tolis1985gr Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 Ξερει κανεις τί ακριβώς ειναι το xrpup;
Uoi2001 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Παιδιά sory για το offtopic αλλά γιατί να περιμένουμε το xrp που μάλλον είναι μακροχρόνια επένδυση, ενώ πχ το cardano είναι μόνιμα προς τα πάνω...ακόμη και τώρα που όλα είναι κάτω. Κρατάει έδαφος. Αυτό δεν σημάινει κάτι; Δεν επηρρεάζεται απο btc απότι φαίνεται τόσο. Τα παρατηρώ λίγο καιρό και βλεπω πάει καλά! Σορυ τωρα ειδα τις παραπανω αναρτησεις οτι απαντηθηκε! Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2021 από Uoi2001
Kostas808080 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 Το καρντανο μας έβαλε τα γυαλιά ....δεν μπορούσε και το xrp να κάνει λίγο παιχνίδι...
Uoi2001 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 Το cardano το πιο πιθανό είναι να έχει ταβάνι 2-3 ευρώ τα επόμενα χρόνια. Αν κάνω λάθος ας πει κάποιος που το έχει μελετήσει.
Ψευδώνυμo Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 Αυτός ο τύπος είναι πολύ δυνατός. Όμως έχει όπως κάποιοι ήδη γνωρίζετε την άποψη ότι το νόμισμα μας είναι σκαμ. Δείτε από το 4:50 και μετά. Θα ήθελα γνώμη γιατί τα λέει αυτά... Λέτε να ισχύει?? https://m.youtube.com/watch?v=R2aPeqkzZ4o
Marizizel Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 11 λεπτά πριν, Uoi2001 είπε Το cardano το πιο πιθανό είναι να έχει ταβάνι 2-3 ευρώ τα επόμενα χρόνια. Αν κάνω λάθος ας πει κάποιος που το έχει μελετήσει. Καλησπέρα και από μένα Καινούργια στη παρέα σας. Για το cardano το τελευταίο διάστημα λεγόταν ότι ίσως είναι η τελευταία ευκαιρία να το αποκτήσει κάποιος. Θεωρείτε το πιο ανεξάρτητο αποκεντρωμένο network. Λέγετε ότι αναμένετε αύξηση από 1η Μαρτίου.
Kostas808080 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 35 λεπτά πριν, Ψευδώνυμo είπε Αυτός ο τύπος είναι πολύ δυνατός. Όμως έχει όπως κάποιοι ήδη γνωρίζετε την άποψη ότι το νόμισμα μας είναι σκαμ. Δείτε από το 4:50 και μετά. Θα ήθελα γνώμη γιατί τα λέει αυτά... Λέτε να ισχύει?? https://m.youtube.com/watch?v=R2aPeqkzZ4o Αυτός μας το έβγαλε απάτη το xrp...ελπιζω να λεει μαλακιες
Ψευδώνυμo Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 5 λεπτά πριν, Kostas808080 είπε Αυτός μας το έβγαλε απάτη το xrp...ελπιζω να λεει μαλακιες Αν δεις το βίντεο που ποσταραν τα παιδιά πριν λίγα ποστ εδώ για το ADA cardano θα πάθεις πλάκα. Ο τύπος είναι όντως γνώστης. Το θέμα είναι να δω κι άλλες απόψεις επ αυτού. Όχι για το αν είναι καλό το ξρπ αλλά για το αν είναι τελικά απάτη ή τες πα μια μλκια 1 ώρα πριν, Marizizel είπε Καλησπέρα και από μένα Καινούργια στη παρέα σας. Για το cardano το τελευταίο διάστημα λεγόταν ότι ίσως είναι η τελευταία ευκαιρία να το αποκτήσει κάποιος. Θεωρείτε το πιο ανεξάρτητο αποκεντρωμένο network. Λέγετε ότι αναμένετε αύξηση από 1η Μαρτίου. Νομίζω η πιο σημαντική αύξηση θα είναι όταν πάρει άδεια στην νέα Υόρκη και είναι άγνωστο το πότε αλλά θα ναι σύντομα. Ναι ίσως αξίζει να μπει κάποιος αλλά εγώ θα ήθελα να πέσει στο 080 να μπω καλύτερα.
Sakis_Spooky Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Ψευδώνυμo είπε Αυτός ο τύπος είναι πολύ δυνατός. Όμως έχει όπως κάποιοι ήδη γνωρίζετε την άποψη ότι το νόμισμα μας είναι σκαμ. Δείτε από το 4:50 και μετά. Θα ήθελα γνώμη γιατί τα λέει αυτά... Λέτε να ισχύει?? https://m.youtube.com/watch?v=R2aPeqkzZ4o Μάλιστα... Ο καθένας λέει ότι σκέφτεται! Χμ και εγώ σκέφτομαι ότι στις 10/1 μας είπε να μην ακουμπήσουμε το Binace Coin BNB (8:48 του video)! Στις 10/1 είχε $43.01 και στις... 19/2 $339.94! Θεωρώ ότι το XRP έχει αρκετό ρίσκο! Να τα χάσεις και όλα! Αποφασίζεις πόσα θέλεις να χάσεις και "παίζεις". Και όπως έχουν πει και πιο έμπειροι σε αυτό το thread... δεν "παίζουμε" μόνο με ένα νόμισμα! Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2021 από Sakis_Spooky
ryu_hadouken Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Sakis_Spooky είπε Μάλιστα... Ο καθένας λέει ότι σκέφτεται! Χμ και εγώ σκέφτομαι ότι στις 10/1 μας είπε να μην ακουμπήσουμε το Binace Coin BNB (8:48 του video)! Στις 10/1 είχε $43.01 και στις... 19/2 $339.94! Στη συγκεκριμένη περίοδο όπου και να έβαζες τα λεφτά σου θα κέρδιζες.(εκτός από xrp).Μέχρι και στα shitty coins. Επίσης βάζει ερωτηματικό βλέπω εγώ.Το ότι ανέβηκε η τιμή του δεν λέει κάτι.Και στο dogecoin ανέβηκε. Θα έδινες συμβουλή σε κάποιον να επενδύσει ? https://ambcrypto.com/former-ripple-cto-dumps-more-xrp-heres-how-much-xrp-left-in-jed-mccalebs-wallet/amp/?__twitter_impression=true&fbclid=IwAR31fi5PgQWqBEEF1e3ypc9DHdTbX-BuuYvrc2VOt9XiqAOjPZvSi5rykdk Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2021 από ryu_hadouken
Sakis_Spooky Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 3 λεπτά πριν, ryu_hadouken είπε Στη συγκεκριμένη περίοδο όπου και να έβαζες τα λεφτά σου θα κέρδιζες.(εκτός από xrp).Μέχρι και στα shitty coins. Επίσης βάζει ερωτηματικό βλέπω εγώ.Το ότι ανέβηκε η τιμή του δεν λέει κάτι.Και στο dogecoin ανέβηκε. Θα έδινες συμβουλή σε κάποιον να επενδύσει ? https://ambcrypto.com/former-ripple-cto-dumps-more-xrp-heres-how-much-xrp-left-in-jed-mccalebs-wallet/amp/?__twitter_impression=true&fbclid=IwAR31fi5PgQWqBEEF1e3ypc9DHdTbX-BuuYvrc2VOt9XiqAOjPZvSi5rykdk Μα την έδωσα τη συμβουλή! "Θεωρώ ότι το XRP έχει αρκετό ρίσκο! Να τα χάσεις και όλα! Αποφασίζεις πόσα θέλεις να χάσεις και "παίζεις". Και όπως έχουν πει και πιο έμπειροι σε αυτό το thread... δεν "παίζουμε" μόνο με ένα νόμισμα!"
Marizizel Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 1 ώρα πριν, Ψευδώνυμo είπε Αν δεις το βίντεο που ποσταραν τα παιδιά πριν λίγα ποστ εδώ για το ADA cardano θα πάθεις πλάκα. Ο τύπος είναι όντως γνώστης. Το θέμα είναι να δω κι άλλες απόψεις επ αυτού. Όχι για το αν είναι καλό το ξρπ αλλά για το αν είναι τελικά απάτη ή τες πα μια μλκια Νομίζω η πιο σημαντική αύξηση θα είναι όταν πάρει άδεια στην νέα Υόρκη και είναι άγνωστο το πότε αλλά θα ναι σύντομα. Ναι ίσως αξίζει να μπει κάποιος αλλά εγώ θα ήθελα να πέσει στο 080 να μπω καλύτερα. Την Δευτέρα κάνει αναβάθμιση. 1
Ψευδώνυμo Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 31 λεπτά πριν, Sakis_Spooky είπε Ίσως το bnb το εννοούσε καλή επένδυση σε σχέση με άλλα για Λονγκ τερμ. Όπως και να χει κι έχει πει κι ο ίδιος. Δεν μπορείς να ξέρεις ακριβως. Όμως καλύτερα να ξέρεις ότι μπορείς για να περιορίσεις το ρίσκο στις επιλογές σου. Εγώ δεν θα άφηνα το xrp απλά η διαίσθηση μου λέει ότι η συμπεριφορά του δεν μου δίνει πολλούς λόγους να το θεωρώ ιδιαίτερο προς το παρόν εκτός αν περάσει το sec. Το θέμα είναι άλλο... Θα περάσει το sec τίμια η με "εκβιασμό" γιατί έχει ράμματα για την γούνα τους? Με λίγα λόγια υπάρχει περίπτωση ο γιουτιουμπερ να έχει δίκιο και να είναι απάτη?? Οι καλές απάτες ωραία παρουσιάζονται. Είμαι σκεπτικιστής απλά.
sharke Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 για το CRO crypto.com γνωρίζει κάποιος αν είναι σαν του Binace Coin BNB? τι φάση? γιατι απο οτι βλέπω ειναι αρκετά φθηνο για την ωρα
DIMTSA6 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Eγω οπως ειχα ξαναπει κατω απο 0.35Ε ειναι σημα για αγορες ! Θα ερθει και η σειρα του συντομα και θα ειναι μεγαλυτερη απο 1Ε , ετσι πιστευω εγω , αλλα παλι ακολουθει το Bitcoin λες και υπαρχει συμφωνια για να αγορασουν καποιοι μεγαλοι φτηνα το XRP , πριν την ανοδο που θα ειναι Βιαιη και πολυ συντομη Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2021 από DIMTSA6
Προτεινόμενες αναρτήσεις