Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πυραμίδα και εμένα μου φαίνεται. Εδώ και τόσα χρόνια είναι live υποτίθεται σαν project (νομίζω από το 2019 είναι), αλλά δεν μπορούσες να πουλήσεις σε ένα ανταλλακτήριο της προκοπής μέχρι πρόσφατα.

Κάποιοι που ήταν από τότε που ξεκίνησε μπορεί να έβγαλαν κάτι ψιλά (τώρα που μπορούν να πουλήσουν), αν είχαν πρήξει αρκετό κόσμο να γραφτεί με το affiliate link τους. Τώρα αν περιμένει κανένας να κάνει mine από το κινητό του και να βγάλει, ούτε καν.

• Like 1
  • Απαντ. 9,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Absolute77 είπε

Κλασσική περίπτωση πυραμίδας. 

Μην ασχολείστε με τέτοιες αηδίες. 

Μέχρι και το white sheet γραμμένο στο πόδι είναι. 

2 ώρες πριν, thomasG4 είπε

Πυραμίδα και εμένα μου φαίνεται. Εδώ και τόσα χρόνια είναι live υποτίθεται σαν project (νομίζω από το 2019 είναι), αλλά δεν μπορούσες να πουλήσεις σε ένα ανταλλακτήριο της προκοπής μέχρι πρόσφατα.

Κάποιοι που ήταν από τότε που ξεκίνησε μπορεί να έβγαλαν κάτι ψιλά (τώρα που μπορούν να πουλήσουν), αν είχαν πρήξει αρκετό κόσμο να γραφτεί με το affiliate link τους. Τώρα αν περιμένει κανένας να κάνει mine από το κινητό του και να βγάλει, ούτε καν.

Ξέρετε γιατί τρελαίνομαι... κάθομαι χθες σε τραπέζι και όλοι μιλάνε για το Pi.

Είμαστε τόσα χρόνια με το XRP, με white sheet, με χρήση σε διάφορες εφαρμογές... και μου συζητάνε για PEPE, Pi και άλλα τέτοια σκ@τοcoins! Οι άσχετοι βγάζουν λεφτά... και εμείς περιμένουμε το SEC και τον Trump! Άστα δι@λ@...

Πάμε για $5.89 και μετά... 🚀🚀🤑😂

• Thanks 1
Δημοσ.

Το πι είναι παραμύθι. Εκτός του ότι λένε ότι σου πουλάει τα προσωπικά δεδομένα δλδ ταυτότητα σου κλειδώνει τα πι για 2 χρόνια. Τρέχα γυρευε...

Σε άλλα νέα χακερσ έκλεψαν 1.4δις σε εθεριουμ από την bybit και λένε θα τα πουλήσουν όταν φτάσει το εθ 10κ. Και έτσι ξεκίνησε πάλι μια πτώση σε όλα...

• Δημιουργία νέου...