FromMyAshesRRR Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 όλα τα επηρρεάζει το μπίτκοιν. Δέν νομίζω πως θα νιώθεις το ίδιο χαμένος σε λίγο. Νομίζω 1 μαρτίου βγαίνει το update του καρντάνο. Δυστυχώς πέφτει πάνω η διόρθωση της αγοράς οπότε ίσως να μήν έχει την ίδια αύξηση όσο θα είχε δίχως το αίμα της αγοράς που βλέπουμε 1 εβδομάδα τώρα. 3 1
popai32 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Αν εχουμε break out προς τα κατω παμε κατευθειαν για 31.600 ενο προς τα πανω στα 59.000.Ελπιζω να μην κανει κανενα τρελο και κλεισουμε κατω απο 33.200 σε 13 ωρες απο τωρα γιατι θα εχουμε ενα τεραστειο κοκκινο μηνιαιο κερι που θα οδηγησει μεχρι και τα 17.500-20.000 αφου φυσικα επανελθει(τιποτα δεν παει καρφι).Μιλαμε για 70 τις εκατο διορθωση η οποια εχει ξαναγινει στο παρελθον.Ασ ελπισουμε στο χειροτερο σεναριο να προσεγκισει τον 200 day τις επομενες 2 εβδομαδες και μετα να φυγει πανω(ειναι το σεναριο που πιστευω).Αν καπου κανω λαθος ας με διορθωσει καποιος 3
FromMyAshesRRR Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 νο προμπλεμ 6 λεπτά πριν, popai32 είπε Αν εχουμε break out προς τα κατω παμε κατευθειαν για 31.600 ενο προς τα πανω στα 59.000.Ελπιζω να μην κανει κανενα τρελο και κλεισουμε κατω απο 33.200 σε 13 ωρες απο τωρα γιατι θα εχουμε ενα τεραστειο κοκκινο μηνιαιο κερι που θα οδηγησει μεχρι και τα 17.500-20.000 αφου φυσικα επανελθει(τιποτα δεν παει καρφι).Μιλαμε για 70 τις εκατο διορθωση η οποια εχει ξαναγινει στο παρελθον.Ασ ελπισουμε στο χειροτερο σεναριο να προσεγκισει τον 200 day τις επομενες 2 εβδομαδες και μετα να φυγει πανω(ειναι το σεναριο που πιστευω).Αν καπου κανω λαθος ας με διορθωσει καποιος αστα να πανε, για προς τα κάτω βλέπω να το πιέζουνε. έτσι με το ζόρι πανικός, δέν το αφήνουν μιά μέρα να πάρει ανάσα λέμε. Πράγμα που με κανει να πιστεύω πως ίσως να έρχετε τελιλά η χειρότερη περίπτωση. ζορίζετε ρε....με το ζόρι να το κρατήσουν χαμηλά. Πάντως προσπαθεί να κάνει break out...(καλά τώρα είδα ξανα το τί έγραψες @popai32 πάλι 1 ώρα κοιμήθηκα. 5η προσπάθεια πάει να κάνει....πωωω.... 2
popai32 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 13 λεπτά πριν, FromMyAshesRRR είπε νο προμπλεμ αστα να πανε, για προς τα κάτω βλέπω να το πιέζουνε. έτσι με το ζόρι πανικός, δέν το αφήνουν μιά μέρα να πάρει ανάσα λέμε. Πράγμα που με κανει να πιστεύω πως ίσως να έρχετε τελιλά η χειρότερη περίπτωση. Το θεμα ειναι ποσα εχεις να χωσεις.Αν ειχα 20 κ μια χαρα θα μου φαινοταν να παρω ενα btc με 17.500.Παντως πιστευω οτι θα ερθει μια στιγμη που θα τρομοκρατησουν τοσο πολυ τον κοσμο που θα θεωρησουν ολοι οτι το παρτι εχει τελειωσει στα crypto .Εκει οι μαγκες αγοραζουν.Οταν ειχε πεσει στα 3800 ελεγαν ολοι εμ ναι εμ ακριβουτσικο ειναι θα παει στα 1000 δεν παιρνω.Αν πηγαινε 1000 θα ελεγαν τα ιδια.
Ψευδώνυμo Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 14 λεπτά πριν, popai32 είπε Το θεμα ειναι ποσα εχεις να χωσεις.Αν ειχα 20 κ μια χαρα θα μου φαινοταν να παρω ενα btc με 17.500.Παντως πιστευω οτι θα ερθει μια στιγμη που θα τρομοκρατησουν τοσο πολυ τον κοσμο που θα θεωρησουν ολοι οτι το παρτι εχει τελειωσει στα crypto .Εκει οι μαγκες αγοραζουν.Οταν ειχε πεσει στα 3800 ελεγαν ολοι εμ ναι εμ ακριβουτσικο ειναι θα παει στα 1000 δεν παιρνω.Αν πηγαινε 1000 θα ελεγαν τα ιδια. 35 λεπτά πριν, FromMyAshesRRR είπε νο προμπλεμ αστα να πανε, για προς τα κάτω βλέπω να το πιέζουνε. έτσι με το ζόρι πανικός, δέν το αφήνουν μιά μέρα να πάρει ανάσα λέμε. Πράγμα που με κανει να πιστεύω πως ίσως να έρχετε τελιλά η χειρότερη περίπτωση. ζορίζετε ρε....με το ζόρι να το κρατήσουν χαμηλά. Πάντως προσπαθεί να κάνει break out...(καλά τώρα είδα ξανα το τί έγραψες @popai32 πάλι 1 ώρα κοιμήθηκα. 5η προσπάθεια πάει να κάνει....πωωω.... Νιώθω ότι είναι νωρίς να σκάσει οριστικά η φούσκα του Μπίτ. Δεν έχει μπει ακόμα και η Κούτση Μαρία όπως στο χρηματιστήριο. Κάτσε να πιάσει τα 100κ+ και μετά εγώ θα εσκαγα την φούσκα. Λένε ακόμα και για 200+ αλλά εγώ στα 100 θα έβγαινα. Το xrp ήταν απ' ότι θυμάμαι στις σημερινές τιμές όταν το μπιτ ήταν 20κ και αρα θα μπορούσε να ξανά ρθει εδώ το xrp όταν το μπιτ θα είναι στον πάτο γιατί όχι. Απλά όταν γίνει τέτοια διόρθωση στο μπιτ πιστεύω θα κλονιστεί όλη η αγορά και ότι ξανά ανέβει θα γίνεται πιο μινιμαλ. Η λογική μου λέει ότι το θέμα σεκ θα χει λυθεί πριν σκάσει η φούσκα μπιτ. 2
FromMyAshesRRR Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 48 λεπτά πριν, popai32 είπε Αν εχουμε break out προς τα κατω παμε κατευθειαν για 31.600 ενο προς τα πανω στα 59.000.Ελπιζω να μην κανει κανενα τρελο και κλεισουμε κατω απο 33.200 σε 13 ωρες απο τωρα γιατι θα εχουμε ενα τεραστειο κοκκινο μηνιαιο κερι που θα οδηγησει μεχρι και τα 17.500-20.000 αφου φυσικα επανελθει(τιποτα δεν παει καρφι).Μιλαμε για 70 τις εκατο διορθωση η οποια εχει ξαναγινει στο παρελθον.Ασ ελπισουμε στο χειροτερο σεναριο να προσεγκισει τον 200 day τις επομενες 2 εβδομαδες και μετα να φυγει πανω(ειναι το σεναριο που πιστευω).Αν καπου κανω λαθος ας με διορθωσει καποιος απο ότι βλέπω αξίζει λίγο το κεφαλάκι για break out προς τα κάτω.... 2 λεπτά πριν, Ψευδώνυμo είπε Νιώθω ότι είναι νωρίς να σκάσει οριστικά η φούσκα του Μπίτ. Δεν έχει μπει ακόμα και η Κούτση Μαρία όπως στο χρηματιστήριο. Κάτσε να πιάσει τα 100κ+ και μετά εγώ θα εσκαγα την φούσκα. Σε αυτό με βρίσκεις ξανασύμφωνω...τα είχαμε ξαναπεί κιολας.... εγώ γιαυτό βγήκα όταν είδα να το διαλλαλούν στα κανάλια. Άρχισα να ξαναβλέπω 2017 φλάςμπακς.... 2
zananiro Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Σήμερα ίσως πήραμε μια πρόγευση για το τι θα ακολουθήσει το Μάρτιο, ο οποίος παραδοσιακά είναι από τους χειρότερους μήνες για τα crypto. Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2021 από zananiro 2
FromMyAshesRRR Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 τώρα πουλάμε πεθερές νεφρά σκύλους σπέρμα....χχααχχαχ μονο να περιμένετε να περάσει ο κυκλωνας και μετά αγοράζετε όσοι έχουν την ανάγκη ....
popai32 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Πανω στην γραμμη.Ελπιζω να μην μας τυρανισει πολυ.Κανε τον φουντο σου να τελειωνουμε
FromMyAshesRRR Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 αυτό ήταν ; δέν έχει happy ending ? ahahahahah εε.....κρίμα ......το βράδυ το υπόλοιπο ε ; xD Θα σου απαντήσω όπως είχα απαντήσει πρίν χρόνια όταν έδινα συνέντευξη στο καζίνο όταν με ρωτήσανε εάν κάνω ναρκωτικά.....απάντησα "χρήση ; οχι ποτέ....μονο διανομή".....χχααχχχαα (fun fact....με προσλάβανε) χαχαχαχ 1
eliascm21 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Έχουμε αρκετές σερί κόκκινες ημέρες (με εξαίρεση μία), όπως περίπου και όταν έγινε το προηγούμενο ATH, όπως βλέπουμε στο παρακάτω διάγραμμα. Θέλω να πιστεύω ότι από αύριο θα δούμε αύξηση και θα προσεγγίσει τα 43k euro. Μετά ίσως ξανά-πέσει στα ίδια επίπεδα. Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2021 από eliascm21 1
FromMyAshesRRR Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 1) Οι Hodlers δέν έχουν πρόβλημα, στα τέτοια μας..... 2)Wait till it stabilizes and buy the dip.... 3) φλέπε φωτο 4) ξέρουμε τί έχουμε και κάνουμε υπομονή 5) καλή επιτυχία σε όλους παιδιά δέν πουλήσαμε όταν είχαμε την ευκαιρία στις 1η φεβρουαρίου. Ευκαιρία να αγοράσουμε περισσότερα, πιό χαμηλά. Τον νοέμβρη ήταν στα 0.20-0.25.... its Christmas people # Ανακοίνωση : Η ζήτηση Μπίτκοιν με την προσφορά δέν συμπίπτουν. Δηλαδή οι μεγαλοκαρχαρίες σάν τον Ελον Μασκ και άλλοι institutional investors θέλουν μπιτκοιν αλλα η ζήτηση είναι μεγαλύτερη απο την προσφορά/παραγωγή . Οπότε πρέπει να τρομάξουν τον κόσμο για να πουλήσει τα μπίτκοιν τους ωστε να τα μαζέψουν εκείνοι. Επίσης (FD7 Ventures sells $750 million in BTC to buy Cardano (ADA) and Polkadot (DOT)) https://www.crypto-news-flash.com/fd7-ventures-sells-750-million-in-btc-to-buy-cardano-ada-and-polkadot-dot/ Οπότε όσοι έχετε καρντάνο (που θα ανεβεί αφού αύριο βγαίει online η "Μαρί" upgrate του καρντάνο, η τιμή του θα αυξηθεί Πρώτα προς 2 ευρώ και μετά ποιός ξέρει. Good luck. Bitcoin maximalist.....άραγε τί έχει να πεί τώρα με τα 22κ μείωση ; 3
panosbel Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Ποοοοοσο ακόμα ρε παιδιά και νόμιζα αγόρασα καλά στα 0,34 άλλα 500 χρπ όταν έφυγα από ρεβολυτ 😂 δλδ αν πάει και στα 0,25 ενταξει (θα προυμε Κι αλλα εννοείται ) πισωγύρισμα πάλι και μετά ξανά στα 0,50 και μετά στην επόμενη διόρθωση ξανά 0,25 Ε τι κάνουμε τότε ρε παιδιά; 🥲 Ενταξει όλα καλά ήθελα να το βγάλω από μέσα μου και κάποιος να με ξαναβάλει στον δρόμο μας 🤓. Μπορει κάποιος να μου πει ότι δεν θα πάει έτσι; 🤔 Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2021 από panosbel
Προτεινόμενες αναρτήσεις