geogr13 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Παιδια καλησπερα.. Λογο εκτακτου αλλαγης σπιτιου μπορω στους παροχους επιγειων και δορυφορικων υπηρεσιων που εχω να αιτηθω την μεταφορα τους στη νεα διευθυνση χωρις κοστος και ρητρες?? Μιλαω για ΟΛΑ.. Τηλεφωνικος αριθμος, double play, δορυφορικο πιατο και των 2 παροχων.. Παρακαλω να απαντησει καποιος που γνωριζει.. Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2018 από geogr13
isay Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Για τηλεφωνία double play όλες οι εταιρίες εχουν χρέωση. Για κινητή τηλεφωνια δεν εχει χρεωση, απλα αλλαζεις τη διευθυνση κατοικίας Για δορυφορικά δεν ξέρω αν εχουν χρεωση και δεν ξέρω αν η χρεωση συμπεριλαμβάνει και τη μεταφορα του πιάτου απο δικο τους τεχνικο. Αν δεν περιλαμβάνει, υπολογισε και budget για τεχνικο. Μιλάς με τις εταιρίες που εχεις και εχεις σαφή εικονα.
geogr13 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, isay είπε Για τηλεφωνία double play όλες οι εταιρίες εχουν χρέωση. Για κινητή τηλεφωνια δεν εχει χρεωση, απλα αλλαζεις τη διευθυνση κατοικίας Για δορυφορικά δεν ξέρω αν εχουν χρεωση και δεν ξέρω αν η χρεωση συμπεριλαμβάνει και τη μεταφορα του πιάτου απο δικο τους τεχνικο. Αν δεν περιλαμβάνει, υπολογισε και budget για τεχνικο. Μιλάς με τις εταιρίες που εχεις και εχεις σαφή εικονα. Με τις εταιριες δεν θελω να μιλησω ακομα.. Θελω να μαι κατατοπισμενος πανω - κατω οσο αφορα το κοστος για να ξερω πως θα συμπεριφερθω απο τηλεφωνου.. Για ποσα λεφτα μιλαμε οτι θελει η μεταφορα της γραμμης και του double play?? Με ενα πρωτο τσεκ η νεα διευθυνση μου σηκωνει και παραπανω ιντερνετ απ οσο εχω τωρα.. Σου ειπα οτι ειναι ΕΚΤΑΚΤΗ αλλαγη σπιτιου για σοβαρους λογους και δεν παιζει να δωσω επειδη το θελουν οι εταιριες κερατιατικα.. Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2018 από geogr13
isay Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δεν κατάλαβες. Η μεταφορα γραμμής σε άλλη διευθυνση εχει καθορισμενη τιμή και θα χρεωθείς το ποσο ακομα κι αν αλλαξεις πακέτο. Αν δεν θες να μιλήσεις με την εταιρεία, μπες στο site και δες τον τιμοκατάλογο.
geogr13 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, isay είπε Δεν κατάλαβες. Η μεταφορα γραμμής σε άλλη διευθυνση εχει καθορισμενη τιμή και θα χρεωθείς το ποσο ακομα κι αν αλλαξεις πακέτο. Αν δεν θες να μιλήσεις με την εταιρεία, μπες στο site και δες τον τιμοκατάλογο. Δουλευεις σε εταιρια και εχεις τετοιο υφος?? Μαλλον εσυ δεν καταλαβες.. Ειπαμε ΕΚΤΑΚΤΗ αλλαγη σπιτιου.. Θα το καταλαβουν και αυτοι οταν παρω τηλεφωνο.. Ναι σαι σιγουρος 😉 Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2018 από geogr13
isay Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 9 λεπτά πριν, geogr13 είπε Δουλευεις σε εταιρια και εχεις τετοιο υφος?? Μαλλον εσυ δεν καταλαβες.. Ειπαμε ΕΚΤΑΚΤΗ αλλαγη σπιτιου.. Θα το καταλαβουν και αυτοι οταν παρω τηλεφωνο.. Ναι σαι σιγουρος 😉 Δεν πας καλα και μάλλον λάθος μου που προσπάθησα να βοηθήσω και συγνώμη που δεν σου απάντησα τη μασημένη τροφή που ήθελες και για ολες τις πιθανες υποπεριπτωσεις επειδη δε σκεφτηκες να πεις ονομα εταιρειας. Συνεχίζεις να μην καταλαβαίνεις οτι είτε εκτακτη ή άτακτη αλλαγή της γραμμής σε νεα διευθυνση το ιδιο ποσο θα πληρώσεις, δεν θα το γλυτώσεις ΕΚΤΟΣ αν αλλάξεις εταιρεία, οπου εκει μπλεκεις με φορητότητα, νεα γραμμη και προστιμα αποχώρησης που πάλι μονο εσυ ξέρεις, αλλα ουτε εκει θα τα γλυτώσεις. Λοιπον η wind χρεώνει 70 ευρω και το ξέρω γιατί το έκανε προσφατα φίλη μου. ΟΛΑ ειναι και online στους τιμοκαταλογους των εταιρειων. Καλή συνέχεια.
l337 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, geogr13 είπε Δουλευεις σε εταιρια και εχεις τετοιο υφος?? Μαλλον εσυ δεν καταλαβες.. Ειπαμε ΕΚΤΑΚΤΗ αλλαγη σπιτιου.. Θα το καταλαβουν και αυτοι οταν παρω τηλεφωνο.. Ναι σαι σιγουρος 😉 Το ότι είναι ΕΚΤΑΚΤΗ ανάγκη δεν αφορά κανέναν μας και πόσο μάλλον τον πάροχο σου ο οποίος σε διαβεβαιώ ότι θα σε χρεώσει κανονικότατα ότι ταρζανιές και να κάνεις στο τηλέφωνο. Εφόσον είσαι σε δέσμευση λοιπόν.. α) Όσον αφορά το σταθερό-internet, θα πληρώσεις έτσι κι αλλιώς το κόστος μεταφοράς (γύρω στα 36 ευρώ) και δεν θα το γλυτώσεις σε καμία περίπτωση. β) Για το ote tv δεν έχεις χρέωση εφόσον την αποσύνδεση του πιάτου καθώς και την επανασύνδεση, μαζί με την εγκατάσταση lnb και την στόχευση τα κάνεις όλα εσύ αλλιώς θα γίνεται μόνο με χρέωση. ΥΓ: Το ύφος σου και η απάντηση σου παραπάνω στον isay (ο οποίος προσπάθησε να σε βοηθήσει) είναι για τα πανηγύρια. Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2018 από l337 1 1
geogr13 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ακομα και με ληξιαρχικη πραξη θανατου του ιδιοκτητη του σπιτιου ο οποιος μαλιστα δεν εχει αμεσους συγγενεις?? Κατι μακρινοι συγγενεις που τους ειχε στη διαθηκη θελουν το σπιτι.. Μου εκαναν εξωση.. Παιδια ειναι πολυ ειδικη περιπτωση γι αυτο εβαζα με κεφαλαια το ΕΚΤΑΚΤΗ.. Σε λιγες μερες μενω χωρις σπιτι κλπ χωρις δικια μου υπαιτιοτητα.. Δεν υπαρχει περιπτωση να μην εχουν προβλεψει οι εταιριες ειδικες τετοιες περιπτωσεις και μαλιστα για πελατες τους ανω των 10 ετων.. Οσο για υφος ναι εχετε δικιο αλλα σκεφτειτε λιγο και την κατασταση μου.. Μετα απο 20 χρονια αλλαζει η ζωη μου.. Ευχαριστω.. Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2018 από geogr13
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, geogr13 είπε Δεν υπαρχει περιπτωση να μην εχουν προβλεψει οι εταιριες ειδικες τετοιες περιπτωσεις Ναι έχουν προβλέψει τέτοια πράγματα και τα εκμεταλλεύονται για να βγάλουν κέρδος όποτε όπως σου είπαν από πάνω ΤΙΠΟΤΑ δεν είναι τσάμπα στις εταίρες τηλεφωνίας. Πάντως αν πεθάνεις εσύ αλλάζει το πράγμα θα σου τα κόψουν χωρίς κόστος αποδέσμευσης Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2018 από Επισκέπτης
aGka8l Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Αν το ίντερνετ κ το τιβι είναι στου ιδιοκτήτη λογικά γλυτώνεις το τέλος αποσύνδεσης αν έχεις συμβόλαιο . Αν είναι στο δικό σου όνομα δεν τους ενδιαφέρει , πρέπει να κατασκευαστεί νέα γραμμή και πληρώνεις ανάλογα με τον τιμοκατάλογο του παρόχου σου
isay Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 @geogr13 λυπάμαι για το μπερδεμα που αντιμετωπίζεις, αλλά δυστυχώς επισης λυπάμαι γιατι οι εταιρίες δεν πάρεχουν τετοιες διευκολύνσεις. Απο τετοιες περιπτώσεις αναγκης βγάζουν λεφτά και μάλιστα σιγουρα γιατί ξέρουν οτι θα αναγκαστεις να πληρώσεις, επειδη δεν υπάρχουν κολπα διεξόδου 1
Lanike71 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Αν πραγματικά αντιμετώπιζες πρόβλημα, το λιγότερο που θα σε ενδιέφερε θα ήταν οι κεραίες και τα ιντερνέτια. Αν αντιμετωπίζεις οικονομικό πρόβλημα και δε μπορείς να πληρώσεις τη μεταφορά, είναι άλλο θέμα και κανείς δε μπορεί να σε βοηθήσει σε αυτό.
G-pal Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Επίσης όπως άκουσα πρόσφατα σε κατάστημα ΟΤΕ αν τα τηλέφωνα κτλ είναι στο όνομα του πεθαμένου, και στην αποδοχή κληρονομιάς - διαθήκη δεν αναφέρετε το τηλέφωνό θα έχεις μπλεξίματα. Δεν μπορείς ούτε να το κόψεις. Έτσι τουλάχιστον είπαν σε μια γυναίκα σε ένα κεντρικό κατάστημα ΟΤΕ. Τώρα αλήθεια ψέματα δεν ξέρω.
Doubt Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Το κόβεις με τη ληξιαρχική πράξη θανάτου, ακόμα και μετά από πολλά χρόνια. Πρόσφατα έκοψα 2 γραμμές ΟΤΕ που ήταν στο όνομα του πατέρα μου, θανόντα το 2003. Πληρωμένα κανονικά τα πάντα, εννοείται.
geogr13 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ολα τα τηλεφωνα και τα δορυφορικα ειναι στο ονομα μου.. Το κινητο το εχω να ερχεται στο web.. Ειναι σε οικογενειακο προγραμμα μαζι με το σταθερο, το ιντερνετ και το δορυφορικο του ΟΤΕ.. Οποτε αφου ερχετε στο web γλυτωνω βαση των λεγομενων σας τα εξοδα αλλαγης διευθυνσης.. Η Νοβα ομως ερχεται σε χαρτι.. Πες τα εξοδα μεταφορας της τηλεφωνικης γραμμης και του ιντερνετ δεν τα γλυτωνω και οκ ετσι κι αλλιως ειναι κατω απο 50 ευρω.. Ομως τα εξοδα να ερθει τεχνικος να μου ξανα-συνδεσει τα πιατα κλπ που σιγουρα θα ειναι ανω των 100 ευρω δεν μπορω να τα δωσω (λογο των εξοδων που εχω τωρα λογο της αλλαγης σπιτιου) και αυτα τα εξοδα ειναι που θελω να γλυτωσω.. Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2018 από geogr13
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα