ratatouis97 Δημοσ. Παρασκευή στις 09:59 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 09:59 μμ Να μη γυρίσουμε στο 1€ μόνο όπως υποστηρίζουν μερικοί...
Peugeot208 Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες Είχα βάλει όριο για αγορά στα 2,10. Ακύρωσα την εντολή. Το βλέπω για 1,5-1,7. Ίσως πάρω τα μισά στα 1,9 για σιγουριά και αν όντως πέσει και άλλο τα υπόλοιπα μισά. Buy the dip, αλλά πόσο ντιπ πια;;; Χαχα
ratatouis97 Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες Έχουμε αγοράσει όλα τα ντιπ κ πάτο δεν βλέπουμε... 1
Peugeot208 Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες Απίστευτη κατρακύλα και αυτή τη Κυριακή. Μάλλον πρέπει να κάνω trade μεταξύ Κυριακής και Δευτέρας...
AggTs Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες Επειδη το moon δεν βλεπω να ερχεται συντομα 😂 και επειδη μετα απο τοσα χρονια hold εχω φθαρει και λιγο ψυχολογικα οπως πολλοι φανταζομαι, πουλησα μεγαλος μερων του αποθεματικου που ειχα στα 2,60€ και τωρα ξανααγοραζω.
verylife78 Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες πολυ ωραιος !!! εγω αγορασα καποια στα 2,30 και τωρα τα κλαιω
Peugeot208 Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες (επεξεργασμένο) Εχτές είδα όνειρο οτι ήμουν μπροστά από την οθόνη και παρακολουθούσα τις διακυμάνσεις των btc, eth και xrp. Οπότε έπεφτε το btc, έπεφταν και τα άλλα, όποτε ανέβαινε το btc ανέβαιναν και τα υπόλοιπα. Και μιλάμε το ίδιο συνέβαινε και για αστραπιαίες αλλαγές. Λες και το ίδιο χέρι έδινε ταυτόχρονα trade orders Αλλά μπορεί και να μην ήταν στον ύπνο μου....... Επεξ/σία πριν από 9 ώρες από Peugeot208
ratatouis97 Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες Πιστεύω θα δούμε μια κορυφή ακόμη, αν κ καταλαβαίνω κι εγώ,όπως ειπώθηκε είμαστε στην αρχή του τέλους...
Προτεινόμενες αναρτήσεις