Macosj Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, FromMyAshesRRR είπε https://www.cnbc.com/2021/02/11/kimbal-musk-sells-25-million-worth-of-tesla-shares.html Θα βάλεις και για τον κουνιάδο μετά. Εδώ λέμε οι εφευρέτες του XRP( όχι οι συγγενείς) έχουν πουλήσει νομίσματα αξίας 2 δισ για την πάρτι τους. Εσένα δεν σου φαίνεται περίεργο και μεμπτό. Εμένα πάλι μου φαίνεται αδιανόητο για ένα νόμισμα που και καλά θέλει να μπει ε τραπεζικό σύστημα. Και κανένας φυσικά δε θα βάλει κάτι τέτοιο στην τράπεζα του Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2021 από Macosj Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FromMyAshesRRR Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 Μόλις τώρα, Sakis_Spooky είπε Χάθηκες... Όλοι άρχισαν ν΄ ανησυχούν! Όλοι μιλάνε για το Cardano! Για βάλε μια... φωνή! Στο τελευταίο πόστ είπα πως πολλοί ενοχλούνται απο τα ποστ μου. Γιαυτό σταμάτησα. Το καρντάνο είναι καλό πρότζεκτ. PoS proof of stake, καλύτερο απο το PoW του μπίτκοιν και εθέριου. Το εθέριουμ γιαυτό η αναβάθμιση στο εθεριουμ 2.0. To cardano είναι σάν το πολκαντοτ τα οποία είναι εξεληξη του Εθέριουμ. Το καρντάνο το αγοράζουν πολλοί χρπ κατόχοι που πούλησαν το χρπ γιατί δέν βλέπουν το χρπ να ανεβαίνει ενώ τα άλλα έχουν πάρει τα πάνω τους. Όταν το χρπ ξεκκινήσει την ανηφόρα, πολλοί θα πουλήσουν το καρντάνο για το χρπ το οποίο θα έχει αντίκτυπο στην τιμη του καρντάνο. 3 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ψευδώνυμo Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 3 λεπτά πριν, FromMyAshesRRR είπε Στο τελευταίο πόστ είπα πως πολλοί ενοχλούνται απο τα ποστ μου. Γιαυτό σταμάτησα. Το καρντάνο είναι καλό πρότζεκτ. PoS proof of stake, καλύτερο απο το PoW του μπίτκοιν και εθέριου. Το εθέριουμ γιαυτό η αναβάθμιση στο εθεριουμ 2.0. To cardano είναι σάν το πολκαντοτ τα οποία είναι εξεληξη του Εθέριουμ. Το καρντάνο το αγοράζουν πολλοί χρπ κατόχοι που πούλησαν το χρπ γιατί δέν βλέπουν το χρπ να ανεβαίνει ενώ τα άλλα έχουν πάρει τα πάνω τους. Όταν το χρπ ξεκκινήσει την ανηφόρα, πολλοί θα πουλήσουν το καρντάνο για το χρπ το οποίο θα έχει αντίκτυπο στην τιμη του καρντάνο. Για μένα λες? 😂 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sakis_Spooky Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 2 λεπτά πριν, FromMyAshesRRR είπε Στο τελευταίο πόστ είπα πως πολλοί ενοχλούνται απο τα ποστ μου. Γιαυτό σταμάτησα. Το καρντάνο είναι καλό πρότζεκτ. PoS proof of stake, καλύτερο απο το PoW του μπίτκοιν και εθέριου. Το εθέριουμ γιαυτό η αναβάθμιση στο εθεριουμ 2.0. To cardano είναι σάν το πολκαντοτ τα οποία είναι εξεληξη του Εθέριουμ. Το καρντάνο το αγοράζουν πολλοί χρπ κατόχοι που πούλησαν το χρπ γιατί δέν βλέπουν το χρπ να ανεβαίνει ενώ τα άλλα έχουν πάρει τα πάνω τους. Όταν το χρπ ξεκκινήσει την ανηφόρα, πολλοί θα πουλήσουν το καρντάνο για το χρπ το οποίο θα έχει αντίκτυπο στην τιμη του καρντάνο. Σ' ένα thread πάντα θα υπάρχουν κάποιοι που θα ενοχλούνται... Όμως υπάρχουν και αυτοί που δεν ενοχλούνται! Όλες οι απόψεις είναι δεκτές! Ο καθένας αποφασίζει για τον εαυτό του σύμφωνα με όσα διαβάζει εδώ μέσα... ή εκεί έξω! Καλό είναι να σ' έχουμε εδώ μέσα! 3 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Macosj Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, FromMyAshesRRR είπε Στο τελευταίο πόστ είπα πως πολλοί ενοχλούνται απο τα ποστ μου. Γιαυτό σταμάτησα. Το καρντάνο είναι καλό πρότζεκτ. PoS proof of stake, καλύτερο απο το PoW του μπίτκοιν και εθέριου. Το εθέριουμ γιαυτό η αναβάθμιση στο εθεριουμ 2.0. To cardano είναι σάν το πολκαντοτ τα οποία είναι εξεληξη του Εθέριουμ. Το καρντάνο το αγοράζουν πολλοί χρπ κατόχοι που πούλησαν το χρπ γιατί δέν βλέπουν το χρπ να ανεβαίνει ενώ τα άλλα έχουν πάρει τα πάνω τους. Όταν το χρπ ξεκκινήσει την ανηφόρα, πολλοί θα πουλήσουν το καρντάνο για το χρπ το οποίο θα έχει αντίκτυπο στην τιμη του καρντάνο. Δεν είναι έτσι. Το cap του ADA είναι διπλάσιο από αυτό του XRP. Από το XRP φεύγουν γιατί τώρα έχουν ψάξει τι είναι. Στην αρχή και εγώ αγοράσω μη ξέρωντας την ιστορία του. Μόλις έμαθα ότι οι ίδιοι εφευρέτες δεν το στηρίζουν έφυγα αμέσως χωρίς να χάσω τίποτα ευτυχώς. Το ADA ανεβαίνει γιατί στηρίζεται από πολλές εταιρίες, ήδη ανακοίνωσαν από το Ντουμπάι ότι θα ρίξουν 1 δισ σε ADA και polkadot. Επίσης είναι σοβαρό project. Και όλα αυτό χωρίς να είναι στο coinbase. Όταν μπει εκεί θα εκτιναχθεί η τιμή του Φυσικά μην περιμένει κανείς τιμές 10 δολάρια και τέτοια. Το πολύ να φτάσει 200 bilions cap, δηλαδή κάπου στα 4 δολάρια. Παραπάνω πολύ δύσκολο Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2021 από Macosj Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FromMyAshesRRR Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, Macosj είπε Θα βάλεις και για τον κουνιάδο μετά. Εδώ λέμε οι εφευρέτες του XRP( όχι οι συγγενείς) έχουν πουλήσει νομίσματα αξίας 2 δισ για την πάρτι τους. Εσένα δεν σου φαίνεται περίεργο και μεμπτό. Εμένα πάλι μου φαίνεται αδιανόητο για ένα νόμισμα που και καλά θέλει να μπει ε τραπεζικό σύστημα. Και κανένας φυσικά δε θα βάλει κάτι τέτοιο στην τράπεζα του Το IMF δημιουργήθηκε μετά το Bretton Woods https://en.wikipedia.org/wiki/Bretton_Woods_system και "βοηθησε" χώρες κράτη ώς last resort solution. Μετά το The Great Reset θα γενηθεί η επόμενη οικονομία. Στην επόμενη δημιουργία του καινούριου "Bretton woods" η Ριπλ θα είναι το καινούριο IMF και όλο το τραπεζικό συστημα θα λειτουργεί επάνω στο Ripple Net είτε το θέλουνε κάποιοι είτε όχι. Τα έσκρο που έχει η Ριπλ (και δεν μιλάω για αυτά που έχουν οι δημιουργοί) θα χρησιμοποιηθούν για να αντικαταστήσουν τα έσκρο του nostro vostro https://en.wikipedia.org/wiki/Correspondent_account (μιλάμε για τρίς......π α γ κ ο σ μ ι ο ς) Για να μπορέσει το ΧΡΠ να καλύψει την ανάγκη του νοστρο βόστρο θα πρέπει να πάει σε τριψήφιο αριθμό. Εάν τελικά αναλάβει η Ριπλ όλο το τραπεζικό συστημα τότε μιλάμε για πενταψήφιο αριθμό. Ίσως κάτι τέτοιο να μήν γίνει, γιαυτό το ΧΛΜ έρχετε να αναλάβει τις καθημερινές μας ανάγκες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Macosj Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 Μόλις τώρα, FromMyAshesRRR είπε Το IMF δημιουργήθηκε μετά το Bretton Woods https://en.wikipedia.org/wiki/Bretton_Woods_system και "βοηθησε" χώρες κράτη ώς last resort solution. Μετά το The Great Reset θα γενηθεί η επόμενη οικονομία. Στην επόμενη δημιουργία του καινούριου "Bretton woods" η Ριπλ θα είναι το καινούριο IMF και όλο το τραπεζικό συστημα θα λειτουργεί επάνω στο Ripple Net είτε το θέλουνε κάποιοι είτε όχι. Τα έσκρο που έχει η Ριπλ (και δεν μιλάω για αυτά που έχουν οι δημιουργοί) θα χρησιμοποιηθούν για να αντικαταστήσουν τα έσκρο του nostro vostro https://en.wikipedia.org/wiki/Correspondent_account (μιλάμε για τρίς......π α γ κ ο σ μ ι ο ς) Για να μπορέσει το ΧΡΠ να καλύψει την ανάγκη του νοστρο βόστρο θα πρέπει να πάει σε τριψήφιο αριθμό. Εάν τελικά αναλάβει η Ριπλ όλο το τραπεζικό συστημα τότε μιλάμε για πενταψήφιο αριθμό. Ίσως κάτι τέτοιο να μήν γίνει, γιαυτό το ΧΛΜ έρχετε να αναλάβει τις καθημερινές μας ανάγκες. Μα καλά τα πιστεύετε αυτά? Κανένα κρυπτονομισμα από τα υπάρχοντα δε θα μπει σε κανένα τραπεζικό σύστημα. Οι τράπεζες θα δημιουργήσουν δικά τους νομίσματα αντίστοιχα των κρυπτό. Η τεχνολογία υπάρχει και είναι πανεύκολο να φτιάξει ο οποιοσδήποτε νόμισμα. Αν η τεχνολογία του XRP είναι τόσο καλή, απλά θα αντιγράψουν το XRP αλλά το ίδιο δε πρόκειται να το χρησιμοποιήσουν γιατί δεν υπάρχει λόγος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FromMyAshesRRR Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 11 λεπτά πριν, Ψευδώνυμo είπε Για μένα λες? 😂 δέν είσαι ο μόνος είναι γνωστό αυτό για τους χρπ κατόχους που φύγαν και πήγαν στο καρντάνο. Γιαυτό το καρντάνο ανέβηκε μετά την μήνυση της Ριπλ απο το ΣΕΚ. 1 λεπτό πριν, Macosj είπε Μα καλά τα πιστεύετε αυτά? Κανένα κρυπτονομισμα από τα υπάρχοντα δε θα μπει σε κανένα τραπεζικό σύστημα. Οι τράπεζες θα δημιουργήσουν δικά τους νομίσματα αντίστοιχα των κρυπτό. Η τεχνολογία υπάρχει και είναι πανεύκολο να φτιάξει ο οποιοσδήποτε νόμισμα. Αν η τεχνολογία του XRP είναι τόσο καλή, απλά θα αντιγράψουν το XRP αλλά το ίδιο δε πρόκειται να το χρησιμοποιήσουν γιατί δεν υπάρχει λόγος Άμα παρακολουθούσες τα άτομα που δουλεύουν δουλέψαν στην Ριπλ και με ποιά άτομα και σε ποιές οργανώσεις συνέδρια και συγκεντρώσεις συμετάσχει η Ριπλ θα είχες άλλη άποψη. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Macosj Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, FromMyAshesRRR είπε δέν είσαι ο μόνος είναι γνωστό αυτό για τους χρπ κατόχους που φύγαν και πήγαν στο καρντάνο. Γιαυτό το καρντάνο ανέβηκε μετά την μήνυση της Ριπλ απο το ΣΕΚ. Άμα παρακολουθούσες τα άτομα που δουλεύουν δουλέψαν στην Ριπλ και με ποιά άτομα και σε ποιές οργανώσεις συνέδρια και συγκεντρώσεις συμετάσχει η Ριπλ θα είχες άλλη άποψη. Αν ήταν έτσι αυτά τα πρόσωπα δε θα πουλαγαν αλλά θα κρατούσαν το XRP. Μην είστε θύματα απατεώνων. Όταν οι ιδρυτές του νομίσματος πουλάνε και μάλιστα τεράστια ποσά σημαίνει ότι το νόμισμα δεν έχει κανένα μελλον. Είναι σαν η ΕΚΤ να πουλαγε ευρώ και να αγόραζε δολάρια. Αυτά δεν γίνονται ΣΕ ΣΟΒΑΡΑ ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2021 από Macosj Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FromMyAshesRRR Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 18 λεπτά πριν, Sakis_Spooky είπε Σ' ένα thread πάντα θα υπάρχουν κάποιοι που θα ενοχλούνται... Όμως υπάρχουν και αυτοί που δεν ενοχλούνται! Όλες οι απόψεις είναι δεκτές! Ο καθένας αποφασίζει για τον εαυτό του σύμφωνα με όσα διαβάζει εδώ μέσα... ή εκεί έξω! Καλό είναι να σ' έχουμε εδώ μέσα! Δέν ενοχλούμε ούτε απο το καρντάνο ούτε απο το πολκαντοτ. Είναι καλύτερα προτζεκτ απο το Εθεριουμ και μπίτκοιν. Το εθεριουμ είναι παλιά τεχνολογια γιαυτό και η αναβάθμιση στο 2.0. Το καρντάνο και το πολκαντοτ είναι εξελήξεις το εθέριουμ. Το καθένα έχει το δικό του μαρκετ. Όπως το Opera/Bing/Yahoo/Google/firefox/IE/Brave. Facts are facts. 3 λεπτά πριν, Macosj είπε Αν ήταν έτσι αυτά τα πρόσωπα δε θα πουλαγαν αλλά θα κρατούσαν το XRP. Μην είστε θύματα απατεώνων. Όταν οι ιδρυτές του νομίσματος πουλάνε και μάλιστα τεράστια ποσά σημαίνει ότι το νόμισμα δεν έχει κανένα μελλον. Είναι σαν η ΕΚΤ να πουλαγε ευρώ και να αγόραζε δολάρια. Αυτά δεν γίνονται ΣΕ ΣΟΒΑΡΑ ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ Im happy if you are happy. Clap clap you win, here is your cookie. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Macosj Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, FromMyAshesRRR είπε Im happy if you are happy. Clap clap you win, here is your cookie. Ωραία επιχειρήματα Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2021 από Macosj Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FromMyAshesRRR Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 O Τύπος είναι ενάντια στο ΧΡΠ. Είναι Μπίτκοιν και Εθέριουμ μαξιμαλιστής. Δές τε όμως τί λέει για το Καρντάνο και Πολκαντοτ τα οποία και υποστηρίζει. Εγώ πιστεύω πως καί τα δύο είναι καλά πρότζεκτ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Marizizel Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 1 ώρα πριν, Macosj είπε Έχω πουλήσει όλα τα XRP και εγώ μπει ADA στο 0,85. Νομίζω είναι καλό project. Στο XRP και μόνο που ο ιδρυτής του πουλάει με την σέσουλα όταν ανεβαίνει και έχει βγάλει δισ καταλαβαίνεις ότι είναι απάτη Εγώ πάλι αν καί μπήκα ADA στο 0,68 κάθε μέρα προσπαθώ να αυξάνω και λίγο τό XRP . Δηλώνω ερωτευμένη μαζί του 😀😊 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FromMyAshesRRR Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, Macosj είπε Ωραία επιχειρήματα Τα επιχειρήματά μου τα είπα, τα οποία ΕΣΥ απόρειψες όταν είπες "Μα καλά τα πιστεύετε αυτά? Κανένα κρυπτονομισμα από τα υπάρχοντα δε θα μπει σε κανένα τραπεζικό σύστημα. Οι τράπεζες θα δημιουργήσουν δικά τους νομίσματα αντίστοιχα των κρυπτό. Η τεχνολογία υπάρχει και είναι πανεύκολο να φτιάξει ο οποιοσδήποτε νόμισμα. Αν η τεχνολογία του XRP είναι τόσο καλή, απλά θα αντιγράψουν το XRP αλλά το ίδιο δε πρόκειται να το χρησιμοποιήσουν γιατί δεν υπάρχει λόγος " Όπως επίσης είπες "Αν ήταν έτσι αυτά τα πρόσωπα δε θα πουλαγαν αλλά θα κρατούσαν το XRP. Μην είστε θύματα απατεώνων. Όταν οι ιδρυτές του νομίσματος πουλάνε και μάλιστα τεράστια ποσά σημαίνει ότι το νόμισμα δεν έχει κανένα μελλον. Είναι σαν η ΕΚΤ να πουλαγε ευρώ και να αγόραζε δολάρια. Αυτά δεν γίνονται ΣΕ ΣΟΒΑΡΑ ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ " οπότε απο την ώρα που βλέπω οτι μιλάω σε τοίχο τότε χαλάω τον χρόνο μου, σου προσφέρω cookie και αποχωρώ απο την συζήτηση. Ο έχω ώτα ακούει. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ψευδώνυμo Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, FromMyAshesRRR είπε O Τύπος είναι ενάντια στο ΧΡΠ. Είναι Μπίτκοιν και Εθέριουμ μαξιμαλιστής. Δές τε όμως τί λέει για το Καρντάνο και Πολκαντοτ τα οποία και υποστηρίζει. Εγώ πιστεύω πως καί τα δύο είναι καλά πρότζεκτ. Απλά όι περισσότεροι θέλουν να ζήσουν κάτι σαν το μπιτ Κόιν και η φιλοσοφία του ξρπ σε εμπνέει για κάτι τέτοιο ενώ το ada ναι μεν θα ανέβει αλλά δεν θα έχει λένε την έκρηξη του πιθανός να γίνει στο ξρπ. Άρα για Λονγκ τερμ πας ξρπ. Αλλά ο φίλος που ανταλλάσετε άποψη λέει κάτι που είχα πει κι εγώ γιατί να αφομοιωθεί το xrp από το imf ενώ μπορούν να βγάλουν δικό τους? Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2021 από Ψευδώνυμo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις