Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, FromMyAshesRRR είπε

Τα επιχειρήματά μου τα είπα, τα οποία ΕΣΥ απόρειψες όταν είπες 

"Μα καλά τα πιστεύετε αυτά? Κανένα κρυπτονομισμα από τα υπάρχοντα δε θα μπει σε κανένα τραπεζικό σύστημα. Οι τράπεζες θα δημιουργήσουν δικά τους νομίσματα αντίστοιχα των κρυπτό. Η τεχνολογία υπάρχει και είναι πανεύκολο να φτιάξει ο οποιοσδήποτε νόμισμα. Αν η τεχνολογία του XRP είναι τόσο καλή, απλά θα αντιγράψουν  το XRP αλλά το ίδιο δε πρόκειται να το χρησιμοποιήσουν γιατί δεν υπάρχει λόγος 

Όπως επίσης είπες 

"Αν ήταν έτσι αυτά τα πρόσωπα δε θα πουλαγαν αλλά θα κρατούσαν το XRP. Μην είστε θύματα απατεώνων. Όταν οι ιδρυτές του νομίσματος πουλάνε και μάλιστα τεράστια ποσά σημαίνει ότι το νόμισμα δεν έχει κανένα μελλον. Είναι σαν η ΕΚΤ να πουλαγε ευρώ και να αγόραζε δολάρια. Αυτά δεν γίνονται ΣΕ ΣΟΒΑΡΑ ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ 

οπότε απο την ώρα που βλέπω οτι μιλάω σε τοίχο τότε χαλάω τον χρόνο μου, σου προσφέρω cookie και αποχωρώ απο την συζήτηση. Ο έχω ώτα ακούει. 

Σέβομαι την άποψη σου. Δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε. Όποιος διαβάζει τα σχόλια καταλαβαίνει τι συμβαίνει εδώ 

• Like 1
  • Απαντ. 9,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Marizizel είπε

Εγώ πάλι αν καί μπήκα ADA στο 0,68 κάθε μέρα προσπαθώ να αυξάνω και λίγο τό XRP . Δηλώνω ερωτευμένη μαζί του :) 😀😊

Κι εγώ αλλά όπως έχω ξανά πει αυτή είναι η παγίδα γιατί εκεί που είσαι μέσα στα μέλια θα έρθει ο πρώην της κος Μπίτ Κόιν και θα εξαφανιστούν χέρι χέρι. Μαζί πάνε μαζί έρχονται τελικά αυτοί οι δυο seXRP και κος Μπίτ Κόιν είναι γεννημένοι ο ένας για τον άλλο. Τέλος. Εμείς το πολύ πολύ να τους παίρνουμε λίγο μάτι και άμα λάχει να πιάνουμε λίγο μπουτάκι προς το παρόν. Εύχομαι το δικαστήριο να τα φέρει έτσι που το seXRP  να νιώσει επιτέλους απελευθερωμένο από τον μεγάλο σουγκαρ νταντί και να αρχίσουμε να βάζουμε κι εμείς δάκτυλο.. στο μέλι ανεξάρτητα απ' την πορεία του κυρίου Μπίτ. 

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Macosj είπε

Σέβομαι την άποψη σου. Δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε. Όποιος διαβάζει τα σχόλια καταλαβαίνει τι συμβαίνει εδώ 

Κανενας δεν ξερει τι πραγματικα θα γινει αλλα δεξου τα επιχειρηματα του φιλου και απαντησε με τα δικα σου .Μην πορονεσε επειδη εφυγες απο ενα νομισμα και πηγες σε ενα αλλο.Το να χλεβαζεις δεν ειναι επιχειρημα.Ειναι σαν να σου λεω εγω σαν τριτος ποια κρυπτονομισματα ρε απατες ειναι ΟΛΑ και ολα ειναι ΦΟΥΣΚΕΣ και ειστε κοροιδα και και και.

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, popai32 είπε

Κανενας δεν ξερει τι πραγματικα θα γινει αλλα δεξου τα επιχειρηματα του φιλου και απαντησε με τα δικα σου .Μην πορονεσε επειδη εφυγες απο ενα νομισμα και πηγες σε ενα αλλο.Το να χλεβαζεις δεν ειναι επιχειρημα.Ειναι σαν να σου λεω εγω σαν τριτος ποια κρυπτονομισματα ρε απατες ειναι ΟΛΑ και ολα ειναι ΦΟΥΣΚΕΣ και ειστε κοροιδα και και και.

Οκ, δηλαδή το επιχείρημα ότι πουλάει ο ιδρυτής του δεν σου φτάνει. Ότι νομίζει ο καθένας δικά του  λεφτά δική του και η χασούρα 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Macosj είπε

Οκ, δηλαδή το επιχείρημα ότι πουλάει ο ιδρυτής του δεν σου φτάνει. Ότι νομίζει ο καθένας δικά του  λεφτά δική του και η χασούρα 

Παιδιά είστε άτομα που γνωρίζετε πράγματα και είστε όλοι σημαντικοί να είστε και να γράφετε εδώ ότι πιστεύετε. Προσπαθήστε όλοι να μην ανεβάζετε ένταση να μην σας στερηθούμε επειδή κάποιος από εσάς δεν θα ξανά γράψει. Δεν έχουν όλοι ίδια υπομονή καταλαβαίνω αλλά ας προσπαθήσουμε όλοι να είστε εδώ και να λέτε τις απόψεις σας. Όποιος γουστάρει τις δέχεται κι όποιος δεν .. νο προμπ.  Εσύ ο fromyashes κι όποιος άλλος χρειάζονται εδώ γι'αυτό κουλ όλοι παιδιά.

• Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Macosj είπε

Ποιο καρντανο μην εισαι κοροιδο εβαλες τα λεφτα σου εκει???Αυτο θα ξεφουσκωσει σε ενα δευτερολεπτο και θα χασεις ολα σου τα λεφτα.Εξαλου ειναι ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ να αντιγραψουν ενα ακριβως ιδιο καρντανο και απλα θα του δωσουν το ονομα ''ο εξυπνος'' .Νομιζεις οτι θα κερδισεις χρηματα?Μολις διπλασιασεις τα χρηματα σου μετα θα γινουν ξαφνικα zero zero.Εγω πουλησα τα παντα και αγορασα ενα τροχοσπιτο.Το τροχοσπιτο ειναι καλητερο απο ολα.Φουκαραδες.Το επιχειρημα οτι εγω θα κανω βολτες με τροχοσπιτο κι εσυ θα εχεις zero πως σου φαινετε?

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, popai32 είπε

Ποιο καρντανο μην εισαι κοροιδο εβαλες τα λεφτα σου εκει???Αυτο θα ξεφουσκωσει σε ενα δευτερολεπτο και θα χασεις ολα σου τα λεφτα.Εξαλου ειναι ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ να αντιγραψουν ενα ακριβως ιδιο καρντανο και απλα θα του δωσουν το ονομα ''ο εξυπνος'' .Νομιζεις οτι θα κερδισεις χρηματα?Μολις διπλασιασεις τα χρηματα σου μετα θα γινουν ξαφνικα zero zero.Εγω πουλησα τα παντα και αγορασα ενα τροχοσπιτο.Το τροχοσπιτο ειναι καλητερο απο ολα.Φουκαραδες.Το επιχειρημα οτι εγω θα κανω βολτες με τροχοσπιτο κι εσυ θα εχεις zero πως σου φαινετε?

Οκ, θα πω ένα έχει δίκιο γιατί βλέπω κάποια λογικά άλματα. Όπως είπε και ο φίλος από πάνω, όλες οι απόψεις είναι δέκτες. Και προφανώς ο καθένας αποφασίζει που θα αφήσει τα λεφτά του. Αφού νομίζεις ότι θα ανέβει το XRP βάλε σε αυτά, εγώ απλά σου τονίζω ορισμένα προβλήματα με αυτό το νόμισμα. Ευχαριστώς να μου πεις και εσύ μερικά προβλήματα του ADA. Εδώ δεν χωράνε συναισθηματισμοι αλλά μόνο λογική 

Επεξ/σία από Macosj
Δημοσ.

Εδώ και 4 σελίδες τα περισσότερα είναι είτε εκτός θέματος είτε flame.Δεν είναι thread να γράφουν όλοι την άποψη τους είτε για Ripple είτε γενικά για Cryptos.Υπάρχουν άλλα threads για αυτό.Εδώ μιλάμε για το Xrp και τα νέα/ειδήσεις για το Xrp.

Όσοι νομίζεται ότι είναι απάτη μπορείτε να πάτε σε άλλα threads κρυπτονομισμάτων να συζητήσετε για αυτά που θεωρείτε ότι δεν είναι απάτη ή που τα πιστεύετε παραπάνω.

• Like 12
Δημοσ.

Παιδια, το θέμα λέγεται συζητηση για την ισοτιμία xrp..

Καλά κάνατε και βγήκατε από το xrp, μας το είπατε μια, δυο, τρεις. Δε θα σας κατηγορήσει κάνεις που "δε μας σώσατε" αν καταποντιστεί. Μεγάλα παιδιά είμαστε.

Το κάθε κρυπτο ενέχει ρισκο, όπως και να ονομάζεται. Μπορεί αύριο να βγει ένας νέος σατοσι και να εισάγει μια καινοτομία που θα τα σβησει ολα, ή να τα κυρηξουν παράνομα τα κράτη και να γίνει το μπαμ. 

Κάντε αλλο θέμα και πείτε το μακριά από το xrp και χώστε.

• Like 6
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ryu_hadouken είπε

Εδώ και 4 σελίδες τα περισσότερα είναι είτε εκτός θέματος είτε flame.Δεν είναι thread να γράφουν όλοι την άποψη τους είτε για Ripple είτε γενικά για Cryptos.Υπάρχουν άλλα threads για αυτό.Εδώ μιλάμε για το Xrp και τα νέα/ειδήσεις για το Xrp.

Όσοι νομίζεται ότι είναι απάτη μπορείτε να πάτε σε άλλα threads κρυπτονομισμάτων να συζητήσετε για αυτά που θεωρείτε ότι δεν είναι απάτη ή που τα πιστεύετε παραπάνω.

Συμφωνώ ,σε όποιον δε αρέσουν τα γραφόμενα μπορεί να αποχωρήσει από την ομάδα δεν είναι ανάγκη να προσβάλουμε κανέναν εδώ μέσα όλοι θεωρώ έχουμε τον ίδιο σκοπό😉😉😉xrp🌗🚀

• Like 4
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, ryu_hadouken είπε

Φίλε νομίζω ότι η τρέλα που έχει ο καθένας εδώ μέσα για το κυρίως θέμα δεν θα άφηνε να ξεφύγει  η κουβέντα πολύ εκτός θέματος. Νομίζω κρατάει καλά και αρμονικά. Μερικά διαλείμματα εκτός θέματος είτε στο ίδιο ποστ είτε μεμονωμένα ολόκληρο ποστ κάποιου δεν είναι δα και έγκλημα εκτός αν γίνεται σαν σπαμ κατά εξακολούθηση. Δεν ειμαστε ρομπότ ειμαστε άνθρωποι. Καταλαβαινω να βαριέσαι να κάνεις σκρολ τα ποστ που δεν σε νοιάζουν παρόλαυτα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπορει να μπει και ο Λιακος στο ADA !!! ο μασκαρακος... Μηπως τρολλαρει παλι??

Γιατι πεφτουν ολα και το ada ειναι up ? πουλανε για να αγορασουν ADA guys....

Επεξ/σία από mousis
Δημοσ.

Γιά να δούμε, τώρα που ετοιμάζετε η ευρώπη να κοιμηθεί, θα μας κάνουν την κουτσουκέλα ο θείος απο το σικάγο ; θα δούμε μέσα στο σ/κ και άλλο dump ή απο δευτέρα η διόρθωση της αγοράς ; 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, FromMyAshesRRR είπε

Για να δούμε, τώρα που ετοιμάζετε η Ευρώπη να κοιμηθεί, θα μας κάνουν την κουτσουκέλα ο θείος από το Σικάγο ; θα δούμε μέσα στο σ/κ και άλλο dump ή από δευτέρα η διόρθωση της αγοράς ; 

από δευτέρα η διόρθωση της αγοράς νομιζω

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, mousis είπε

από δευτέρα η διόρθωση της αγοράς νομιζω

Θα τα χτυπήσει το Μπίτκοιν τα 32κ ευρώ λές ; και το ΧΡΠ λές να πάμε για 0.25 ? ή και πιό χαμηλά ;  

τα θέλω όλα.... xD

image.png.ac10747c0b5322ad891d399048dedad4.pngU

• Δημιουργία νέου...