poulinos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 a.πληρωνεις για την μεταφορα γραμμης no matter what. β.η μεταφορα της γραμμης θα παρει αρκετες ημερες μεχρι ο οτε να κατασκευασει την νεα γραμμη.οποτε μην περιμενεις οτισε 2 ημερες θα εχεις ιντερνετ στο νεο σημειο.μια βδομαδα τουλαχιστον. δεν ξερω ποσα λεφτα ειναι η μεταφορα και εγκατασταση του πιατου αλλα σιγουρα μπορεις να το αφησεις να γινει σε δευτερη φαση. δνε εχει σημασια αν ο λογαριασμος ερχεται ηλεκτρονικα η οχι.στα κινητα θα αλλαξεις τυπικα την διευθυνση απλα για να εχουν ενημερωμενα τα στοιχεια σου .τυπικοι λογοι. On 09/09/2018 at 02:30, geogr13 said: Παιδια καλησπερα.. Λογο εκτακτου αλλαγης σπιτιου μπορω στους παροχους επιγειων και δορυφορικων υπηρεσιων που εχω να αιτηθω την μεταφορα τους στη νεα διευθυνση χωρις κοστος και ρητρες?? Μιλαω για ΟΛΑ.. Τηλεφωνικος αριθμος, double play, δορυφορικο πιατο και των 2 παροχων.. Παρακαλω να απαντησει καποιος που γνωριζει.. On 10/09/2018 at 05:07, geogr13 said: Ακομα και με ληξιαρχικη πραξη θανατου του ιδιοκτητη του σπιτιου ο οποιος μαλιστα δεν εχει αμεσους συγγενεις?? Κατι μακρινοι συγγενεις που τους ειχε στη διαθηκη θελουν το σπιτι.. Μου εκαναν εξωση.. Παιδια ειναι πολυ ειδικη περιπτωση γι αυτο εβαζα με κεφαλαια το ΕΚΤΑΚΤΗ.. Σε λιγες μερες μενω χωρις σπιτι κλπ χωρις δικια μου υπαιτιοτητα.. Δεν υπαρχει περιπτωση να μην εχουν προβλεψει οι εταιριες ειδικες τετοιες περιπτωσεις και μαλιστα για πελατες τους ανω των 10 ετων.. Οσο για υφος ναι εχετε δικιο αλλα σκεφτειτε λιγο και την κατασταση μου.. Μετα απο 20 χρονια αλλαζει η ζωη μου.. Ευχαριστω.. oxi τετοια παραθυρα δεν θα βρεις.για τον παροχο δεν υπαρχει εκτακτη αναγκη λογω διαθηκων,οικογενιακων ιστοριων κτλ.δεν εχεις να τα πληρωσεις.οκ μερικοι παροχοι εχουν διακανονισμο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα