Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω παντως την εριξα την ψηφο μου! Αλλα εχουμε φτασει στο σημειο να περιμενουμε μια φιλοκρυπτονομισματικη αναρτηση του Τραμπ ή της Fed για να παρουμε τα πανω μας.

• Απαντ. 9,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
11 hours ago, thomasG4 said:

Account που έχει 1,2 εκ followers στο X και δεν είναι crypto. Δείτε τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας.

Αφιερωμένο σε αυτούς που δεν έχουν ιδέα τι θα πει XRP army:

o PBD είναι εδώ και χρόνια στο ακατανόμαστο και το διαπλεκόμενο. Το γεγονός του οτι μιλάει για ΧΡΠ είναι επειδή βλέπουν το φώς με τον Μπράτ και τον Τράμπ και το ΣΕΚ να παίρνει τον πούλο και ξύπνησαν ξαφνικά για το ΧΡΠ. 

• Like 2
Δημοσ.
3 ώρες πριν, ratatouis97 είπε

Θα πάρουμε τα πάνω μας λες απ' τον Μάρτιο η περιμένουμε το ISO. Μπας και ξυπνήσει κ το φλρ λίγο 

Πριν το οκτωμβρη που θα συζητηθεί η έφεση μην περιμένεις τίποτα εκει θα βολοδερνει απο 2 εως τρια δολάρια στην καλύτερη.

Μετα βλέπουμε ανάλογα.

Δημοσ.

Δεν θα ανασανουμε ποτε. Μαστιγα αυτο το SEC. Αν ισχυσει αυτο, θα εχουμε αλλη μια χρονια χαμενη. Παλι θα βλεπουμε τους αλλους να ανεβαινουν και εμεις θα κοιταμε 😅

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 hours ago, NikosKallithea said:

Πριν το οκτωμβρη που θα συζητηθεί η έφεση μην περιμένεις τίποτα εκει θα βολοδερνει απο 2 εως τρια δολάρια στην καλύτερη.

Μετα βλέπουμε ανάλογα.

χαχαχαχα ενταξει εσυ το γαμησες. Δεν υπάρχει περίπτωση να τραβήξει η υπόθεση μέχρι τον Οκτώβρη.

Το πιο πιθανό είναι όταν μπει ο Atkins που είναι η επιλογή του Trump για νέος επικεφαλής της SEC, θα υπάρξει συμφωνία για τη λήξη της υπόθεσης. Δεν πρόκειται να πάει στο εφετείο.

Η νέα κυβέρνηση έχει δείξει σημάδια ότι πρόκειται να αποσύρει μηνύσεις που δεν περιείχαν απάτη στις κατηγορίες.

In the first few days of the new administration, the SEC is expected to begin a review of those court cases and potentially freeze some litigation that does not involve allegations of fraud, said two of the sources. Some of those cases could eventually be withdrawn.

https://www.reuters.com/world/us/trumps-new-sec-leadership-poised-kick-start-crypto-overhaul-sources-say-2025-01-15/

Και έχει ήδη παγώσει την υπόθεση της Binance:

https://cointelegraph.com/news/binance-sec-case-halt-60-days-crypto-task-force

Αν μου έλεγες πριν 4-5 χρόνια ότι θα πόσταρε ο πρόεδρος των ΗΠΑ για τη Ripple, δεν θα το πίστευα με τίποτα. Δείτε εδώ:

https://truthsocial.com/@realDonaldTrump/posts/114027404929806504

Επεξ/σία από thomasG4
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, FromMyAshesRRR είπε

Μην μου κάνετε την καρδιά λωρίδα της Γάζας  ρε.....τέλος του 2025 θέλω σύνταξη.....

Και μεις οι υπόλοιποι κάποια μηνιατικα 

• Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, FromMyAshesRRR είπε

Μην μου κάνετε την καρδιά λωρίδα της Γάζας  ρε.....τέλος του 2025 θέλω σύνταξη.....

Θα την κάνει ο Τραμπ ριβιέρα και την σύνταξή μας  :D

Επεξ/σία από akispara2
  • Haha 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, FromMyAshesRRR είπε

Ενας ενας με την σειρα θα γίνουμε ολοι εκατομμυριούχοι🤑

• Like 1

• Δημιουργία νέου...