AggTs Δημοσ. Δευτέρα στις 08:45 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 08:45 μμ Εγω παντως την εριξα την ψηφο μου! Αλλα εχουμε φτασει στο σημειο να περιμενουμε μια φιλοκρυπτονομισματικη αναρτηση του Τραμπ ή της Fed για να παρουμε τα πανω μας.
ratatouis97 Δημοσ. Δευτέρα στις 09:06 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 09:06 μμ Εγώ πάντως ένα μέρος των xrp που έχω δε πρόκειται να τα δώσω για πολλά χρόνια ακόμα...
FromMyAshesRRR Δημοσ. Τρίτη στις 12:27 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 12:27 πμ 11 hours ago, thomasG4 said: Account που έχει 1,2 εκ followers στο X και δεν είναι crypto. Δείτε τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας. Αφιερωμένο σε αυτούς που δεν έχουν ιδέα τι θα πει XRP army: o PBD είναι εδώ και χρόνια στο ακατανόμαστο και το διαπλεκόμενο. Το γεγονός του οτι μιλάει για ΧΡΠ είναι επειδή βλέπουν το φώς με τον Μπράτ και τον Τράμπ και το ΣΕΚ να παίρνει τον πούλο και ξύπνησαν ξαφνικά για το ΧΡΠ. 2
ratatouis97 Δημοσ. Τρίτη στις 06:32 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 06:32 μμ Θα πάρουμε τα πάνω μας λες απ' τον Μάρτιο η περιμένουμε το ISO. Μπας και ξυπνήσει κ το φλρ λίγο 1
NikosKallithea Δημοσ. Τρίτη στις 09:40 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 09:40 μμ 3 ώρες πριν, ratatouis97 είπε Θα πάρουμε τα πάνω μας λες απ' τον Μάρτιο η περιμένουμε το ISO. Μπας και ξυπνήσει κ το φλρ λίγο Πριν το οκτωμβρη που θα συζητηθεί η έφεση μην περιμένεις τίποτα εκει θα βολοδερνει απο 2 εως τρια δολάρια στην καλύτερη. Μετα βλέπουμε ανάλογα.
AggTs Δημοσ. Τρίτη στις 11:46 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 11:46 μμ Δεν θα ανασανουμε ποτε. Μαστιγα αυτο το SEC. Αν ισχυσει αυτο, θα εχουμε αλλη μια χρονια χαμενη. Παλι θα βλεπουμε τους αλλους να ανεβαινουν και εμεις θα κοιταμε 😅
thomasG4 Δημοσ. χθες στις 09:07 πμ Μέλος Δημοσ. χθες στις 09:07 πμ (επεξεργασμένο) 11 hours ago, NikosKallithea said: Πριν το οκτωμβρη που θα συζητηθεί η έφεση μην περιμένεις τίποτα εκει θα βολοδερνει απο 2 εως τρια δολάρια στην καλύτερη. Μετα βλέπουμε ανάλογα. χαχαχαχα ενταξει εσυ το γαμησες. Δεν υπάρχει περίπτωση να τραβήξει η υπόθεση μέχρι τον Οκτώβρη. Το πιο πιθανό είναι όταν μπει ο Atkins που είναι η επιλογή του Trump για νέος επικεφαλής της SEC, θα υπάρξει συμφωνία για τη λήξη της υπόθεσης. Δεν πρόκειται να πάει στο εφετείο. Η νέα κυβέρνηση έχει δείξει σημάδια ότι πρόκειται να αποσύρει μηνύσεις που δεν περιείχαν απάτη στις κατηγορίες. Quote In the first few days of the new administration, the SEC is expected to begin a review of those court cases and potentially freeze some litigation that does not involve allegations of fraud, said two of the sources. Some of those cases could eventually be withdrawn. https://www.reuters.com/world/us/trumps-new-sec-leadership-poised-kick-start-crypto-overhaul-sources-say-2025-01-15/ Και έχει ήδη παγώσει την υπόθεση της Binance: https://cointelegraph.com/news/binance-sec-case-halt-60-days-crypto-task-force Αν μου έλεγες πριν 4-5 χρόνια ότι θα πόσταρε ο πρόεδρος των ΗΠΑ για τη Ripple, δεν θα το πίστευα με τίποτα. Δείτε εδώ: https://truthsocial.com/@realDonaldTrump/posts/114027404929806504 Επεξ/σία χθες στις 09:35 πμ από thomasG4 2 1
FromMyAshesRRR Δημοσ. χθες στις 11:45 πμ Δημοσ. χθες στις 11:45 πμ Μην μου κάνετε την καρδιά λωρίδα της Γάζας ρε.....τέλος του 2025 θέλω σύνταξη..... 2 3
ratatouis97 Δημοσ. χθες στις 12:16 μμ Δημοσ. χθες στις 12:16 μμ 30 λεπτά πριν, FromMyAshesRRR είπε Μην μου κάνετε την καρδιά λωρίδα της Γάζας ρε.....τέλος του 2025 θέλω σύνταξη..... Και μεις οι υπόλοιποι κάποια μηνιατικα 1
akispara2 Δημοσ. χθες στις 01:22 μμ Δημοσ. χθες στις 01:22 μμ (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, FromMyAshesRRR είπε Μην μου κάνετε την καρδιά λωρίδα της Γάζας ρε.....τέλος του 2025 θέλω σύνταξη..... Θα την κάνει ο Τραμπ ριβιέρα και την σύνταξή μας Επεξ/σία χθες στις 02:13 μμ από akispara2 1
NikosKallithea Δημοσ. χθες στις 03:29 μμ Δημοσ. χθες στις 03:29 μμ 3 ώρες πριν, FromMyAshesRRR είπε Μην μου κάνετε την καρδιά λωρίδα της Γάζας ρε.....τέλος του 2025 θέλω σύνταξη..... Ενας ενας με την σειρα θα γίνουμε ολοι εκατομμυριούχοι🤑 1
thomasG4 Δημοσ. πριν από 21 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 21 ώρες I told you so... Έρχεται η σειρά μας αδέρφια! 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις