thomasG4 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosbel Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Πάντως τελευταίες ώρες είναι σαν καρδιογράφημα νεκρού 😂 .ευθεία γραμμή 😋 χμμμμμμ 📈 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FromMyAshesRRR Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 1 ώρα πριν, panosbel είπε Πάντως τελευταίες ώρες είναι σαν καρδιογράφημα νεκρού 😂 .ευθεία γραμμή 😋 χμμμμμμ 📈 That sums up pretty much my sexual life to be honest...hahaha 2 ώρες πριν, thomasG4 είπε Αργήσανε....πέφτει πολύ τηλεφώνημα απο τα παρασκήνια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
popai32 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 11 ώρες πριν, thomasG4 είπε Τωρα σε αυτο το ακουσμα δεν ξερω τι να σκεφτω.Να χαρω που ειπε αυτο που ειπε?Εγω φανταζομαι μιλανε τοσο πολυ εξιδικευμενα με απειρες γνωσεις επι του θεματος για να το επιλυσουν και ακουω δικαστη να αναρωτιετε οπως ενα παιδι 15 χρονων που μπαινει πρωτη φορα στα κρυπτο?Να αναρωτηθω κανει την χαζη?Τι φαση,, κατι δεν εχω πιασει??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FromMyAshesRRR Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 25 λεπτά πριν, popai32 είπε Τωρα σε αυτο το ακουσμα δεν ξερω τι να σκεφτω.Να χαρω που ειπε αυτο που ειπε?Εγω φανταζομαι μιλανε τοσο πολυ εξιδικευμενα με απειρες γνωσεις επι του θεματος για να το επιλυσουν και ακουω δικαστη να αναρωτιετε οπως ενα παιδι 15 χρονων που μπαινει πρωτη φορα στα κρυπτο?Να αναρωτηθω κανει την χαζη?Τι φαση,, κατι δεν εχω πιασει??? Όχι δέν πιστεύω πως δέν ξέρει, πολύ καλά ξέρει....απλά δείχνει τον δρόμο και ετοιμάζει παγίδες για το ΣΕΚ γιατί έρχονται πολύ μεγάλες χοντράδες. Ο Γκίνσλερ θα αναγκαστεί να λύσει ή να αποσύρει τις κατηγορίες γιατί όπως χθές έβαλε ο Θωμάς, ο προηγούμενος επίτροπος του ΣΕΚ πληρώθηκε απο το Εθέριουμ και έβγαλε αποφάσεις υπέρ του Εθέριουμ και μετά παραιτήθηκε και πήγε και δουλεύει σε εταιρία κάτω απο την αιγίδα του Εθέριουμ. Motion to discover που ζήτησε η Ριπλ και το ΣΕΚ προσπαθεί να ακυρώσει είναι επειδή έχουν ενοχοποιητικα στοιχεία εναντίων του ΣΕΚ για την διαπλοκή τους υπερ το Εθεριουμ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
popai32 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Δεν διαφωνω παρολα αυτα με αυτη την δηλωση μιαζουν τα πραγματα να πηγαινουν με το βημα της χελωνας.Προφανος εσκεμενα.Δεν ξερω αν ειναι για καλο η για κακο μας 1 λεπτό πριν, popai32 είπε Δεν διαφωνω παρολα αυτα με αυτη την δηλωση μιαζουν τα πραγματα να πηγαινουν με το βημα της χελωνας.Προφανος εσκεμενα.Δεν ξερω αν ειναι για καλο η για κακο μας Αντε για το 0,59...Αν ξαναπεσει θα νευριασω χαχα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FromMyAshesRRR Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Ακριβως...ειπαμε, το ερχόμαινο "altcoinrun" δεν νομίζω να είναι τοσο μεγάλο και δέν πιστεύω το ΧΡΠ να πάρει μέρος. Αυτοί που θα βγάλουν τα λεφτά τους τα βγάλανε, και μετά θα αρχίσει ο κράς. Το οτι παίζονται πολλά κεκλεισμένων των θυρών το λέω απο την πρώτη στιγμή, υπάρχουν πολλές πιέσεις απο παντού. Οι γερουσιαστές των ρεπουμπλικάνων δήλωσαν την (bipartisan) συμπαράσταση τους και ψηφίσαν υπέρ του Γκένσλερ και δώσαν να καταλάβει πως "εμείς τηρίσαμε την δική μας πλευρά, καιρός να τηρίσεις και εσύ την δική σου" πιστεύω πως θέλουν όλο το χρήμα του κόσμου να πάει στο μπίτκοιν για να τους τραβήξουν και τα μεγάλα φορολογικά πρόστιμα έτσι ωστε ο κοσμάκης να αναγκαστει να πουλήσει το Μπίτκοιν τους και μετά θα πάμε για το κράς. Να ξέρεις πως οι μεγάλοι δέν θα αγοράσουν το μπίτκοιν σε ψηλές τιμές...ετοιμάζουν τον δρόμο για τα ΕΤΦ και τα λοιπά, μετά θα κρασάρουν την τιμή για να τα πουλήσει ο κόσμος να χάσουν τα λεφτά τους και εκείνοι μετά να αγοράσουν το μπίτκοιν φθηνα. φυσικά θα υπάρχει κόσμος που δεν θα πουλήσει το μπιτκοιν ελπίζοντας πως θα ανεβεί αλλά θα ρίξουνε την τιμή τόσο που στο τέλος θα πανικοβληθούν και θα τα πουλήσουν. Το σίγουρο (γνώμη μου) είναι πως πρώτα πρέπει να αφήσουν να ανεβεί προς τα 100κ και μετά θα το κατακρεμίσουν. 'Εχουμε μέχρι τον ιούνιο το G7 UK to host G7 Summit in Cornwall PM will use the UK’s G7 Presidency to unite leading democracies to help the world build back better from coronavirus and create a greener, more prosperous future. "Greener" ......σημαίνει φορολογία για το μπίτκοιν επειδή δέν είναι πράσσινο. Γιαυτό θα το αφήσουν να ανεβεί πρώτα. Μεγάλη τιμή του μπίτκοιν = μεγαλύτερη φορολογιση. Γιαυτό η φορολογία ανεβάζει την "αντικειμενική" αξία των ακινήτων....για να φορολογήσει περισσότερο. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 1 ώρα πριν, popai32 είπε Τωρα σε αυτο το ακουσμα δεν ξερω τι να σκεφτω.Να χαρω που ειπε αυτο που ειπε?Εγω φανταζομαι μιλανε τοσο πολυ εξιδικευμενα με απειρες γνωσεις επι του θεματος για να το επιλυσουν και ακουω δικαστη να αναρωτιετε οπως ενα παιδι 15 χρονων που μπαινει πρωτη φορα στα κρυπτο?Να αναρωτηθω κανει την χαζη?Τι φαση,, κατι δεν εχω πιασει??? O δικηγόρος τα εξηγεί καλύτερα σε αυτό το βίντεο, για το τι σημαίνει ακριβώς αυτή η δήλωση: 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FromMyAshesRRR Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 @thomasG4 δέν νομίζω να έχει δουλέψει 20 χρόνια στα δικαστήρια με 8 χρόνια στην Emery Celli και να μην ξέρει.... Έχουνε απο την ίδρυση τους ενα σοβαρό work ethics στο δικηγορικό γραφείο αυτό. Οικονομικά θέματα είναι μία απο τις τρείς κατηγορίες που αναλαμβάνουν(ειδικεύονται) . Ο τρόπος με τον οποίο μιλάει φαίνετε να είναι "νουμπίστικος" αλλα εγώ το βλέπω ως "feeding" δηλαδή κάνει απλή "δήλωση ερώτηση" προς τον δικηγόρο υπεράσπισης για να του δώσει την ευκαιρία να εξηγήσει την υπόθεση. Λές για μία τέτοια σοβαρή υπόθεση να βάλουν δικαστή που δέν ξέρει τί της γίνετε ; Το γεγονός πάντως το οτι ο Γκένσλερ δέν έχει ακόμη εμφανιστεί στο προσκήνιο ενώ τον έχουνε εγκρίνει. λέει πολλά..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trackcoach Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Καλησπέρα παιδιά, είμαι νέος στο club.ξερει κάποιος να μου πει πως γίνεται να κάνω ανάληψη από το binance?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FromMyAshesRRR Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Σταματάει να τυπώνει το τέδερ πέφτει το μπίτκοιν ανεβαίνει το τέδερ....αρχίσει να τυπώνει το τέδερ, ανεβαίνει το μπίτκοιν πέφτει το τέδερ.... μπροστά στα μάτια μας και εθελοτυφλούνε.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosbel Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Ωραίο ρανακι κάνει πάντως αυτήν την στιγμή. Για να δούμε επεσα μέσα για πρώτη φορά μπορώ να πω 😁✌🏼 Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2021 από panosbel 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FromMyAshesRRR Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Τί λεει ; ξυπνάει η ωραία κοιμωμένη ; 0,44 ; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
popai32 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Αυτα τα spike προς τα κατω ειναι λουκουμακια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eliascm21 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Ξύπνησε το θηρίο! Να δούμε αν θα γίνει re-test της πλευράς του τριγώνου, αν κάνει bounce εκεί πάμε για καλή άνοδο. Εγώ πάντως έχω βάλει σημεία πώλησης των μισών μου xrp στα 0.48, 053, 0.62 που είναι διαδοχικά resistances καθώς αν δεν βγει απόφαση για τη δίκη δεν είναι να του έχεις καμία εμπιστοσύνη. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις