AEriKos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Καλησπερα σε ολους..εδω και λιγο καιρο αντιμετοπιζω τα εξης προβληματα..Οταν ειναι κλειστο το pc για ωρες και παω να το ανοιξω,ανοιγει κανονικα..μετα απο καποιες ωρες,gaming συνηθως,κλεινει!!!σβηνει τελειως δλδ και προσπαθει να ξανανοιξει αλλα δεν...προσπαθω και εγω να το ανοιξω αλλα τπτ,δειχνει οτι περνει ρευμα,ανοιγουν οι ανεμιστηρες του κουτιου και της καρτας γραφικων και ξανακλεινει και παλι τα ιδια..οταν βγαλω το καλωδιο του τροφοδοτικου και το αφησω κανενα μισαωρο,ανοιγει κανονικα!!!πιστευω και ελπιζω να ειναι θεμα με το τροφοδοτικο αλλα θελω και τη γνωμη σας(το τροφοδοτικο θα αλλαχτει ετσι κ αλλιως).Οι θερμοκρασιες μου ειναι πολυ καλες,δλδ ο cpu δε παει πανω απο 50 βαθμους και η gpu φτανει το πολυ μεχρι 70..Λοιπον το pc ειναι i7-8700,mobo gigabyte z370 HD3P psu corsair cx600 gpu r9 390 nitro sapphire ram 8gb(2x4) και το κουτι cm h500p(το γραφω το κουτι γτ εχει 2 200αριδες ανεμιστηρες rgb και εναν 120αρι)..Αυτα τα λιγα..συγνωμη αν σας κουρασα και περιμενω με αγωνια!!!
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, AEriKos είπε Καλησπερα σε ολους..εδω και λιγο καιρο αντιμετοπιζω τα εξης προβληματα..Οταν ειναι κλειστο το pc για ωρες και παω να το ανοιξω,ανοιγει κανονικα..μετα απο καποιες ωρες,gaming συνηθως,κλεινει!!!σβηνει τελειως δλδ και προσπαθει να ξανανοιξει αλλα δεν...προσπαθω και εγω να το ανοιξω αλλα τπτ,δειχνει οτι περνει ρευμα,ανοιγουν οι ανεμιστηρες του κουτιου και της καρτας γραφικων και ξανακλεινει και παλι τα ιδια..οταν βγαλω το καλωδιο του τροφοδοτικου και το αφησω κανενα μισαωρο,ανοιγει κανονικα!!!πιστευω και ελπιζω να ειναι θεμα με το τροφοδοτικο αλλα θελω και τη γνωμη σας(το τροφοδοτικο θα αλλαχτει ετσι κ αλλιως).Οι θερμοκρασιες μου ειναι πολυ καλες,δλδ ο cpu δε παει πανω απο 50 βαθμους και η gpu φτανει το πολυ μεχρι 70..Λοιπον το pc ειναι i7-8700,mobo gigabyte z370 HD3P psu corsair cx600 gpu r9 390 nitro sapphire ram 8gb(2x4) και το κουτι cm h500p(το γραφω το κουτι γτ εχει 2 200αριδες ανεμιστηρες rgb και εναν 120αρι)..Αυτα τα λιγα..συγνωμη αν σας κουρασα και περιμενω με αγωνια!!! δεν αποκλειεται να ναι και η μητρικη... παντως οπως ειπες το τροφοδοτικο θα αλλαχτει, οποτε κανε πρωτα αυτο και βλεπουμε. αν θες γνωμες για τροφοδοτικο, παρε ενα tx550m
AEriKos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 5 ώρες πριν, Lezantas26 είπε δεν αποκλειεται να ναι και η μητρικη... παντως οπως ειπες το τροφοδοτικο θα αλλαχτει, οποτε κανε πρωτα αυτο και βλεπουμε. αν θες γνωμες για τροφοδοτικο, παρε ενα tx550m Λες δλδ παιζει να ειναι και μητρικη ε?Λοιπον δυο πραγματα παυ ξεχασα...οταν κλεινει ξερυθμιζεται η ωρα και επεισεις σε ενα calculator για psu που εβαλα τα specs μου μου εβγαλε οτι θελω μινιμουμ 540watt..οποτε ισως το δικο μου 600watt ειναι ανεπαρκες??δε ξερω..
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, AEriKos είπε Λες δλδ παιζει να ειναι και μητρικη ε?Λοιπον δυο πραγματα παυ ξεχασα...οταν κλεινει ξερυθμιζεται η ωρα και επεισεις σε ενα calculator για psu που εβαλα τα specs μου μου εβγαλε οτι θελω μινιμουμ 540watt..οποτε ισως το δικο μου 600watt ειναι ανεπαρκες??δε ξερω.. βλακειες λενε αυτα, ουτε 400 δε θες το να χαλαει η ωρα ειναι θεμα μπαταριας της μητρικης, δεν ειναι κατι, απλα αλλαζεις μια στρογγυλη μπαταρια δεν (θα πρεπε να) εχει σχεση με τις επανεκινησεις Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2018 από Επισκέπτης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα