Προς το περιεχόμενο

Συζήτηση για την ισοτιμία του XRP

thomasG4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, Ψευδώνυμo είπε

Αυτός ο τύπος είναι πολύ δυνατός. Όμως έχει όπως κάποιοι ήδη γνωρίζετε την άποψη ότι το νόμισμα μας είναι σκαμ. Δείτε από το 4:50 και μετά. Θα ήθελα γνώμη γιατί τα λέει αυτά... Λέτε να ισχύει??

https://m.youtube.com/watch?v=R2aPeqkzZ4o

Καλημέρα 

Δείχνει να ξέρει  τα τεχνικά για το blockchain και γενικά για αυτήν την τεχνολογία. 

Αλλά αν όντως είναι σωστά δεν μπορώ να το κρίνω γιατί είμαι άσχετος με την συγκεκριμένη τεχνολογία. 

Πιστεύω  ότι το λέει απάτη γιατί είναι συγκεντρωμένο σε πολύ λίγους και μπορούν να το χειραγωγησουν όπως θελουν. Αυτό νομίζω κατάλαβα από όσα λέει. 

Η γενική μου άποψη για τα κρυπτό είναι ότι τώρα είναι ζούγκλα και εκεί που είσαι στην κορυφή μπορείς να φτάσεις και στον πάτο.

Δεν νομίζω ότι θα γίνεται πολύ καιρό  ακόμα αυτό .

Εγώ κατέχω μερικά xpr και θα συνεχίσω να τα κατέχω εν γνώση μου , ότι μπορεί και να τα χάσω όλα

αλλα όπως λέει και ο φίλτατος FromMyAshesRRR πρέπει να είσαι συνειδητοποιημενος για το τι κάνεις .

Τι μου αρέσει στο xpr

- από ότι έχω καταλάβει δεν προσπαθεί να βγάλει από έξω τους τραπεζίτες αλλα να συνεργαστεί μαζί τους οπότε σαν λύση ίσως δουλέψει. Δεν πιστεύω ότι μπορούμε να τους βγάλουμε εκτός παιχνιδιού όπως πιστεύουν κάποιο για τα κρυπτο.

- πιστεύω ότι με την μήνυση του sec θα αρχίσουν να μπαίνουν κανόνες στα krypto σε ολο τον πλανήτη και αν πιστεύουμε ότι στην Ελλάδα θα γλυτώσουμε δεν πρόκειται να γίνει. Μερικά κρυπτό που καλύπτουν την ανωνυμία monero θα τα χτυπήσουν άσχημα

- έστειλα από το ένα ανταλακτηριο στο άλλο μέσα σε δευτερόλεπτα τα λεφτά με ελάχιστα τέλη, οπότε  είναι πολύ βολικό για αυτό που έχει σχεδιαστεί να κάνει. 

Αν προσπαθήσεις να στείλεις με bitcoin η μέσω etherium  σε τσακίζουν στα τέλη.

Θα επενδύσω ακόμα μερικά όταν και αν θα πέσει κάτω από τα 0.30 και θα τα ξεχάσω εκεί.

Επεξ/σία από P_M
  • Like 1
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 ώρα πριν, P_M είπε

Καλημέρα 

Δείχνει να ξέρει  τα τεχνικά για το blockchain και γενικά για αυτήν την τεχνολογία. 

Αλλά αν όντως είναι σωστά δεν μπορώ να το κρίνω γιατί είμαι άσχετος με την συγκεκριμένη τεχνολογία. 

Πιστεύω  ότι το λέει απάτη γιατί είναι συγκεντρωμένο σε πολύ λίγους και μπορούν να το χειραγωγησουν όπως θελουν. Αυτό νομίζω κατάλαβα από όσα λέει. 

Η γενική μου άποψη για τα κρυπτό είναι ότι τώρα είναι ζούγκλα και εκεί που είσαι στην κορυφή μπορείς να φτάσεις και στον πάτο.

Εγώ κατέχω μερικά xpr και θα συνεχίσω να τα κατέχω εν γνώση μου , ότι μπορεί και να τα χάσω όλα

αλλα όπως λέει και ο φίλτατος FromMyAshesRRR πρέπει να είσαι συνειδητοποιημενος για το τι κάνεις .

Τι μου αρέσει στο xpr

- από ότι έχω καταλάβει δεν προσπαθεί να βγάλει από έξω τους τραπεζίτες αλλα να συνεργαστεί μαζί τους οπότε σαν λύση ίσως δουλέψει. Δεν πιστεύω ότι μπορούμε να τους βγάλουμε εκτός παιχνιδιού όπως πιστεύουν κάποιο για τα κρυπτο.

- πιστεύω ότι με την μήνυση του sec θα αρχίσουν να μπαίνουν κανόνες στα krypto σε ολο τον πλανήτη και αν πιστεύουμε ότι στην Ελλάδα θα γλυτώσουμε δεν πρόκειται να γίνει. Μερικά κρυπτό που καλύπτουν την ανωνυμία monero θα τα χτυπήσουν άσχημα

- έστειλα από το ένα ανταλακτηριο στο άλλο μέσα σε δευτερόλεπτα τα λεφτά με ελάχιστα τέλη, οπότε  είναι πολύ βολικό για αυτό που έχει σχεδιαστεί να κάνει. 

Θα επενδύσω ακόμα μερικά όταν και αν θα πέσει κάτω από τα 0.30 και θα τα ξεχάσω εκεί.

Τους τραπεζίτες μόνο ο Θεός μπορεί να τους βγάλει απ' έξω. Το χρέος αέρα που έχει η κάθε χώρα είναι σε αυτούς. Συμφωνώ σε ότι λες αλλά δεν ξέρουμε το μέλλον γιατί δεν έχουμε πληροφόρηση εκ των έσω το μόνο που ξέρω εγώ είναι δηλώσεις τις Λαγκάρντ το 18 κατά των κρυπτο ότι πρέπει να τα κάνουν ασφαλή και ελεγχόμενα και να βγάλουν το δικό τους από το imf το λεγόμενο sdr αλλά για αντικατάσταση των κρυπτο. Ο εξαφανισμένος αυτές τις μέρες ( που είσαι ρε??? ) fromMyasses πιστεύει ότι το xrp θα συνεργαστεί για αυτό το σκοπό με το imf και ότι η ripple δεν ήταν τυχαία στο Νταβός. Για εμένα ένα είναι το σίγουρο. Κανένα κοιν δεν θα χει την τύχη του btc δεν υπάρχει χρόνος και κάποια στιγμή θα γίνουν αλλαγές εις βάρος των κρυπτο. Πιστεύω οι τραπεζίτες βολεύονται με την διάδοση του ηλεκτρονικού χρήματος ώστε να μπούμε σε πλήρως αχρηματη κοινωνία (προάγγελος δικτατορίας) για τον απόλυτο έλεγχο και μετά απλά μπαίνουν νομοθετούν και ελέγχουν ότι κρυπτο κίτρο μητρο θα υπάρχει. Γιατί μπορούν! 

• Like 3

5 ώρες πριν, P_M είπε

Καλημέρα 

Τι μου αρέσει στο xpr

Καί εγώ να πέσει περίμενα να πάρω μερικά ακόμα αλλά δεν το βλεπω. Τα μαζεύω καιρό χωρίς να τα αγγίζω.

5 ώρες πριν, panosbel είπε

Bullshit run έκανε τελικά 😂. πρέπει να πάθουμε cardano. Ανασύνταξη το σκ πάμε για την άλλη εβδομάδα. Καλό σκ παίδες!

Ακούστε τον...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
40 λεπτά πριν, Marizizel είπε

Καί εγώ να πέσει περίμενα να πάρω μερικά ακόμα αλλά δεν το βλεπω. Τα μαζεύω καιρό χωρίς να τα αγγίζω.

Ακούστε τον...

Μπήκα ada και με το που μπήκα άρχισε να γκρεμοτσακιζεται κλασικά όπως κάθε φορά όταν μπαίνω κάπου. Είμαι πλέον σίγουρος ότι επηρεάζω την αγορά. Είμαι όπλο για άμεσο ντιπ! Ντιπ για ντιπ!😔

Επεξ/σία από Ψευδώνυμo

6 λεπτά πριν, Ψευδώνυμo είπε

Μπήκα ada και με το που μπήκα άρχισε να γκρεμοτσακιζεται κλασικά όπως κάθε φορά όταν μπαίνω κάπου. Είμαι πλέον σίγουρος ότι επηρεάζω την αγορά. Είμαι όπλο για άμεσο ντιπ! Ντιπ για ντιπ!😔

Πριν από κάθε αγορά σου... βάζε στο thread ένα μήνυμα!

πχ "Μπήκα και αγόρασα sushi..."

Θα περιμένουμε λίγο... και μετά θα αγοράζουμε και εμείς! 😆 Σε χαμηλότερες τιμές!

1 λεπτό πριν, Sakis_Spooky είπε

Θα περιμένουμε λίγο... και μετά θα αγοράζουμε και εμείς! 😆 Σε χαμηλότερες τιμές!

Ισχύει έπρεπε να το πω απλά ντράπηκα να μη με πείτε γκαντεμη. Ήθελα να το καταλάβετε από μόνοι σας... Ότι είμαι γκαντεμης😔 

Έχω πουλήσει όλα τα XRP και εγώ μπει ADA στο 0,85. Νομίζω είναι καλό project. Στο XRP και μόνο που ο ιδρυτής του πουλάει με την σέσουλα όταν ανεβαίνει και έχει βγάλει δισ καταλαβαίνεις ότι είναι απάτη 

9 λεπτά πριν, Macosj είπε

Έχω πουλήσει όλα τα XRP και εγώ μπει ADA στο 0,85. Νομίζω είναι καλό project. Στο XRP και μόνο που ο ιδρυτής του πουλάει με την σέσουλα όταν ανεβαίνει και έχει βγάλει δισ καταλαβαίνεις ότι είναι απάτη 

Δεν ξέρω αν μόνο αυτό δείχνει απάτη γιατί αυτός και όλοι αυτοί κι εμείς μαζί δεν ασχολούμαστε με αυτά για το καλό της ανθρωπότητας ούτε για την ψυχή της μάνας μας μιλώντας μεταφορικά, αλλά για το κέρδος όσο πιο πολύ τόσο καυλλίτερα. Πρώτο παράδειγμα ο ιλον μασκαράς 

12 λεπτά πριν, Ψευδώνυμo είπε

Δεν ξέρω αν μόνο αυτό δείχνει απάτη γιατί αυτός και όλοι αυτοί κι εμείς μαζί δεν ασχολούμαστε με αυτά για το καλό της ανθρωπότητας ούτε για την ψυχή της μάνας μας μιλώντας μεταφορικά, αλλά για το κέρδος όσο πιο πολύ τόσο καυλλίτερα. Πρώτο παράδειγμα ο ιλον μασκαράς 

Εμείς να βγάλουμε θέλουμε, αλλά δεν μπορεί ο εφευρέτης του να πουλάει δισεκατομμύρια από αυτά, είναι παράλογο αυτό. Σε ποιο άλλο νόμισμα γίνεται αυτό? Υποτίθεται ότι δεν ελέγχονται. Αν συνέβαινε αυτό στο Bit ούτε ένα δολάριο δε θα άξιζε 

5 λεπτά πριν, Macosj είπε

Εμείς να βγάλουμε θέλουμε, αλλά δεν μπορεί ο εφευρέτης του να πουλάει δισεκατομμύρια από αυτά, είναι παράλογο αυτό. Σε ποιο άλλο νόμισμα γίνεται αυτό? Υποτίθεται ότι δεν ελέγχονται. Αν συνέβαινε αυτό στο Bit ούτε ένα δολάριο δε θα άξιζε 

Αα κατάλαβα τι λες! Ναι αυτό με προβληματίζει. 

36 λεπτά πριν, Macosj είπε

https://www.cnbc.com/2021/02/11/kimbal-musk-sells-25-million-worth-of-tesla-shares.html

• Like 4

2 λεπτά πριν, FromMyAshesRRR είπε

Χάθηκες... Όλοι άρχισαν ν΄ ανησυχούν! Όλοι μιλάνε για το Cardano! 
Για βάλε μια... φωνή! 

1 ώρα πριν, Ψευδώνυμo είπε

Όχι μόνο εσύ 

57 λεπτά πριν, Sakis_Spooky είπε

Μπορείς μετά να ζητάς ποσοστό  ανάλογα την πτώση σκέψου το

• Δημιουργία νέου...