million subscribers και σου λέω ότι δεν είναι βολικό. Το ίδιο ισχύει και με τη συζήτηση μεταξύ μας. Δεν μπορώ να σε πείσω εγώ ότι το face id θα σε βολέψει καλύτερα από το fp. Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2018 από D.Luffy 2
Super Moderators billdanos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 3 minutes ago, Istros said: Όταν τους απευθύνεις το λόγο να ξέρεις ότι έχεις να κάνεις με ειδική κατηγορια. Μιλάς σε κάτοχο προϊόντων apple.πρεπει να είσαι σεβαστικός.Δεν μιλάς σε κανεναν με.κινεζια!Όλα όσα και όμοια? Αυτό που λες στον εαυτό σου αυτό που περιμένεις να σου πουν οι άλλοι (και δεν στο λένε) και μετά νομίζεις πως όντως στο είπαν, κάπως πρέπει να λέγεται... 😛 1
Istros Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 46 λεπτά πριν, D.Luffy είπε Εγώ πάλι που είχα S8 η τοποθέτηση του sensor (για μένα) ήταν τόσο απαγορευτική που αναγκάστηκα να γυρίσω πίσω σε pattern unlock. Όχι ότι είχα πρόβλημα με αυτό αλλά... όσο να ναι έχασα κι εκεί ένα feature. Ίσως δεν ιδρώνουν συχνά τα χέρια σου. Πάντως κι εμένα το face id του X, 99.9% πιάνει. Και το πρωί που ξυπνάς? 4 λεπτά πριν, billdanos είπε Αυτό που λες στον εαυτό σου αυτό που περιμένεις να σου πουν οι άλλοι (και δεν στο λένε) και μετά νομίζεις πως όντως στο είπαν, κάπως πρέπει να λέγεται... 😛 Κομπλεξ 2
D.Luffy Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, Istros είπε Και το πρωί που ξυπνάς? Τι εννοείς?
Istros Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, D.Luffy είπε Τι εννοείς? Το πρωί που ξυπνάς ξεκλειδώνει το τηλ με το face id?η πρέπει να χτενιστεις πρώτα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα