BELL Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες Σα να μπήκε ο Trump junior στο προφίλ του πατέρα του για να βγάλει μερικά εκατομμύρια για αυτόν και τους φίλους του πριν πάνε 3ημερο μου φάνηκε 3
RusselAllen Δημοσ. πριν από 15 ώρες Δημοσ. πριν από 15 ώρες 2 ώρες πριν, BELL είπε Σα να μπήκε ο Trump junior στο προφίλ του πατέρα του για να βγάλει μερικά εκατομμύρια για αυτόν και τους φίλους του πριν πάνε 3ημερο μου φάνηκε Οπως εγινε με το trump meme πριν την ορκομωσια και στο καπακι της Μελάνια. Εννοειται ο Eric τα υποκινει ολα αυτα και επειτα γραφει buy the dip πριν το rug και hold τωρα. Για αυτο δεν πιστευω πλεον κανένα διαγραμμα, οταν βλεπω εκατομμυρια και δις να ρευστοποιυνται μεσα σε δευτερολεπτα στην wintermute απο την binance και bybit. 1
eliascm21 Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες 14 ώρες πριν, spyroseva είπε Καλημέρα σας. Παρακολουθώ περίπου τρία χρόνια τα κρύπτο. Έχω μάθει να μην πτοούμαι από τις απότομες πτώσεις, ωστόσο, δεν μπορώ να μην διαπιστώσω ότι το χθεσινό δεν βγάζει κανένα νόημα! Μετά από μία τόσο σπουδαία είδηση για τον χώρο η οποία ανακοινώθηκε από τον ίδιο τον Πρόεδρο των ΗΠΑ και τελικώς οδήγησε σε "επική" κατάρρευση.. Μάλλον έχει να κάνει με το γενικότερο κλίμα αστάθειας των πολιτικών του Τράμπ. Επίσης με τη γενική πτώση χρηματιστηρίων λόγω των δασμών. Αφού η άνοδος δε συνεχίστηκε έτρεξαν όλοι να πάρουν κέρδη. Τέλος η ανακοίνωση Τραμπ είχε ακουστεί ήδη ή αναμενόταν να γίνει οπότε εν μέρη είχε γίνει priced in στην μεγάλη άνοδο μετά την εκλογή του. Γενικά εγώ δεν περιμένω μεγάλα πράγματα για το προσεχές μέλλον. Αν η τιμή ξανά πλησιάσει τα 3 δολάρια θα πουλήσω μερικά. 2
FromMyAshesRRR Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 10 hours ago, RusselAllen said: Οπως εγινε με το trump meme πριν την ορκομωσια και στο καπακι της Μελάνια. Εννοειται ο Eric τα υποκινει ολα αυτα και επειτα γραφει buy the dip πριν το rug και hold τωρα. Για αυτο δεν πιστευω πλεον κανένα διαγραμμα, οταν βλεπω εκατομμυρια και δις να ρευστοποιυνται μεσα σε δευτερολεπτα στην wintermute απο την binance και bybit. To κανάλι έχει απο το 2018, και εγώ ήρθα κατα τις 2020. Απο αυτά που λές μπάμ κάνεις πως είσαι νέος, είδες τα πράσινα κεριά, αγόρασες στην κορυφή, φόμαρες, και τώρα που πέφτει τρελάθηκες που είσαι στα κόκκινα. Δέν έχεις διαβάσει το τί γράφουμε εδώ και χρόνια αλλιώς δέν θα αντιδρούσες έτσι. Εγώ αγόρασα 15.000 ευρώ στα 1.96$ επειδή φόμαρα στο τόπ και άντεξα ΟΟΟΛΟ το bear market Που κατέβηκε μέχρι το 0.30$ . Αν διαβάσεις το τί γράφουμε ή δείς κανένα βίντεο που εξηγεί κάποια πράγματα και όχι πληρωμένους γιουτούμπερς που τραβάνε άτομα σαν εσένα να αγοράσετε στην κορυφή και μετά να πάει κάτω. Εμείς με τα διαγράμματα βγάλαμε τα λεφτά μας και άλλοι βγάζουν αβέρτα εδώ και αιώνες απο τότε που ανακάλυψαν τα διαγράμματα. Εσύ κοίτα να μήν κυνηγάς τα πράσινα κεράκια και τους γιουτουμπάδες ή τον κουρέα της γειτονιάς σου γιατί όταν ακούς τέτοια άτομα να μιλάνε για κρύπτο τότε εμείς οι παλιοί αρχίζουμε να βάζουμε εντολές πώλησης. Οπότε χαλάρωσε και υπομονή. buy the fear and sell the news. Δηλαδή όταν όλα είναι κόκκινα και πανικός, τότε αγοράζει, όταν ακούς για καλά νέα, τότε πουλάς. On 17/01/2025 at 14:44, FromMyAshesRRR said: Η πτώση και το ΤΟΠ του μαρκετ θα έρθει όταν αγοράσει η ΗΠΑ ακατανομαστα....exit liquidity Το θυμάστε ; ..... ε..... έχετε το νού σας.... Επίσης είχα πεί πως φοβάμαι πως ίσως το τόπ έχει έρχει και δέν θα το πάρουμε χαμπάρι.... Αυτό για μένα είναι καμπανάκι σειρήνας αλάρμ...... On 03/03/2025 at 11:42, FromMyAshesRRR said: Στο περίπου με λίγες αποκλείσεις, πραγματοποιήθηκε η κίνηση αυτή. Ο Τράμπ άλλαξε το τρέντ οπότε τώρα σιγά σιγά θα ξεκκινήσει το τρέντ για προς τα πάνω. Πρώτα ένας δεύτερος πάτος ή μπάκτέστ του 2.40-2.47 και έτσι και κρατήσει "το τρέντ και η αντίσταση" τότε ξεκινάμε για το 4.50 (που είχα αναφέρει κάπου τον δεκέμβρη) και πιστεύω πως θα κατευθυνθούμε προς τα εκεί κατα τις (βλέπε παρακάτω) Τί προσπαθεί να κάνει εδώ βλέπεις ; @RusselAllen προσπαθεί να κρατήσει το 2.40-2.47...ΑΝ κρατήσει, και περάσει πάνω απο την 200άρα τότε βλέπουμε.... Ντουζάκι, τσαγάκι, μπουρνούζι, αγγουράκια και μάσκα νυκτερινή, ζεστό χαλαρωτικό καυτό νεράκι με αλάτι της νεκρής θάλασσας και λίγα αιθέρια, ζέν υπόθεση.... πρίν την ώρα σου θα πάς και άλλος θα χαρεί τα κρύπτο σου....
ratatouis97 Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δεν είναι λίγο δύσκολο να έχει έρθει το τοπ όταν ακόμα πέφτει τόσο χρήμα στην αγορά από φάλαινες;
Προτεινόμενες αναρτήσεις