Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για απλή χρήση δε θα έχει με κάποια εταιρία πρόβλημα. Για streaming προτείνω ote με hol είχα αρκετά θέματα αστάθειας στη γραμμή. Μένω κοντά στο ΤΕΙ 

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, james9tito είπε

Για απλή χρήση δε θα έχει με κάποια εταιρία πρόβλημα. Για streaming προτείνω ote με hol είχα αρκετά θέματα αστάθειας στη γραμμή. Μένω κοντά στο ΤΕΙ 

οτε λες ε? για cyta εχεις καμμια αποψη απο κανα φιλαρακι εκει τριγυρω?

Δημοσ.

Όχι φίλε μου. Υπάρχει ένα σπιτάκι στην ευρύτερη περιοχή που πάμε αραιά και που, αλλά δεν έχουμε καν σταθερό τηλέφωνο πλέον.

Αθήνα που μένω μόνιμα έχω Vodafone (πρώην hol)  χρόνια τώρα και είμαι ΟΚ.

• 4 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.
On 27/01/2023 at 01:13, butters said:

Bump! Έχει κανείς άποψη για Vodafone internet στο κέντρο της Λαμίας; Ευχαριστώ!

οτι και να βαλει τον ιδιο χαλκο θα παρει και απο το ιδιο αστικο κεντρο,καφαο. αν μπορει να βαλει vdsl ας βαλει

On 27/01/2023 at 17:17, SaFiS said:

Ειδα HOL & Cyta στα σχολια και λεω, τι εγινε ρε παιδια?? 😂😂😂

μια απο τα ιδια.κολλησα.λεω  τι  cyta γραφουν

Δημοσ.

Βασικά είναι για πολύ light χρήση, οπότε μάλλον θα πάμε για έως 24mbps. Άρα πάω με Vodafone με €21.4 το μήνα, με εναλλακτική την Cosmote VDSL 50 στα €27.9.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

θα πηγαινα vdsl για το καλυτερο upload και για να εχω πολυ λιγοτερο χαλκο αρα και λιγοτερες πιθανοτητες για βλαβη ή για προβληματα.

πχ με adsl επειζα 13-14 με χαλκο κανα 2 χιλιομετρα και τωρα παιζω 110/11 με 50 μετρα χαλκο.

On 30/01/2023 at 19:09, butters said:

Βασικά είναι για πολύ light χρήση, οπότε μάλλον θα πάμε για έως 24mbps. Άρα πάω με Vodafone με €21.4 το μήνα, με εναλλακτική την Cosmote VDSL 50 στα €27.9.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...