Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, thomasG4 είπε

Παιδιά βλέπω πολλοί να γράφετε για Nexo, αλλά θέλει προσοχή.

Έχουν φαλιρίσει τέτοιου είδους πλατφόρμες που ήταν τεράστιες σε μέγεθος (Celsius, Blockfi). Θα το ξανασκεφτόμουν 2 και 3 φορές για να τα κρατάω μακροπρόθεσμα εκεί μέσα.

Ξέρω είναι γλυκό το επιτόκιο που παίρνεις, αλλά μερικές φορές καλύτερα ειναι απλά hold.

και εγω το σκεφτομαι αλλα λες υπαρχει απο το 18...δεν ειναι καμια καινουργια εταιρεια και εχει καλες συνεργασιες. τωρα απο την αλλη τι να σου πω.
Παντως θεωρω πιο πιθανη την περιπτωση χρεωκοπιας του ελληνικου κρατους ή τελως παντων να σκασει κατι μεγαλο παρα να σκασει αυτη.

• Απαντ. 9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια εδω εχουν χρεοκοπησει μεγαλες τραπεζες και εταιρειες παγκοσμιοι κολοσσοι στην Αμερικη και παντου στον κοσμο, που ειχαν ιστορια 100 χρονων που λεει ο λογος. Για την Νexo και την καθε Νexo μιλαμε? Οπως και για την Revolut που εχω εγω.

Ποτε δεν ξερεις τι μπορει να γινει, απλα παιρνεις -εως ενα βαθμο- το ρισκο σου. Παντως εγω σε καμια περιπτωση δεν θα εβαζα μεγαλα ποσα η ολα μου τα χρηματα σε αυτες.

Ο καθενας βεβαια κρινει γιατι ο αλλος μπορει να σου πει οτι και στην Κυπρο που ειχαν χρηματα σε Κυπριακες τραπεζες, τους τα κουρεψαν απο την μια μερα στην αλλη.

Επεξ/σία από ardi21
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στα 2 usdt με άνεση πάντως ανοίγω long θέση με liquidation price 0,7 usdt. Νομίζω είναι εξαιρετική ευκαιρία. Μου φαίνεται σχεδόν σαν holding σε ρίσκο. Σε σημείο που κοιμάμαι χωρίς stop loss εντολή.

Επεξ/σία από zipo
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γι αυτο σας λεω. Περιμενε πρωτα να ορθοποδησει και μετα συζηταμε για τα περαιτερω. Κοντευει σε ποσοστιαια πτωση της ταξης του 40% απο οταν εφτασε 2,70. Αν δεν ανεβει και τωρα μετα τις εξαγγελιες απο Αμερικη και δεν αρουν τις αγωγες νομιζω χανεται το τρενο οριστικα.

Επεξ/σία από AggTs
Δημοσ.

Κάποιοι έχετε βάλει περισσότερα λεφτά από ότι μπορείτε να αντέξετε ή δεν έχετε ψάξει σε μεγάλο βάθος στο τι ακριβώς είναι αυτό που έχετε επενδύσει.

Ηρεμία... To XRP είναι από τα crypto με τις καλύτερες επιδόσεις το τελευταίο τρίμηνο. Λογικό είναι να έχει και μεγάλη πτώση.

Συνεχίζουμε να έχουμε καλύτερες επιδόσεις από Bitcoin και Ethereum το τελευταίο μήνα, τρίμηνο και χρόνο. Zoom out...

image.png.2ab0dd31294d97706bb8ec1044b50be6.png

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πόσο θέλετε να πάει? Έχουμε τεράστια κεφαλαιοποιηση στα crypto, 3 τρις πάλι. Όταν πάει τόσο μετά πέφτουν. Καλά κάτι τιμές στο XRP 100$ κτλ είναι εξωπραγματικες, θα χρειαζόταν κεφαλαιοποιηση 5 τρις μόνο σε αυτό, κάτι που θα σήμαινε ότι το BTC θα έπρεπε να είχε τουλάχιστον 50 τρις (προφανώς δεν γίνεται να υπάρχουν κυριολεκτικά όλα τα λεφτά του κόσμου μέσα στα κρυπτο). 

Και να φανταστείς ότι εχθές είχα Short θέση 40Χ 800$ και τα έβγαλα με κέρδος 500$, αν το έβγαζα τώρα θα έπαιρνα 50Κ. Το κακό για εμένα είναι(καλό για αυτούς με long θέσεις) ότι κατά 99% θα μπουν οι Ασιάτες σήμερα και θα κάνουν κάτι bull run 10-20%. 

Επεξ/σία από Macosj
Δημοσ.
43 λεπτά πριν, Macosj είπε

πόσο θέλετε να πάει? Έχουμε τεράστια κεφαλαιοποιηση στα crypto, 3 τρις πάλι. Όταν πάει τόσο μετά πέφτουν. Καλά κάτι τιμές στο XRP 100$ κτλ είναι εξωπραγματικες, θα χρειαζόταν κεφαλαιοποιηση 5 τρις μόνο σε αυτό, κάτι που θα σήμαινε ότι το BTC θα έπρεπε να είχε τουλάχιστον 50 τρις (προφανώς δεν γίνεται να υπάρχουν κυριολεκτικά όλα τα λεφτά του κόσμου μέσα στα κρυπτο). 

Και να φανταστείς ότι εχθές είχα Short θέση 40Χ 800$ και τα έβγαλα με κέρδος 500$, αν το έβγαζα τώρα θα έπαιρνα 50Κ. Το κακό για εμένα είναι(καλό για αυτούς με long θέσεις) ότι κατά 99% θα μπουν οι Ασιάτες σήμερα και θα κάνουν κάτι bull run 10-20%. 

Θεωρώ ότι κανείς λάθος όσον αφορά την κεφαλοποιηση κτλ αλλά οκ κάθε γνώμη σεβαστή άλλωστε εδώ είμαστε για τον ίδιο σκοπό ..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, miklas είπε

Θεωρώ ότι κανείς λάθος όσον αφορά την κεφαλοποιηση κτλ αλλά οκ κάθε γνώμη σεβαστή άλλωστε εδώ είμαστε για τον ίδιο σκοπό ..

Ο μόνος τρόπος να κάνω λάθος για την κεφαλαιοποιηση είναι να πέσει το δολάριο πολλές φορές, με την έννοια να κάνει ένα καρβέλι ψωμί 100 $, τότε ναι το XRP είναι πιθανό να πάει στα 100$

Επεξ/σία από Macosj
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όλη η αγορά μακροπρόθεσμα (το 2030-2032) υπάρχει η γνώμη ότι μπορεί να φτάσει συνολικά 100 με 150 τρις, οπότε το XRP στα 5 - 10 τρις δεν είναι απίθανο.

Νομίζω το έχω ξαναγράψει ότι γενικά το market cap είναι από τους πιο ηλίθιους τρόπους υπολογισμού αξίας που έχουμε αυτή τη στιγμή, που χρησιμοποιείται επειδή είναι πολύ απλός υπολογισμός. Πρώτα από όλα να πούμε εδώ (νομίζω είναι προφανές αλλά πολλοί νέοι δεν το ξέρουν) ότι το market cap δεν σημαίνει ότι τόσα χρήματα έχουν μπει συνολικά σε ένα νόμισμα.

Στα crypto υπάρχει η ιδιαιτερότητα ότι το circulating supply είναι σχεδόν απίθανο να υπολογιστεί με ακρίβεια, δεν είναι όπως τις μετοχές που ξέρεις πόσες ακριβώς έχει εκδώσει μια εταιρεία. Επίσης υπάρχουν πάρα πολλά wallet που έχει χαθεί πρόσβαση για πάντα και αυτά υπολογίζονται κανονικά στο circulating supply και έτσι το market cap φαίνεται πολύ μεγαλύτερο από ότι είναι.

Γενικά υπάρχουν εργαλεία σε on-chain metrics που θα μπορούσαν να χρησιμοποιούνται αντί για το market cap, όπως το realized cap που στην ουσία βλέπει πόσα crypto έχουν μετακινηθεί το τελευταία χρόνια και υπολογίζει μόνο αυτά για τη κεφαλαιοποίηση. 

Νομίζω ότι το επόμενα χρόνια θα βγει κάποιο καινούριο industry standard που θα συμφωνηθεί και επιτέλους να αφήσουμε αυτό το market cap που για μένα είναι εντελώς παραπλανητικό για υπολογισμο αξίας. 

Επεξ/σία από thomasG4
  • Like 1
Δημοσ.
40 minutes ago, gbras said:

Τι ειναι ολα αυτα?

To RLUSD της Ripple πήρε άδεια από τις πιο αυστηρές αρχές στις ΗΠΑ (ούτε το USDC δεν έχει τέτοια άδεια) και τώρα μπορεί κάποιος από το Xaman wallet να βάλει trustline για να μπορεί να έχει RLUSD στο wallet του. 

Βέβαια για την ώρα ακόμα δεν έχουν γίνει ανακοινώσεις ποια ανταλλακτήρια θα το έχουν διαθέσιμο. Επίσης για να μπορέσει να χρησιμοποιήσει κάποιος το RLUSD στο AMM θα πρέπει να περάσει από το δίκτυο μια λειτουργία. Οπότε έχουμε ακόμα δρόμο για να μπορέσουμε να το χρησιμοποιήσουμε σε πρακτικές εφαρμογές.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 minutes ago, thomasG4 said:

To RLUSD της Ripple πήρε άδεια από τις πιο αυστηρές αρχές στις ΗΠΑ (ούτε το USDC δεν έχει τέτοια άδεια) και τώρα μπορεί κάποιος από το Xaman wallet να βάλει trustline για να μπορεί να έχει RLUSD στο wallet του. 

Βέβαια για την ώρα ακόμα δεν έχουν γίνει ανακοινώσεις ποια ανταλλακτήρια θα το έχουν διαθέσιμο. Επίσης για να μπορέσει να χρησιμοποιήσει κάποιος το RLUSD στο AMM θα πρέπει να περάσει από το δίκτυο μια λειτουργία. Οπότε έχουμε ακόμα δρόμο για να μπορέσουμε να το χρησιμοποιήσουμε σε πρακτικές εφαρμογές.

Και αυτο θα επηρεαζει ομως την τιμη του XRP?

• Δημιουργία νέου...