Προς το περιεχόμενο

IPHONE 6S PLUS απορίες!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλήμερα σας, αγόρασα  ένα iphone 6s plus 64GB πριν λίγες ήμερες και κατά την χρήση του διαπίστωσα ότι μόλις η μπαταριά πέσει κάτω από το 20%  αρχίζει κολλάει, παίρνεις τηλέφωνο και η φωνή απο το ακουστικό είναι παραμορφωμενη, επίσης πας να ανοίξεις πχ φωτογραφίες και δυσκολεύεται ! γενικά οτι κάνεις το κάνει με lag !  

με το που βάζω το φορτιστή όλα τέλεια !! φορτίζει η μπαταρία στο 100% και τέλος !   τα πάντα λειτουργούν άψογα!

ο προηγούμενος κάτοχος μου είπε ότι έχει γίνει αλλαγή μπαταρίας με αυθεντική 

ξέρει κάνεις να βοηθήσει αν μπορούμε να κάνουμε κάτι ??? 

ευχαριστώ !!!                     

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
1 ώρα πριν, pantopoulos είπε

καλήμερα σας, αγόρασα  ένα iphone 6s plus 64GB πριν λίγες ήμερες και κατά την χρήση του διαπίστωσα ότι μόλις η μπαταριά πέσει κάτω από το 20%  αρχίζει κολλάει, παίρνεις τηλέφωνο και η φωνή απο το ακουστικό είναι παραμορφωμενη, επίσης πας να ανοίξεις πχ φωτογραφίες και δυσκολεύεται ! γενικά οτι κάνεις το κάνει με lag !  

με το που βάζω το φορτιστή όλα τέλεια !! φορτίζει η μπαταρία στο 100% και τέλος !   τα πάντα λειτουργούν άψογα!

ο προηγούμενος κάτοχος μου είπε ότι έχει γίνει αλλαγή μπαταρίας με αυθεντική 

ξέρει κάνεις να βοηθήσει αν μπορούμε να κάνουμε κάτι ??? 

ευχαριστώ !!!                     

Σου είπε ότι έγινε. Εγινε όμως?Πηγαινε σε ένα κατάστημα premium reseller apple και θα σου πουν αν όντως έγινε αλλαγη. στο υγεια μπαταριας τι λέει?

Δημοσ.

όταν αγόρασα την συσκευή είχε και δεύτερη μπαταριά μέσα οπότε θεωρώ οτι είναι η παλιά. στην υγεία μπαταρίας λέει σέρβις.... άλλα σαν διάρκεια ειναι οκ !! μου βγάζει πανω απο μια μέρα με κανονική χρήση      

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, pantopoulos είπε

όταν αγόρασα την συσκευή είχε και δεύτερη μπαταριά μέσα οπότε θεωρώ οτι είναι η παλιά. στην υγεία μπαταρίας λέει σέρβις.... άλλα σαν διάρκεια ειναι οκ !! μου βγάζει πανω απο μια μέρα με κανονική χρήση      

Αν λέει σερβις έχει αλαχτει. Αλλα δεν ξέρω αν σου δίνουν την παλιά πίσω.πρωτη φορα το ακούω. μήπως είναι καμια του ebay μεσα?

Δημοσ.

ελα ντε........ η ενημέρωση που ειχα απο τον πωλητη ειναι οτι μπηκε αυθεντική ! λες αυτο να φταίει που εχει lag κατω απο το 20% ??????? 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, pantopoulos είπε

ελα ντε........ η ενημέρωση που ειχα απο τον πωλητη ειναι οτι μπηκε αυθεντική ! λες αυτο να φταίει που εχει lag κατω απο το 20% ??????? 

Αν η μπαταρια είναι china και δεν είναι γνήσια είναι ένα κριτήριο..Αν δεν την άλλαξε εξουσιοδοτημένο και την άλλαξε μονος δεν μπορείς να ξέρεις αν όλα πήγαν ομαλα.

Τωρα μπορεί να είναι Και κάτι άλλο.Επαναφορα δοκίμασες?

Δημοσ.

στην αρχη νομιζα ειναι θεμα software αλλα μαλλον ειναι hardware απο τα λιγα που ξερω ... 

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, pantopoulos είπε

στην αρχη νομιζα ειναι θεμα software αλλα μαλλον ειναι hardware απο τα λιγα που ξερω ... 

Αν η μπαταρια είναι κινεζικη π αυτό νομίζω είναι υπάρχει περίπτωση η apple να σου αρνηθεί αλλαγη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όχι η μπαταρία μια χαρά είναι(αφού κρατάει) και έχει γινει αλλαγή αφού λέει σέρβις. Είναι πρόβλημα του iOS 11, αν περάσεις το 12 λύνεται αυτό το πρόβλημα. Δες βιντεο στο YouTube που το αναφέρουν πολλοί.. το κάνει το iOS σε χαμηλά ποσοστά για εξοικονόμηση ενέργειας...

https://discussions.apple.com/thread/8393999

Επεξ/σία από taslikos
Δημοσ.

τώρα έχει την 11.4.1

την 12 πως την βάζω ????? 

μου κάνει εντύπωση που δεν μπορείς να ακούσεις και αυτον που μιλάς! ειναι σαν να μην εχεις σήμα ! ακούς τα μισά και αυτα χαλια !  

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, pantopoulos είπε

τώρα έχει την 11.4.1

μου κάνει εντύπωση που δεν μπορείς να ακούσεις και αυτον που μιλάς! ειναι σαν να μην εχεις σήμα ! ακούς τα μισά και αυτα χαλια !  

Βάλε iOS 12 φιλε μου και θα σωθείς.

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, pantopoulos είπε

τώρα έχει την 11.4.1

Μην ασχοληθείς με beta έκδοση ακόμα.

Καλό είναι να μιλήσεις με τον αγοραστή. Να σου δώσει το αντίγραφο από το επίσημο σέρβις που αλλάχτηκε η μπαταρία και να μιλήσεις μαζί τους...

Δημοσ.

Έχουμε καμία πληροφορία για το ποτέ θα βγει η δώδεκα ;;; Γιατί άλλη λύση δεν βλέπω !  Ναι αλλά στο σπίτι έχω ένα x ! Το οποίο δεν το κάνει αυτό όταν πεφτει η μπαταρία κάτω απο το 20% !!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...