Προς το περιεχόμενο

παλιό stereo: συνδεση με wifi

alexandergreek

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα σας

έχω ένα παλιό αξιοπρεπές sony 4 ηχείων, εποχης cd players.

Σκέφτομαι να πάρω κάποιο gadget όπως αυτό

https://www.amazon.co.uk/Pure-Jongo-Wireless-Adapter-Bluetooth-Black/dp/B00CGYN47O/ref=sr_1_7?s=electronics&ie=UTF8&qid=1536429871&sr=1-7&keywords=wireless+hifi+adapter

που λαμβάνει ήχο μέσω wifi και το βγάζει απο τις γραμμές εξόδου. Ετσι θα αξιοποιήσω το παλιο ηχοσυστημα, στην εποχη του wireless.

Εχει ασχοληθεί κάποιος με το θεμα; καποια προταση;

Ευχαριστω πολυ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βρίσκεις ένα smartphone ή μία ταμπλέτα της πλάκας από τα μεταχειρισμένα και έχεις καλύτερη συσκευή από άποψη δυνατοτήτων. ;)
Μόνο όμως για stereo ήχο.

Εγώ έχω ένα παμπάλαιο LG L90 το οποίο χρησιμοποιώ σαν remote για την τηλεόραση και όποτε θέλω το συνδέω με καλώδιο στον ενισχυτή και παίζει μουσική από το ίντερνετ μέσω wifi. 

Επεξ/σία από dpolal

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φιλε, το αυγό του Κολομβου! Πολυ απλη η λυση σου και δεδομενου οτι εχω και android και iphone, ευκολα μπορώ να βάζω το ένα να κάνει playlist! Και γλιτώνω ολο τον εξτρα εξοπλισμο!

***edited 13/9/18

Πήγα το στερεο στο σερβις, μου απομόνωσε το cd player διότι αφ'ενος δε δουλευε (αδιαφορο) αφ'ετέρου έκανε έναν ενοχλητικό ήχο και δε με άφηνε να απολαύσω τη μουσική. Κόστος "απομονωσης" 25€ (ακριβος το ξέρω αλλά δέν έχω κάποιον καλο + οικονομικό τεχνικό υπ'όψιν μου). 

Βρήκα και καλώδιο mobile <> stereo αρκετά μεγάλου μήκους (~3μ) και ευελπιστώ να το έχω σήμερα στα χέρια μου όλο το συστημα, στημένο - έτοιμο. Μιλάμε για ηχοσυστημα sony με surround, 4 ηχεια και είναι κρίμα που σκονιζοταν παρατημένο 7-8 χρονια...

Επεξ/σία από alexandergreek
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...